homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-19

#343 2014-05-06 18:30:07

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Zburlici mi-a trecut! acum sunt happy smile  asa imi doresc sa fie fetita mea, o am ca poza de profil dinainte de a afla k o sa am fetita. smile
Rozi te pupacesc! multumesc mult.

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#344 2014-05-06 20:05:36

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Fetelor, eu acum m-am intors de la doct, din pacate nu cu vesti bune. Insa nu mai resimt disperarea de altadata. Sunt orecum obisnuita cu ideea si constienta ca asta e situatia si ca nu e nimic de facut.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#345 2014-05-06 20:09:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Eleny,ce ti a zis dr?

#346 2014-05-06 20:14:50

ElenyR
Sr. member

Problema e endometrul care nu reactioneaza la niciun tratament. A mai vorbit si cu o colega si a zis ca nu stiu niciun caz de sarcina dupa embolizare, ca dupa asta endometrul e atrofiat si nu se reuseste ingrosarea lui. O sa-mi scoata steriletul si a zis sa mai fac o histeroscopie ca ar mai fi niste aderente pe uter. A ridicat din umeri cand l-am intrebat daca ar fi mai bine sa renunt acum. A zis ca daca reusesc eu sa raman gravida, e caz de lucrare stiintifico-medicala.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#347 2014-05-06 20:18:51

ElenyR
Sr. member

Sotul asta al meu ma si enerveaza, l-am intrebat daca sa renunt si zice sa fac cum vreau eu. Offf, ca nu-mi spune si mie cineva ce sa fac, toate pe capul meu..

Publicitate

loading...

#348 2014-05-06 21:07:41

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Off Eleny,imi pare rau ca te lasa sa decizi singurica...asa sunt barbatii nu prea se baga ei in treburi din astea. al meu nu m-a sfatuit in nici un fel dar a fost alaturi de mine la fiecare interventie si tratament.... Era vorba ca o sa schimbi si medicul ginecolog...nu vrei sa mergi la altul sa scoti steriletul si sa te consulte? nu te da batuta,ia-o ca pe o ultima incercare,un ultim efort...nici nu stiu ce sa mai zic. doar sa nu te dai batuta!!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#349 2014-05-06 21:14:07

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Eleny da-l in pana mea cu lucrarea lui stiintifica ..e un bou si un prost!
Eu am fost azi la biroul de adoptii si sunt foarte relaxata si linistita ....avea tipul de acolo un dula pe care erau lipite poze cu copii adoptati....niste frumuseti...cum sunt curioasa din fire m-am uitat cu atentie..nu va exagerez ca majoritatea erau elevii mei ...de unii habar nu aveam....si sunt asa frumosi si istetei ...doamneee...nu mia- venit sa cred...asa ca sunt linistita ...nu ma mai gandesc la nimci si nu-mi mai fac griji.
O sa fie un drum lung ..dar sunt convinsa ca va merita asteptarea:)
Pup fete

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#350 2014-05-06 21:17:25

ElenyR
Sr. member

Si sotul meu e alaturi de mine, dar ma lasa sa fac cum cred eu sau cum vreau eu. In cazul asta insa a nu ma lasa batuta n-are nicio legatura cu reusita, perseverenta nu inseamna reusita, adica orice as face, e clar ca nu se poate. Chiar daca e dur sa primesti o asemenea veste, intr-un fel trebuia sa se termine si stresul asta cu incercarile. Macar sa traiesc si eu normal de acum inainte, cat se poate de normal fara un copil. Dar asta e.

#351 2014-05-06 21:18:35

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Mult succes Rozi. Te pup puss
Noapte buna fetele!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#352 2014-05-06 21:23:07

ElenyR
Sr. member

Rozi, ma bucur mult pentru tine ca esti impacata cu tine si relaxata. Conteaza f mult mai ales dupa o perioada in care probabil te-ai tot gandit ce si cum sa faci. Si mie mi-e clar ce o sa fac in viitor, o sa calatoresc cat pot de mult si cat o sa ma tina buzunarul. Bine, dorinta mea era sa-mi duc copilul peste tot in lumea asta. Dar ma duc si fara el.

#353 2014-05-06 21:30:00

Missy005
Hero member

Eleny daca as fi fost santaoasa si as fi putut duce in spinare un fiv, as fi acceptat cu mare drag sa port un embrion si de la tine si unul de la mine ca sa ai  si tu copilul tau.din pacate la mine corpul face nebunii la hormoni si nu se poate sa fac un fiv nici pentru mine...ca daca as fi putut pentru mine pe cuvant ca ti-as fi propus asta  par  par  par dar nu pot decat sa ma rog sa-ti gasesti linistea sufleteasca  si sa fii fericita atat cat se poate.Te pup
Ionela pup
kris unde esti?
Alex mami si cu alex aspi:))))va pup
Zburlici pupici
Caty pupici ....astept vesti bune
Nico, ce fac puii?

puss puss puss

#354 2014-05-06 21:40:25

ElenyR
Sr. member

Rozi, multumesc pentru gandurile bune. Si eu v-as ajuta, daca as putea. Dar si corpul meu face figuri. Intr-un fel, parca sunt mai linistita acum, simt o usurare ca stiu o treaba. Nu mai trebuie sa am duc toata ziua la doct, sa iau tratam, sa tremur ca ce-o mai iesi la analize. Pot sa beau si eu un sprit cu sotul meu, nu mai car medicamente dupa mine peste tot, unde ma duc. Sunt multe rele de care am scapat.

#355 2014-05-06 21:42:41

Missy005
Hero member

Eleny te rog eu nu renunta la agnus....nu renunta ..orice ar fi ...si mai vorbim peste cateva luni ...

puss puss puss

#356 2014-05-06 21:50:35

ElenyR
Sr. member

Rozi, nu renunt, ca la cate pastile am bagat in mine, asta nu inseamna chiar mult. Doct ala naturist m-a intrebat daca nu mi-a aparut ceva la sani de la tratam de stimulare. Deocamdata nu am nimic, in timp insa, nu se stie ce-o mai fi.

#357 2014-05-06 22:30:54

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Eleny, suntem bine noi. Bebe 2 nu vine vad...imi vine CM ceas, la 28 de zile. Stiu clar cand ovulez, avem contact la ovulatie, endometrul meu e f bun, uterul in regula, dar tot nu-mi foloseste la nimic. Nu stiu daca voi ramane vreodata natural, tind sa cred ca nu. Sunt prea multi anii de cand incercam. Asta e, la anul voi face un nou embriotransfer, vom vedea daca vom mai reusi..

Spune prostii si doctorul ala despre stimulare.. tu ai facut o stimulare usoara, ce sa iti apara?? pai eu ce sa zic la ce cantitati de hormoni mi-am injectat la fiv, plus la inseminari...sau femeile care fac 7-8 fiv-uri...probabil lor le-ar spune ca mor maine. Asa sunt satula de medicii care vorbesc sa se afle in treaba... nu apar asa des efecte secundare, sunt milioane de femei care fac tratamente de stimulare.
Tu sa faci cum simti ca e mai bine pt tine. Eu una iti spun sincer ca nu as fi renuntat, am zis mereu ca o sa incerc pana la ultimul ovocit din corpul meu si pana la ultimul banut pe care il pot da. Asa este, perseverenta nu inseamna intotdeauna reusita dar de cele mai multe ori ea e cheia succesului.
Poate ai dreptate...poate ca nu ai solutie, nu stiu, dar prea multi sunt medicii care pun aiurea diagnostice. Poate te duci totusi si la dna dr Predoi, macar o data sa vezi ce zice.

Rozi, prin orice metoda vei deveni mamica, copilul tau va fi un norocos  sa te aiba. iti doresc doar sa se intample cat mai curand posibil.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#358 2014-05-06 22:42:24

ElenyR
Sr. member

Cris, ma bucur ca sunteti bine.

Cred ca e totusi momentul sa ma opresc. Trebuie sa inteleg ca sunt si cazuri in care chiar nu se poate, daca s-ar putea la toata lumea, nu ar fi nimeni fara copil. Eu pana cand ar trebui sa lupt, ca nici asta nu stiu?!! Avand in vedere ca nici CM nu am, cred c-as incerca la nesfarsit, ca habar n-as avea cand s-ar instala menopauza. Sunt prea multe si grave problemele pe care le am si sa continui, asa de nebuna, chiar e exagerat. Eu am fost intotdeauna o fatalista, tot ce mi s-a intamplat a fost sa ma aduca in situatia care mi-a fost scrisa, si daca stau eu in cap tot nu pot schimba nimic din ce mi-e destinat.

#359 2014-05-07 00:47:05

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

offf eleny am intrat acum si mi au dat lacrimile...
stiu si eu am fost o fatalista la fel ca tine si eu la fel am zis ca daca nu raman o sa incerc sa calatoresc sa profit cat pot de mult de viata aceasta efemera.si pana la urma daca nu avem copil ce daca?nu tot asa murim toti la timpul potrivit?
rozi  ce faci?
din pacate toti avem cate o problema tu nu poti face fiv ca nu suporta organismul eu nu pot face fiv ca nu am posibilitati.
pe 20 plecam la buc speram sa venim cu vesti bune .
tot intru mereu dimineata pe forum sa vad daca a mai aparut o graviduta noua smile
ar cam fi timpul ca de ceva timp nu a mai ramas nimeni  :;
va pup pe toate kram

After all,tomorow is another day!!

#360 2014-05-07 07:55:27

Missy005
Hero member

Neata fete,sa aveti o zi minunata.
caty succes la dr.eu nu mai vreau doctori...vreau sa stau linistita.
mornincoffee

puss puss puss

#361 2014-05-07 08:24:02

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetele mele dragi puss
Rozi imi pare bine ca de data asta ai gasit pe cineva cu suflet care sa sprijine si indrume cu drag in pasii ce vrei sa faci.Stiu ca nu bati din pame si se rezolva dar abia astept sa vii cu frumoasa veste ca totul s-a rezolvat si esti linistita si bucuroasa puss  Ti-am furat o  mornincoffee
Eleny am ramas fara cuvinte la tot ce ai scris,raspunsurile primite si sentimentele tale...tare e greu sa mai poti spune ceva in situatia asta,dar sper din inima  rugaciune  sa nu renunti in totalitate,cum a spus si Cris incearca pana la ultimul ovocit,cine stie...minuni se mai intampla si poate esti si tu norocoasa,macar putin acolo,atat cat trebuie  puss
Eu ieri mi-am pus in regula gradinuta mea...mama cata buruiana am scos...asta ca asta dar ce febra musculara am eu acum,dar tare frumos a fost ieri sa stau toata ziua in gradina,m-am relaxat total si asa mandra eram cand vedeam toata productia mea,facuta cu manutele mele  chicot
Va doresc o zi buna si cu mult soare. Va pup pe toate.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.