homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-15

#267 2014-05-01 10:14:34

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Neata fete dragi
Oana, ce bine ca poate veni cretulina fara nici o grija de acum smile !!!
Eleny, scoate steriletul si ai sa vezi ca vine bebe. Cu naturiste, cu credinta..lcum vrea el, dar vine smile
Eu azi sunt acasa, plec acusi la pensat, si sa ii iau i camasa sotului ca sambata avem nunta...abua astept.
Rozi, pupici fara draga! puss
Ma intorc la curatenie, va mai citesc din mers.

#268 2014-05-01 10:26:46

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Ionela, o sa ma duc sapt viitoare la doct, Si daca zice el si daca nu, tot o sa scot steriletul. Mai fac si de capul meu, oricum l-am tinut destul. Acum nu stiu daca sa ma duc sa mi-l scoata la acelasi doct care mi l-a pus sau sa ma duc la altul. O sa ma mai gandesc.

Ce bine ca stati acasa, insa nici eu nu ma omor cu munca. Sotul meu lucreaza maine, ca altfel nu stateam eu in Buc atatea zile.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#269 2014-05-01 11:59:18

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

neata dragele mele!
oana ma bucur..sa fie bine pana la capat si sa te bucuri de minune
eu am facut curat in casa si acum il astept pe tata sa mergem la cumparaturi...mergem la ai mei la curte sa facem un gratarel
va pupic si un 1 mai relaxant

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#270 2014-05-01 12:09:03

ElenyR
Sr. member

Buna, Alex

Eu sunt cam singura prezenta pe aici. Pofta buna la gratarel! Abia astept si eu in weekend.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#271 2014-05-02 08:20:50

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetele  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
Eleny imi pare rau ca ai fost singurica ieri  puss
Noi ieri am stat acasa,am fost doar si am facut ceva cumparaturi,in rest doar relax.
Sa aveti o zi buna. Va pup pe toate.
Oana  majoreta  pentru cretulina ta si spor la pregatiri tie pentru marea intalnire ce se apropie.... tin minte ca parca de curand te alaturasei burticilor cu marea veste si acum ai reusit sa treci peste tot si esti aproape de ati tine puiul in brate.... puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Publicitate

loading...

#272 2014-05-02 09:34:11

ElenyR
Sr. member

Neata, fete,

Kris, cred ca iar o sa fiu cam singurica pe aici, dar nu-i bai.
Ca si ieri, nici azi nu ma omor cu munca. Aseara am fost la o terasa cu sotul meu, am mancat si noi mici, ca tot omul de 1 Mai, si apoi am fost la un film. Pana la urma, n-a fost asa de rau.

#273 2014-05-02 10:01:46

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Neata fete frumoase!!!!
va pupacesc pe toate!
ieri ne-a scos tati la gratar la padure cu prietenii,am sarbatorit 7 ani de relatie,asa mult ne-a placut la aer curat si soare dar seara deja m-am resimtit,acum stau cumintica in patut si imi savurez cafeluta cu lapte.
Da Kris ,asa este,parca mai ieri intrebam de rezultatul la Beta HCG si acum mai am putin si o vad.
va multumesc frumos pt gandurile bune!
Eleny serviciu usor si azi! hai k vine weekendul si te relaxezi si tu!
Rozi,tu pe unde umbli pui mic???? eu inca te astept cu vestea cea mare!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#274 2014-05-02 10:07:39

ElenyR
Sr. member

Oana, uite ca mai am si eu cu cine sta de vorba pe aici.  Nu sunt asa suparata ca am lucrat zilele astea, sa fim noi sanatosi. Si am venit la serv ca sotul meu lucreaza azi, ieri a fost liber, dar unde era sa plecam ieri sa ne intoarcem. Azi oricum plec mai devreme si maine ne ducem la socrii, fac pomana pt bunica, dar si pentru noi un gratarel, ceva.

#275 2014-05-02 10:17:57

oana_isabela
Full member

E bine ca pleci mai devreme! sa aveti parte de vreme frumoasa maine sa va puteti desfasura in voie!
eu o astept pe mami sa vina pe la mine sa imi tina de urat si poate sa imi gateasca ceva,zilele astea am mancat numai aiurea,chiar ma intrebam de unde are fata mea 3.200g? smile

#276 2014-05-02 10:21:02

ElenyR
Sr. member

Cred ca din dragoste, Oana, stie cat de mult o iubiti.

#277 2014-05-02 10:26:59

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neata fete,sunt aici,dar nu prea am avut chef de vorba.
Oana,multumesc pentru gandurile bune.
Eleny,te pup
Pupicei la toate fetele

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#278 2014-05-02 10:33:36

oana_isabela
Full member

Adevarat! iti jur ca abia astept sa o vad,sa o ating,sa o pupacesc, sa simt ca este a mea,ca este realitate! iar tati deja ma cearta din cauza ei. e tare mandru ca o sa aiba fetita,putini barbati am vazut bucurandu-se asa pt ca au fata,multi vor neaparat baiat!
te pupacesc si o sa vorbesc cu cretulina mea sa vorbeasca ea cu DD sa iti trimita si tie o fetita asa cum iti doresti tu!
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/90904_dsc_0838.jpg

ea este Anastasia Maria,nepotica mea de 3 anisori,din cauza ei imi doresc eu o cretulina,ieri imi culegea flori si vorbea cu verisoara din burtica sa iasa mai repede ca s-a plictisit singura,verisoara cea mare are 9 anisori si nu prea se joaca cu ea. smile

Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-05-02 10:41:05)

#279 2014-05-02 10:41:12

ElenyR
Sr. member

Oana, mersi! Si sotul meu tot fetita isi doreste, de fapt, simt ca el a cam obosit de la toate incercarile astea, poate chiar mai mult ca mine, insa nu spune nimic. Probabil ca isi doreste liniste si o viata normala, fara atata zbucium.
Sa-ti traiasca si nepotica, e frumusica tare cu parul asta cret. Si eu mi-am dorit mereu sa am parul cret.

Rozi, si eu am mom cand nu am chef de vorba, desi eu sunt o fire volubila. Cand ai tu chef, mai zi ceva in stilul tau caracteristic, ca tare bine ne face.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-02 10:42:46)

#280 2014-05-02 11:13:26

Missy005
Hero member

Eleny ,sunt somnoroasa.m.am uitat la un fim pana pe la doua si acum motai.
Ce sa zic,sa fim optimiste ,increzatoare si deja e bine.Altii se lupta sa traiasca chiar in acest moment,ar da orice sa mai traiasca un an
...iar noi ne plangem ca nu avem copil.
Azi noapte am visat copilul meu....era vesel,l.am luat in brate,l.am pupat,poate se hotaraste sa vina acasa...eu nu.l mai chem....

puss puss puss

#281 2014-05-02 11:25:40

ElenyR
Sr. member

Rozi, ai dreptate, si eu ma gandesc cateodata ca altii au probleme mai mari. Eu, multumesc lui Dumnezeu, in afara de prbl asta, cel putin n-am altele de sanatate. Doct la care am fost sapt trecuta m-a tot intrebat diverse, m-a intors pe toate partile, doar-doar o gasi si altceva, o cauza de care s-ar putea lega. In afara de un picior rupt - am cazut din visin, ce sa-i spun, ca n-am avut ce.
Eu cred ca am visat azi noapte niste iepuri. Sunt o mare visatoare, la propriu, adica visez tot felul de chestii.
Copilul tau stie ca il atepti, poate curand o sa vina la tine. Si eu am visat odata o fetita care venea spre mine, insa se cam lasa asteptata.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-02 11:27:00)

#282 2014-05-02 16:31:25

kristinika
Sr. member

Fetele scuzati lipsa...azi am ajuns acasa si m-am pus sa fac ceva ordine ca maine vine soacra la noi pana duminica si na tre sa fie cat de cat in ordine... spranceana  Si asa nu am nici un chef de nimic....azi i vin si uratii,defapt deja dau urme de navala si culmea e ziua 27 azi,dupa ovulatia presupusa maine ar fi fost a 14 zi,deci inclin sa cred ca macar corpul incepe sa isi revina la normal....AAAA tot azi mi-a venit si rezultatul de la pap test ce am facut de aproximativ 2 luni lol  spune ca e normal (nu trebuia sa fie negativ ? ) si ca nu prezinta nici un suspect de leziuni pre tumorale sau tumorale,asa ca macar la capitolul asta stau linistita...
Offf si e un frig pe aici si ploua in continuu,zici ca suntem in Anglia nu Italia,intr-o saptamana a fost soare doar 1 zi in rest ploi ploi ploi
Nicoleta,Iulia,Just ce mai faceti fetelor???? puss
Rozi,Eleny,Ionela,Oana puss
Fetelor imi pare bine ca ati avut o zi relaxanta ieri.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#283 2014-05-03 09:02:42

Missy005
Hero member

Neata fete,va las multe cafelute ,va pup si va imbratisez cu drag!
Eu vreau sa merg la tara azi,sa vad....
par

puss puss puss

#284 2014-05-03 09:41:32

kristinika
Sr. member

Buna dimineata dragele mele  puss
Rozi ti-am luat o cafeluta puss  Drum bun si sa vii cu lucruri bune de la bunicuta ta daca te duci la ea.
Offf asa mi-e de ciuda ca tot ploua,imi strica tot ce am pus in pamant  bang  Deja mararul e tot la pamant,nu stiu daca isi mai revine,e plin de melci care imi mananca salata imediat ce iese diablo si cat eram de mandra de gradinuta mea  supa
O zi buna si un weekend minunat.  puss  la toate.

#285 2014-05-03 09:43:09

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata fete scumpe puss

Sa aveti un weekend frumos si relaxant! Am intrat sa va salut pe toate puss Voiam sa va spun ca la sfarsitul lui iunie vreau sa trimit 23 de teste de ovulatie si 13 de teste de sarcina (asta pt ca atunci merg acasa hjarta ). Mie mi-au ramas de cand incercam pentru bebita si cu draga inima le ofer oricareia dintre voi care are nevoie de ele. Sa imi scrieti daca sunteti interesate.

Va pup pe toate puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.