|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-19#343 2014-05-06 18:30:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Zburlici mi-a trecut! acum sunt happy asa imi doresc sa fie fetita mea, o am ca poza de profil dinainte de a afla k o sa am fetita. Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #344 2014-05-06 20:05:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetelor, eu acum m-am intors de la doct, din pacate nu cu vesti bune. Insa nu mai resimt disperarea de altadata. Sunt orecum obisnuita cu ideea si constienta ca asta e situatia si ca nu e nimic de facut. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #345 2014-05-06 20:09:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny,ce ti a zis dr? Offline #346 2014-05-06 20:14:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Problema e endometrul care nu reactioneaza la niciun tratament. A mai vorbit si cu o colega si a zis ca nu stiu niciun caz de sarcina dupa embolizare, ca dupa asta endometrul e atrofiat si nu se reuseste ingrosarea lui. O sa-mi scoata steriletul si a zis sa mai fac o histeroscopie ca ar mai fi niste aderente pe uter. A ridicat din umeri cand l-am intrebat daca ar fi mai bine sa renunt acum. A zis ca daca reusesc eu sa raman gravida, e caz de lucrare stiintifico-medicala. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #347 2014-05-06 20:18:51
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Sotul asta al meu ma si enerveaza, l-am intrebat daca sa renunt si zice sa fac cum vreau eu. Offf, ca nu-mi spune si mie cineva ce sa fac, toate pe capul meu.. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#348 2014-05-06 21:07:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Off Eleny,imi pare rau ca te lasa sa decizi singurica...asa sunt barbatii nu prea se baga ei in treburi din astea. al meu nu m-a sfatuit in nici un fel dar a fost alaturi de mine la fiecare interventie si tratament.... Era vorba ca o sa schimbi si medicul ginecolog...nu vrei sa mergi la altul sa scoti steriletul si sa te consulte? nu te da batuta,ia-o ca pe o ultima incercare,un ultim efort...nici nu stiu ce sa mai zic. doar sa nu te dai batuta!! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #349 2014-05-06 21:14:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny da-l in pana mea cu lucrarea lui stiintifica ..e un bou si un prost! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #350 2014-05-06 21:17:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Si sotul meu e alaturi de mine, dar ma lasa sa fac cum cred eu sau cum vreau eu. In cazul asta insa a nu ma lasa batuta n-are nicio legatura cu reusita, perseverenta nu inseamna reusita, adica orice as face, e clar ca nu se poate. Chiar daca e dur sa primesti o asemenea veste, intr-un fel trebuia sa se termine si stresul asta cu incercarile. Macar sa traiesc si eu normal de acum inainte, cat se poate de normal fara un copil. Dar asta e. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #351 2014-05-06 21:18:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Mult succes Rozi. Te pup Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #352 2014-05-06 21:23:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, ma bucur mult pentru tine ca esti impacata cu tine si relaxata. Conteaza f mult mai ales dupa o perioada in care probabil te-ai tot gandit ce si cum sa faci. Si mie mi-e clar ce o sa fac in viitor, o sa calatoresc cat pot de mult si cat o sa ma tina buzunarul. Bine, dorinta mea era sa-mi duc copilul peste tot in lumea asta. Dar ma duc si fara el. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #353 2014-05-06 21:30:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny daca as fi fost santaoasa si as fi putut duce in spinare un fiv, as fi acceptat cu mare drag sa port un embrion si de la tine si unul de la mine ca sa ai si tu copilul tau.din pacate la mine corpul face nebunii la hormoni si nu se poate sa fac un fiv nici pentru mine...ca daca as fi putut pentru mine pe cuvant ca ti-as fi propus asta dar nu pot decat sa ma rog sa-ti gasesti linistea sufleteasca si sa fii fericita atat cat se poate.Te pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #354 2014-05-06 21:40:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, multumesc pentru gandurile bune. Si eu v-as ajuta, daca as putea. Dar si corpul meu face figuri. Intr-un fel, parca sunt mai linistita acum, simt o usurare ca stiu o treaba. Nu mai trebuie sa am duc toata ziua la doct, sa iau tratam, sa tremur ca ce-o mai iesi la analize. Pot sa beau si eu un sprit cu sotul meu, nu mai car medicamente dupa mine peste tot, unde ma duc. Sunt multe rele de care am scapat. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #355 2014-05-06 21:42:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny te rog eu nu renunta la agnus....nu renunta ..orice ar fi ...si mai vorbim peste cateva luni ... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #356 2014-05-06 21:50:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, nu renunt, ca la cate pastile am bagat in mine, asta nu inseamna chiar mult. Doct ala naturist m-a intrebat daca nu mi-a aparut ceva la sani de la tratam de stimulare. Deocamdata nu am nimic, in timp insa, nu se stie ce-o mai fi. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #357 2014-05-06 22:30:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleny, suntem bine noi. Bebe 2 nu vine vad...imi vine CM ceas, la 28 de zile. Stiu clar cand ovulez, avem contact la ovulatie, endometrul meu e f bun, uterul in regula, dar tot nu-mi foloseste la nimic. Nu stiu daca voi ramane vreodata natural, tind sa cred ca nu. Sunt prea multi anii de cand incercam. Asta e, la anul voi face un nou embriotransfer, vom vedea daca vom mai reusi.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #358 2014-05-06 22:42:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cris, ma bucur ca sunteti bine. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #359 2014-05-07 00:47:05
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95offf eleny am intrat acum si mi au dat lacrimile... After all,tomorow is another day!! Offline #360 2014-05-07 07:55:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete,sa aveti o zi minunata. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #361 2014-05-07 08:24:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fetele mele dragi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|