homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-25

#457 2014-05-09 19:56:43

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Fetelor aveti chef de  punish  ???
Eu azi iar am fost cu treaba prin gradinuta mea..mi-am transplantat leusteanul ce aveam intr-un vas de prin februarie si de o luna pur si simplu stagnase total din crestere si mi-am mai pus si niste marar ca aveam mare si frumos intr-un vas dar cu ploile de saptamana trecuta tot mi l-a omorat supa ....
Nico ce iti mai fac puisorii??? Nu ai mai venit cu vesti...
Rozi,Blue puss
Ma da parca odata eram mai multe pe aici  nustiu
Eleny  puss  ce mai faci?
Rozi las ca pisa ta iti mai face ea altii imediat,mai ales acum ca  a ramas singurica forgetit
Eu ma pun sa fac de papa,voi ce mai faceti bun???
Ionela imi pare rau ca te simti asa nasol....pentru gat poti incerca o legatoare de cartofi cruzi rasi cu spirt,ajuta mult

Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-05-09 20:04:06)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#458 2014-05-09 21:11:34

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Fetelor, vad ca aici s-au cam incins spiritele. N-am vazut niciodata paruiala intre  femei, dar cica e tare interesant. Glumeam, stiu ca la voi e in gluma.
Acum, ca am scapat de preocuparea asta de a face copii, ca oricum nu pot, ma si gandeam ca o sa ma cam plictisesc. Adica...toata viata servici-acasa, cate un concediu, cate o iesire in weekend, din astea. Parca prea multa liniste. Dar e bine, sa ne fereasca Dumnezeu de alte probleme si nelinisti. Doar ca viata mea nu a fost niciodata linistita, s-au intamplat tare multe, si bune, si mai putin. Nu am avut nicicum o viata asa, cum au unii, liniara, cu toate la timpul lor, fara neprevazut. Si sunt putin nelinistita, oare ce o sa-mi mai rezerve viata asta, ca nu ma vad eu traind prea in liniste.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#459 2014-05-09 21:59:54

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

seara buna frumoaselor puss
moon...roz va admir pentru putere...eu nu pot sa cumpar hainute...cand le vad ma apuca tristetea...la fel simt si cand vad un bebelus sau o femeie insarcinata...ma incearca un soi de invidie...
eleny o pisicuta sau un catel nu te-ai gandit sa-ti iei? iti va umple sufletul si timpul...
kris ziceai ieri parca ca te-a suprins sotul cu un trandafir big_smile...si sotul meu a venit azi cu un buchet imens de bujori...florile mele preferate big_smile
va pup si seara frumoasa si linistita !

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#460 2014-05-09 22:02:30

ElenyR
Sr. member

Alex, n-am tinut niciodata animale in casa. Pisicile nu m-au incantat niciodata, am ramas cu ideea - de cand eram mica, de la tara - ca mananca soareci si ceva mai scarbos ca soarecii nu mi se pare nimic pe lumea asta. Un catelus mi-ar placea, dar daca as sta la curte.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#461 2014-05-09 22:19:41

alexandra8810
Sr. member

eu sunt inebunita dupa animale...daca as putea le-as aduce pe toate la mine acasa....e adevarat eu am stat la casa pana acum cateva luni....ai mei au o curte mare si am avut mereu animale...si acum am doua fete...cateluse pe care le iubesc de numai pot...am poze cu ele puse pe frigider sa le vad mereu...si dragele de ele se bucura enorm cand ma vad....iar acum stau la bloc si am pesti si un porcusor de guineea big_smile

papi va saluta si va trimite cate un pupic...si il scuzati ca are gura plina de patrunjel big_smile
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/82013_20140303_200545.jpg

nu stiu de ce e intoarsa poza...

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-05-09 22:20:37)

Publicitate

loading...

#462 2014-05-09 22:29:53

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

ce frumos e alexandra mor dupa el...si mie imi plac f mult animalele dar din pacate sotul meu nu e de acord cu ele in apartament tillfreds
rozi ce culoare ai luat lucrusoarele de bebe?de fetita sau baietel  hjarta puuup la toate kram

After all,tomorow is another day!!

#463 2014-05-09 23:28:46

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

ELeny catelushii sunt cei mai dragalsi...mananca rahat de pe jos rotfl2)rotfl2))rotfl2)) pisicutele mananca fripturica adica soareci..dr cainii mananca rahat deci ia-ti caine rotfl2))))) lesin de ras...sauu..mai bine hamster sau porcusor ...ca mamanca morcovi si patrunjel rotfl2)
CAty anul trecut cumparam de fetita   asta inainte sa raman insarcinata ...anul asta m-am reprofilat..mai iau si de baietel....stai...cred ca de acum doi ani....MOOn ajuta-ma ca nu mai tin minte lol pe bune...de doi ani strangem hainute de bebe?????
Alex porki al tau e adorbail..l-as pupa non stop smile
Ionela i-a dus mama cu sotul la tara , era tanti aia super incantata statea numai cu ei in brate:)))) frumosi, cu zgardite la gat , frizati..pensati smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#464 2014-05-10 00:30:05

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

ionela, eu am luat propolets, sunt propolis cu vit C, ca eram rau de tot, dar doar una pe zi, ca mi-a fost frica, in rest, ciorbita fierbinte, ceai si lamaie.
rozi rotfl2 nah, ca am pierdut sirul, dar cred ca sunt doi ani big_smile Eu ce sa mai zic, aveam pat cu vreo 6 luni inainte de a ramane gravi si mai era si montat langa patul nostru rotfl2 Era singurul lucru care imi dadea speranta cand ma trezeam, cand i-am luat lenjerie si carusel si le-am aranjat ca si cum ar fi stat copil in el, a ramas al meu masca si a zis ca e totul prea perfect pentru a nu fi un copil in el..si uite ca in acea luna a fost copilul big_smile
Alex ce purcelus frumooos ai! Ptiu ptiu sa nu-l deochi, ca asa m-am holbat la poza lol
Nah, eu am menajerie acasa, am caini, am pisici. Am un super caine de paza, cum intra cineva in curte, isi ia pozitia cu cracii in sus sa fie scarpinat pe burta rotfl2

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-05-10 00:32:57)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#465 2014-05-10 08:15:08

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

neatza
stiu ca am lipsit o perioada
Puii sunt bine ca tot ma intrebati de ei smile  ,cresc.Eu nu m-am simtit bine vreo 2 zile de aceea nu am intrat ,am avut niste dureri la ovarul stang foarte puternice chiar intr-o zi de seara pana dimineata in continu, credeam ca nu ma mai lasa atuci cu tot no spa-ul luat
Paula bine ai venit si speram ca esti mai norocoasa ca noi sa treci repede la burtici
Ionela mi-a scapat ceva?Ai trecut la burtici sau preventiv nu vrei sa iei nici o pastila ?
eu nu am facut teste de ovulatie pana acum dar am zis sa incerc luna aceasta, ar trebui sa imi vina zilele acestea si sa ma calculez atunci sa vad cum fac.Am inteles ca nu pot sa le fac dimineata dar am o problema cum ziceti sa procedez pentru ca eu de la 7-17 sunt la servici pot sa le fac pe la 18?Stiu ca cel mai bine este la 11-12 dar nu am cum,seara e bine?

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-05-10 08:19:43)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#466 2014-05-10 09:35:40

alexandra8810
Sr. member

neata fetele!
multumesc in numele lui papi pt complimente:D..el e prea ocupat cu morcovul acum rotfl
eu luna asta am renuntat la testele de ovulatie...am hotarat sa numai fac nici un test si sa nu ma mai stresez...ieri am avut secretie egg si am vazut ca si azi dimineata am avut....ne apucam de prestat de azi pt ca pana acum am luat viviflor din cauza unor mancarimi si vad ca mi-au trecut asa ca o sa ne apucam de treaba. Am hotarat ca daca pana in vara nu se intampla nimic vom merge amandoi la doctor pt niste analize mai amanuntite...pana atunci stam relaxati big_smile

o zi frumoasa la toata lumea!

#467 2014-05-10 10:23:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Neata
Acum m am trezit....pfiuuu ce bine e sa dormi multttttt
Nico, n am trecut, dar nici menstra nu mi a venit. Si nici test nu fac. E prima luna din sapte luni de incercari cand n am teste in casa si is fff linistita. Nici nu vreau sa ma stresez. Ma mai doare burta, imi trece si tot asa.
Blue, n am ajuns ieri la nici o farmacie. Aveam n casa sirop imunotus si am luat un  gat ca nu mai puteam de usturime. Acum e bine, am baut di un ceai de frunze de gutui, super bun, si is ok.
Eu n as avea curaj sa cumpar hainute, nu syiu de ce...

#468 2014-05-10 11:06:28

alexandra8810
Sr. member

ionela asa sunt si eu...nu am nici un test de sarcina in casa si ma simt ok...gandesc pozitiv...trebuie sa mi se intample si mie minunea...la fel si voua! TREBUIE!
nici eu nu am curaj sa cumpar haine sau jucarii..desi mi se scurg ochii la ele cand le vad...dar m-as distruge psihic daca le-as cumpara si le-as vedea zilnic..de asta am spus ca le admir pe moon si pe rozi pt taria de caracter smile

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-05-10 11:07:53)

#469 2014-05-10 11:22:41

Missy005
Hero member

neata fete....acum m.am trezit
nu stiu ce tarie sm,dar hainute imi cumpar.
in dormitor am perdeluta de copii cumparata in timpul sarcinii....nu am dat.o jos sa pun alta....nu ma intristeaza...
ma pun sa fac ciorbita si friptura.pupici

puss puss puss

#470 2014-05-10 11:32:03

ionela
Insomniac member

Ce ciorbita faci rozi? Pentru mine fiecare zi e o provocare la facut mancare.al meu nu mananca de toate si ce mananca musai sa aiba si carnita. Is satula pana peste cap de fripturici lol

#471 2014-05-10 12:38:54

Missy005
Hero member

IOnela fac ciorbita de miel.....si fripturica...tre sa ies sa iau cartofi pentru un piure si o pastila de cap...sunt nauca...miti plange dupa pui de la 5 dimineata...am bagat-o in casa si plange si n-am dormit deloc...vrea numai in brate si pupatapt ca sufera dupa  copilasii ei//of...
As face si o crema de zahar ars cu blat...dar nu mai am cum ca bag fripura la cuptor

puss puss puss

#472 2014-05-10 13:01:19

ionela
Insomniac member

Yamyyy, imi place fripturica de miel. Si ciorba, dar nu ma dau in vant dupa ea.
Offf, saracuta miti sad
Eu am pus sa fac o ciorba de gaina de tara, aveam doua picioare mari, o aripioara si pieptul. Picioarele le scot si le prajesc ca mai fac si pilaf. Acum sa vedem cand o fierbe carnea lol
Si eu is nauca dar de boala. Am mai luat un paracetamol. Sper ca daca e bebe sa nu fie probleme. Am trei zile de cand iau, dar cate unul pe zi.

Nu stiu ce s a intamplat cu forumul la mine, imi arata toate msj ca fiind cutite, nimic nou. Stiti pe unde sa umblu?

#473 2014-05-10 13:53:30

Missy005
Hero member

Ionela eu am scurtatura si dau acolo direct catre pagina si vad cine a scris ultima data...nu stiu cum faceti voi...dar nici sa primesc notificare pe mail....intri la profil si  selectezi sa primsti notificare pe mail...la asta te referi nu?
Am fost la farmacie i-am zis tipei ca ma doarecapul si am si vomitat....singura feliuta de barnza pe care am mancat-o si mi-a zis ca e de la fiere...desi nu am avut gust amar....acum am luat pastilele si astept sa imi mai revin dar sunt praf ...

puss puss puss

#474 2014-05-10 15:28:13

ionela
Insomniac member

Nu vreau sa primesc pe mail. Nu am bifat asa ceva. Pur si simplu imi arata ca nu e activitate pe forum.
In fine, butonez pana rezolv

#475 2014-05-10 15:42:17

ElenyR
Sr. member

Buna fetelor, eu am fost la sedinta de bloc azi.
Rozi, nu prea se prevede in viitorul apropiat sa luam vreun animal in casa, ca nici eu, nici sotul meu nu suntem adeptii animalelor in casa. Cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi un hamster, daca as vedea soarecele ala prin casa, as pleca de acasa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.