homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-17

#305 2014-05-05 12:04:58

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Buna fete dragi, am ajuns si eu acasa si sunt franta..nu am dormit toata noaptea.Sambata buna si draga mea colega s-a stins din viata la numai 57 de ani ....diagnostic cancer.A luptat ca o eroina pana in ultima clipa a vietii.Si uite ca are copii frumosi, bani, un cadru didactic de exceptie ...dar nu a avut sanatate si s-a dus...sa fim recunoscatoare ca suntem sanatoase si sa fim optimiste ...din pacate pe toate nu le putem avea..
Eu nu vreau sa ma mai gandesc la copil..adica sa fiu disperata...o sa am bine..nu o sa am...nu o sa am si gata...si sunt si mai linistita
Va pup si va doresc o saptamana binecuvantata
Oana  wave

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#306 2014-05-05 12:18:41

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Off Rozi imi pare tare rau pt pierderea ta. asta e viata,la toti ne vine randul sad
ma bucur ca esti mai linistita, am mai spus-o si o repet conteaza mult si psihicul. fii mai relaxata si or sa vina de la sine anumite lucruri. pt ca or sa vina! nu ne lasa DD asa!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#307 2014-05-05 12:24:35

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Rozi, Dumnezeu s-o ierte pe colega ta! Dar parca mult prea devreme!

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#308 2014-05-05 12:25:46

Missy005
Hero member

Oana la mine la serviciu e nasol....eu am pierdut copilul, colega mea a nascut si dupa a murit ..34 de ani, colega mea  invatatoare a murit sambata, un alt coleg operat, o alta este acum in spital..o alta colega a avut cancer ...zic la trecut pt ca sper sa fie bine....e la limita...si se lupta..la fel un om de exceptie ....si tot asa..parca a dat boala-n noi... off...cateodata judecatile astea ale lui Dumnezeu ma depasesc ,,dar nu vreau sa ma mai gandesc..fie cum o vrea El...nu ma mai gandesc

puss puss puss

#309 2014-05-05 19:28:34

Zburlici
Full member
Inregistrat: 2008-12-01

Buna fetelor,

Mi se pare asa ciudat cum a trecut timpul. Nu v-am mai scris dar v-am citit mereu.
Acum 3 luni ginecologul mi-a dat 3 luni tratament cu anticonceptionale si l-am ascultat:)A zis ca am multe chistulete, menstruatie neregulata si asta e cauza ca nu raman insarcinata. Acum am terminat tratamentul si nu stiu ce o sa urmeze...Ciudat e ca parca as mai amana momentul sa raman insarcinata pentru ca lucrurile nu sunt ok in viata noastra.Dar in acelasi timp imi doresc din suflet un copil, acum cateva luni dadeam orice pentru a ramane insarcinata.
Sunt atat de sensibila in aceasta perioada, imi vine sa plang din orice.
Rozi imi pare asa rau pentru colega ta ...eu inca nu sunt impacata ca lumea trebuie sa moara. E prea trist ....
Va pup

Publicitate

loading...

#310 2014-05-05 20:12:24

Missy005
Hero member

Zburlici bine ai revenit si multumesc pentru cuvintele frumoase smile
Pai acum dupa tratament nu te duci la dr, sa vezi ce zice,  mai sunt chistulete..nu mai sunt?Imi pare rau ca  troeceti prin momente mai dificile, dar sunt convinsa ca le veti depasi .
Eu am tot incercat zi sa  intru pe forum dar imi dadea eroare .
Pup fete dragi , puss

puss puss puss

#311 2014-05-05 20:28:19

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

eleny eu am o tanti la mine la munca care acum are fetele mari ,ea are gemeni , a ramas insarcinata dupa 7 ani de incercari dar dupa ce s-a dus la Sovata
Bine ca pe vremea aia ea beneficia de totul gratuit ca se mergea pe ideea sa crestem natalitatea
la Sovata daca te duci trebuie sa fie si sotul eu asa stiu si in plus trebuie sa fie intr-o anumita perioada a lunii( imediat dupa ciclu ) eu zic ca merita sa incerci si varianta asta,
o poti lua si ca o vacanta nu neaparat ca un tratament

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#312 2014-05-05 20:34:26

ElenyR
Sr. member

Nico, asa m-am gandit si eu, ca m-as duce ca in vacanta, probl e ca nu stiu cand as putea ajunge si cat as putea sa stau. Am citit ca e bine sa stai vreo 10 zile (si mai bine 20), dar deja plecam in concediu la sf lui iunie si nu stiu daca am mai putea sa plecam amandoi inca 2 sapt. Daca imi trecea prin cap inainte, nu ne mai duceam in alt concediu si mergeam la Sovata, dar m-am trezit tarziu cu ideea asta.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#313 2014-05-05 21:26:25

Zburlici
Full member
Inregistrat: 2008-12-01

Rozi...da trebuie sa ajung la ginecolog dar am terminat tratamentul si astept menstruatia.
Imi doresc  sa fie totul ok dar daca e sa nu fie, macar sa mai fac tratamente pentru ca anul asta vreau neaparat sa raman insarcinata. Si sper sa raman cu gemeni sau tripleti:). In rest, ma deprima vremea asta ploioasa, abia astept sa vina vara....intodeauna am iubit vara si marea. Sper din suflet sa ajung si anul acesta la mare desi mai slabe sperante:(
Va pup si va imbratisez  kram  puss

#314 2014-05-06 09:29:10

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fete dragi  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
Eu ieri nu am fost in stare de nimic,toata ziua am dormit pe picioare,de dimineata ma trezisem cu o oboseala ce nu mi-a trecut toata ziua... mornincoffee cred ca de la cm zilele astea am cam fost jos cu psihicul dar azi vad ca e mai bine asa ca sper ca a fost doar o pasa proasta,ceva trecator.
Rozi,Eleny,Nico,Zburlici puss
O zi cat mai buna sa aveti .

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#315 2014-05-06 10:04:45

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Neata dragelor! Kris multumesc de cafeluta...iau doar o gura big_smile
Fetelor eu am inceput ziua destul de matinala...purcelul meu de guineea a inceput sa chitaie pe la 6 dimineata...ii era fomica rotfl
Acum o astept pe mamuca mea sa mergem putin la shopping big_smile...vreau sa-mi cumpar alte perdele smile
Va pup si o zi superba!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#316 2014-05-06 10:09:06

kristinika
Sr. member

Alexa spor la shopping  shopping
Pe la noi in sfarsit e soare,dupa mai bine de o saptamana de ploi si vreme inchisa acum avem lumina  rotfl2

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#317 2014-05-06 10:23:16

ElenyR
Sr. member

Neata, fete, sa aveti o zi buna. Azi e soare si la noi, ca a si ploaut destul.

#318 2014-05-06 10:41:06

kristinika
Sr. member

Eleny neata  puss
Pe aici a plouat o saptamana dar macar a fost bine,fara sa faca ravagii,in schimb in Romania am vazut ca a facut dezastru in scurt timp....Azi cred ca ma duc sa plivesc putin straturile mele ca acum sunt pline de ierburi de la atata apa...si mai am si de calcat si zero chef,dar cred ca imprumut de la cineva....cine are mai mult?????

#319 2014-05-06 10:48:03

ElenyR
Sr. member

Cris, de la mine, sigur nu poti imprumuta chef, ca eu nu mai am de mai mult timp. Mie mi-a cam scazut de tot entuziasmul de cand cu infertilitatea asta. Azi ma duc la doct, sa vad ce mai zice...

#320 2014-05-06 11:00:59

kristinika
Sr. member

Bafta multa pe azi Eleny,sa dea DOMNUL sa vii cu vesti cat mai bune,si o mica mica speranta acolo face foarte mult,iti voi tine pumnii si ma rog pentru tine sa vii cu vesti incurajatoare rugaciune

#321 2014-05-06 11:08:10

ElenyR
Sr. member

Kris, mersi mult, asta mi-as dori si eu, un semn care sa-mi dea o speranta ca lucrurile or sa mearga bine de acum inainte. Oricum ,trebuie sa-mi scot steriletul ala, ca poate fara el, prin vreo minune...
Tu ce ai mai facut, ai mai fost la doct, mai faci tratament, ceva?

#322 2014-05-06 11:30:57

kristinika
Sr. member

Nu Eleny nu am mai reusit sa mai fac nimic si atata timp cat suntem cu situatia asta materiala nu pot face nimic ca trebuie bani la greu in plus ar trebui sa fiu si pregatita psihic pentru anumite raspunsuri,eventual probleme si nu sunt...cu toate ca in fiecare luna la o mica intarziere sau un alt simptom imi fac la iluzii ca as vrea sa fie iar un + dar apoi sunt tot eu care are dubii,poate mai bine pentru moment ar fi sa nu fie ca sa nu mai trec iar prin acele momente....off cat de proasta e mintea asta a omului....sambata ne duceam sa o luam la noi pe socrela si pe drum vorbeam cu sotul despre atmosfera,cat era de curat e aerul dupa acea ploaie si verde si frumos si la un moment dat privind in zare si admirand peisajul mi-a venit un flash in  minte ca luna asta e un an de la primul test + si momentul in care eram pregatita pentru a intra in sala de operatii din cauza avortului si asta imi demonstreaza ca inca mai am de asteptat sa treaca acea perioada... supa

#323 2014-05-06 11:38:33

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

neata fete dragi!
eu am o perioada de cand nu apuc decat sa va salut si sa citesc fugitiv. am o gramada de treaba
sper ca sunteti bine toate, va pup puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.