|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-17#305 2014-05-05 12:04:58
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fete dragi, am ajuns si eu acasa si sunt franta..nu am dormit toata noaptea.Sambata buna si draga mea colega s-a stins din viata la numai 57 de ani ....diagnostic cancer.A luptat ca o eroina pana in ultima clipa a vietii.Si uite ca are copii frumosi, bani, un cadru didactic de exceptie ...dar nu a avut sanatate si s-a dus...sa fim recunoscatoare ca suntem sanatoase si sa fim optimiste ...din pacate pe toate nu le putem avea.. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #306 2014-05-05 12:18:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Off Rozi imi pare tare rau pt pierderea ta. asta e viata,la toti ne vine randul Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #307 2014-05-05 12:24:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, Dumnezeu s-o ierte pe colega ta! Dar parca mult prea devreme! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #308 2014-05-05 12:25:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Oana la mine la serviciu e nasol....eu am pierdut copilul, colega mea a nascut si dupa a murit ..34 de ani, colega mea invatatoare a murit sambata, un alt coleg operat, o alta este acum in spital..o alta colega a avut cancer ...zic la trecut pt ca sper sa fie bine....e la limita...si se lupta..la fel un om de exceptie ....si tot asa..parca a dat boala-n noi... off...cateodata judecatile astea ale lui Dumnezeu ma depasesc ,,dar nu vreau sa ma mai gandesc..fie cum o vrea El...nu ma mai gandesc " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #309 2014-05-05 19:28:34
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fetelor, Offline Publicitateloading...
#310 2014-05-05 20:12:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Zburlici bine ai revenit si multumesc pentru cuvintele frumoase " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #311 2014-05-05 20:28:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95eleny eu am o tanti la mine la munca care acum are fetele mari ,ea are gemeni , a ramas insarcinata dupa 7 ani de incercari dar dupa ce s-a dus la Sovata Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #312 2014-05-05 20:34:26
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Nico, asa m-am gandit si eu, ca m-as duce ca in vacanta, probl e ca nu stiu cand as putea ajunge si cat as putea sa stau. Am citit ca e bine sa stai vreo 10 zile (si mai bine 20), dar deja plecam in concediu la sf lui iunie si nu stiu daca am mai putea sa plecam amandoi inca 2 sapt. Daca imi trecea prin cap inainte, nu ne mai duceam in alt concediu si mergeam la Sovata, dar m-am trezit tarziu cu ideea asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #313 2014-05-05 21:26:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi...da trebuie sa ajung la ginecolog dar am terminat tratamentul si astept menstruatia. Offline #314 2014-05-06 09:29:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fete dragi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #315 2014-05-06 10:04:45
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata dragelor! Kris multumesc de cafeluta...iau doar o gura Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #316 2014-05-06 10:09:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alexa spor la shopping DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #317 2014-05-06 10:23:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fete, sa aveti o zi buna. Azi e soare si la noi, ca a si ploaut destul. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #318 2014-05-06 10:41:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny neata DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #319 2014-05-06 10:48:03
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cris, de la mine, sigur nu poti imprumuta chef, ca eu nu mai am de mai mult timp. Mie mi-a cam scazut de tot entuziasmul de cand cu infertilitatea asta. Azi ma duc la doct, sa vad ce mai zice... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #320 2014-05-06 11:00:59
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Bafta multa pe azi Eleny,sa dea DOMNUL sa vii cu vesti cat mai bune,si o mica mica speranta acolo face foarte mult,iti voi tine pumnii si ma rog pentru tine sa vii cu vesti incurajatoare DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #321 2014-05-06 11:08:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, mersi mult, asta mi-as dori si eu, un semn care sa-mi dea o speranta ca lucrurile or sa mearga bine de acum inainte. Oricum ,trebuie sa-mi scot steriletul ala, ca poate fara el, prin vreo minune... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #322 2014-05-06 11:30:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Nu Eleny nu am mai reusit sa mai fac nimic si atata timp cat suntem cu situatia asta materiala nu pot face nimic ca trebuie bani la greu in plus ar trebui sa fiu si pregatita psihic pentru anumite raspunsuri,eventual probleme si nu sunt...cu toate ca in fiecare luna la o mica intarziere sau un alt simptom imi fac la iluzii ca as vrea sa fie iar un + dar apoi sunt tot eu care are dubii,poate mai bine pentru moment ar fi sa nu fie ca sa nu mai trec iar prin acele momente....off cat de proasta e mintea asta a omului....sambata ne duceam sa o luam la noi pe socrela si pe drum vorbeam cu sotul despre atmosfera,cat era de curat e aerul dupa acea ploaie si verde si frumos si la un moment dat privind in zare si admirand peisajul mi-a venit un flash in minte ca luna asta e un an de la primul test + si momentul in care eram pregatita pentru a intra in sala de operatii din cauza avortului si asta imi demonstreaza ca inca mai am de asteptat sa treaca acea perioada... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #323 2014-05-06 11:38:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata fete dragi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|