homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-18

#324 2014-05-06 11:39:29

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Neata si tie Ionelus puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#325 2014-05-06 11:50:52

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor,
imi pare rau ca n-am mai intrat , dar n-am prea avut timp; saptamana trecuta a venit o fata noua la noi la munca, iar eu i-am facut pregatirea sad si n-am avut timp nici sa respir. Saracuta , ea nu are nicio vina, dar inainte sa vina la noi a lucrat in alt domeniu  si a trebuit sa-i explic de la zero cum sta treaba cu creditarea.
Apoi cu 1 Mai, seful meu si-a luat liber si am preluat toate responsabilitatile lui, va puteti da seama cat de obosita am fost pt ca pe langa ce faceam eu , am facut si treaba lui sad
In plus zilele astea n-am fost in apele mele, nush ce am, dar vreau sa ajung mai repede la doctor sa-mi spuna ca este bebe bine, parca nu mai am rabdare, ma ingrijoreaza si ca nu prea am simptome de gravida sad
Eleny, am citit din urma , si eu sunt de parere ca trebuie sa renunti la sterilet si apoi sigur ca aparea minunea.
Rozi , te-am vazut putin trista, imi pare rau pt colega ta, stiu cat de greu este.
Kris, iti tin pumnii sa fie bine si sa-ti rezolvi toate problemele, iar bebe sa apara in curand.
Va pup pe toate si ma rog sa fie bine  pt fiecare puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#326 2014-05-06 11:59:48

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Alex, sper ca fata cea noua sa preia activitatea ta, astfel incat tu sa fii mai libera si sa nu mai fie nevoie sa muncesti atat. Din cate am auzit si citit si eu, nu toate femeile au simptome de gravida, stii ca sunt si din cele care se trezesc prin luna a patra ca sunt gravide. Acum, eu n-am fost niciodata gravida si-mi dau si eu cu parerea, dar parca nici pe cele care au ciclu peste sarcina nu prea le inteleg. Chiar sa nu simta nimic neobisnuit in leg cu corpul lor?!!
Ionela, pupici.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#327 2014-05-06 12:07:25

AcAlexandra
Full member

da Eleny, fata cea noua au adus-o pt inlocuirea mea, doar ca sunt multe de invatat si momentan tot eu trebuie sa imi bat capul cu ea...si am inteles ca vor mai angaja pt ca au mai plecat 2 fete de la noi.
referitor la bebe, n-am ce face, raman cu gandurile si astept. am auzit si eu cazuri cand au aflat la 4 luni de sarcina, sau cum a fost la tv femeia aia care fusese grasa si tocmai la 7 luni a descoperit sarcina; chiar saptamanile trecute citisem undeva ca a nascut o fetita sanatoasa. ferice de ea smile

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

#328 2014-05-06 12:23:11

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor
ca sa va mai inveselesc si sa va fac mai increzatoare va spun despre un caz tocmai aflat in birou (sefa mea o sa fie nasa copilului) : cuplu cu multi ani la activ, cu un copil mare , mare de 20 si de ani, ea a mai vrut alt copil demult, dar nu venea, a fost foarte deprimata, ajunsese chiar sa se gandeasca la despartire ca ,, vezi domne daca ea nu mai e ins tare sa-i aduca alt copil, ,,  si acum 1 an si i-a depistat lui o problema la prostata,(suspect de cancer), a mers la tratament, si nu la cel alopat , ci naturist (nu ma intrebati ce, ca nu stiu amanunte), si dupa ce l-a terminat, a aflat sotia lui (binca ca vreo cateva luni nu a stiut) ca e insarcinata, prin urmare la 52 de ani ai lui si 46 de ai ai ei a venit pe lume o minunatie de baiat perfect sanatos(l-am vazut pe invitatia de botez, un grasun)....eu sunt inca socata, dar ma bucur mult(ii cunosc si personal, el e un mare muzician).
succes la toate, sa va ajute d-zeu sa va vedeti visul cu ochii.

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#329 2014-05-06 12:28:33

ElenyR
Sr. member

Adina, si eu am auzit de multe situatii cand s-au intamplat adevarate minuni. Doar ca, stii cum e, fiecare asteptam minunea noastra si, intr-un fel, atunci simtim cu adevarat miracolul.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#330 2014-05-06 12:51:08

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor, o zi frumoasa va doresc!
Eleny bafta multa la doctor azi! sa vii numai cu vesti bune! fii increzatoare! ma rog pt tine!
Kris,spor la treaba daca te apuci de gradinarit! si nu amana prea mult investigatiile din cauza banilor,k asa nu or sa fie niciodata destui ca sa le faci pe toate,ia-le pe rand dar macar apuca-te de ele,nu mai amana!
AcAlexandra iti doresc din suflet sa fie bine bb,sa ai o sarcina usoara! las-o mai usor cu munca,nu iti face nimeni statuie,tu si bb sunteti importanti acum!
afara nu mai ploua,dar eu tare plouata sunt azi,nu ma simt in apele mele deloc,nu reusesc sa imi revin,sunt tare molesita si trista dar nu imi explic de ce?!!!!
pupici tuturor!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#331 2014-05-06 13:04:29

ElenyR
Sr. member

Oana, Doamne, dar nu ai nici cea mai mic motiv sa fii trista. Gandeste-te, draga mea, la marea bucurie, la miracolul care te asteapta!

#332 2014-05-06 13:19:06

oana_isabela
Full member

Stiu Eleny,asta ziceam si eu ca nu am niciun motiv,dar nu stiu ce naiba e cu mine... dar stiu ce fac:ma imbrac si ma duc sa cumpar ceva pt cretulina mea de imbracat,am un magazin in apropiere,poate asa imi mai trece...

#333 2014-05-06 13:32:27

AcAlexandra
Full member

oana, cred k sunt normale in sarcina starile astea.
si eu mai am momente cand n-am chef de nimic, desi ar tb sa fiu mega fericita.
f bine ca iesi, sunt sigura ca iti va prinde bine; ai grija de voi puss

#334 2014-05-06 15:14:47

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

Ac Alexandra, eu nu am avut niciun simptom de sarcina timp de 9 luni, in afara de lipsa CM si burtica care crestea. Iar sarcina a decurs perfect, si ce bine a fost fara greturi!!!! M-am putut bucura de sarcina din plin, stai linistita ca e perfect asa. Mie la inceput nici nu imi venea sa cred ca sunt insarcinata, prea nu aveam nimic... doar ca aveam permanent asa un sentiment ciudat, inca dinainte de test, am simtit cumva ca bebe e acolo. Dar fizic nu am simtit nimic deosebit.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#335 2014-05-06 15:18:07

AcAlexandra
Full member

da cris, inteleg ce spui tu, si eu cunoasc cazuri in care nu au avut nimic si totusi a fost bine, dar  eu simt asa ceva in suflet ca si cum n-ar fi bn sad nush ce am , dar asa simt sad

#336 2014-05-06 15:20:00

ElenyR
Sr. member

Buna, Cris

Ce faceti voi, ce face fetita ta? Se anunta inca un bebe sau nu deocamdata?

#337 2014-05-06 15:29:29

oana_isabela
Full member

Gata m-am intors,mi-a prins bine ca am iesit dar acum ma doare mijlocul de mor..eheeee..trece si asta.
Am cumparat doua salopete pt cretulina si am papat o inghetata pe banca la soare.
Alex cred ca sunt normale starile astea,dar pina acum nu le-am avut,cred ca ma apuca si teama,mai am asa putin si nu stiu cum o sa fac fata...
va pupacesc.

#338 2014-05-06 15:32:42

AcAlexandra
Full member

oana, eu nici macar nu ma gandesc la ce va fi dupa, insa cel mai frica imi e de nastere , cu copilul cred ca o sa ma descurc, plus ca o sa ma ajute si mama.
tu nasti natural sau cezariana?

#339 2014-05-06 16:29:48

oana_isabela
Full member

Ale maine aflu cum o sa nasc, cel mai probabil cezariana,pt ca am deja placenta pietrificata in mare parte si nu cred ca ma mai lasa mult ca sa pot naste natural.cred ca vineri cel tarziu luni ma programeaza la cezariana. si eu o am pe mama linga mine mereu dar tot am o teama. am pus poze cu burtica smile

#340 2014-05-06 16:56:38

AcAlexandra
Full member

oana, ma vazut burtica smile f frumoasa puss hai ca mai ai putin; tinem pumnii

#341 2014-05-06 17:59:51

Zburlici
Full member
Inregistrat: 2008-12-01

Buna fetelor,

Cum a fost azi pentru voi?
Eu sunt fara chef...nu prea am o perioada buna. Sper sa se aseze lucrurile si in viata mea curand...
Oana, poza ta de profil e superba:P Nu ai motive de intristare...trebuie sa fii cea mai happy acum, mai ales ca acusica vine pe lume cretulina ta.
par  puss

Ultima oara a fost editat de Zburlici (2014-05-06 18:00:27)

#342 2014-05-06 18:05:00

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Buna fete , va pup par  par
Oana succes si sa te bucuri de copilul tau drag rugaciune
kram  kram  kram  kram  kram  kram

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.