|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-15#267 2014-05-01 10:14:34
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete dragi Offline #268 2014-05-01 10:26:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, o sa ma duc sapt viitoare la doct, Si daca zice el si daca nu, tot o sa scot steriletul. Mai fac si de capul meu, oricum l-am tinut destul. Acum nu stiu daca sa ma duc sa mi-l scoata la acelasi doct care mi l-a pus sau sa ma duc la altul. O sa ma mai gandesc. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #269 2014-05-01 11:59:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata dragele mele! Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #270 2014-05-01 12:09:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna, Alex "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #271 2014-05-02 08:20:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#272 2014-05-02 09:34:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fete, "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #273 2014-05-02 10:01:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete frumoase!!!! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #274 2014-05-02 10:07:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Oana, uite ca mai am si eu cu cine sta de vorba pe aici. Nu sunt asa suparata ca am lucrat zilele astea, sa fim noi sanatosi. Si am venit la serv ca sotul meu lucreaza azi, ieri a fost liber, dar unde era sa plecam ieri sa ne intoarcem. Azi oricum plec mai devreme si maine ne ducem la socrii, fac pomana pt bunica, dar si pentru noi un gratarel, ceva. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #275 2014-05-02 10:17:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95E bine ca pleci mai devreme! sa aveti parte de vreme frumoasa maine sa va puteti desfasura in voie! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #276 2014-05-02 10:21:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cred ca din dragoste, Oana, stie cat de mult o iubiti. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #277 2014-05-02 10:26:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete,sunt aici,dar nu prea am avut chef de vorba. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #278 2014-05-02 10:33:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Adevarat! iti jur ca abia astept sa o vad,sa o ating,sa o pupacesc, sa simt ca este a mea,ca este realitate! iar tati deja ma cearta din cauza ei. e tare mandru ca o sa aiba fetita,putini barbati am vazut bucurandu-se asa pt ca au fata,multi vor neaparat baiat! Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-05-02 10:41:05) Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #279 2014-05-02 10:41:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Oana, mersi! Si sotul meu tot fetita isi doreste, de fapt, simt ca el a cam obosit de la toate incercarile astea, poate chiar mai mult ca mine, insa nu spune nimic. Probabil ca isi doreste liniste si o viata normala, fara atata zbucium. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-02 10:42:46) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #280 2014-05-02 11:13:26
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny ,sunt somnoroasa.m.am uitat la un fim pana pe la doua si acum motai. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #281 2014-05-02 11:25:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, ai dreptate, si eu ma gandesc cateodata ca altii au probleme mai mari. Eu, multumesc lui Dumnezeu, in afara de prbl asta, cel putin n-am altele de sanatate. Doct la care am fost sapt trecuta m-a tot intrebat diverse, m-a intors pe toate partile, doar-doar o gasi si altceva, o cauza de care s-ar putea lega. In afara de un picior rupt - am cazut din visin, ce sa-i spun, ca n-am avut ce. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-05-02 11:27:00) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #282 2014-05-02 16:31:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetele scuzati lipsa...azi am ajuns acasa si m-am pus sa fac ceva ordine ca maine vine soacra la noi pana duminica si na tre sa fie cat de cat in ordine... Si asa nu am nici un chef de nimic....azi i vin si uratii,defapt deja dau urme de navala si culmea e ziua 27 azi,dupa ovulatia presupusa maine ar fi fost a 14 zi,deci inclin sa cred ca macar corpul incepe sa isi revina la normal....AAAA tot azi mi-a venit si rezultatul de la pap test ce am facut de aproximativ 2 luni spune ca e normal (nu trebuia sa fie negativ ? ) si ca nu prezinta nici un suspect de leziuni pre tumorale sau tumorale,asa ca macar la capitolul asta stau linistita... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #283 2014-05-03 09:02:42
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete,va las multe cafelute ,va pup si va imbratisez cu drag! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #284 2014-05-03 09:41:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata dragele mele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #285 2014-05-03 09:43:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete scumpe ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|