homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-32

#590 2014-05-15 10:15:33

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

ionela si eu beau ceai de cretisoara dar dupa ovulatie stiu ca se bea pentru ca contine progesteron care ar inhiba ovulatia.eu nu m am dereglat inca (bine am baut putin vreo 4 zile) dar sunt curioasa luna asta ca si luna asta vreau sa beau pentru sindromul premenstrual si pentru ca de obicei ma doare burta cand sunt la menstruatie.puuup la toate fetele frumoase kram

After all,tomorow is another day!!

#591 2014-05-15 10:18:33

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

ionela a scris:

. Cand vad ca tot astept menstruatia imi vine sa ma tot duc. MAcar de ar fi regulata, dar nu vrea si gata. La ce bebe sa sper eu cu ciclu de peste 35 de zile?

Ionela, daca te uiti la mine la semnatura, vei vedea ce cm neregulat si lung aveam si eu. S-a intamplat sa merg la doctor cand ma saturasem sa vad teste de ovulatie negative si atunci mi-a vazut ovulul si ca sa fie sigura ca ovulez mi-a facut o injectie. Sa stii ca ratam si eu luna aia daca nu mergeam, puteam sa nu ovulez si sa se transforme ovulul in chist. Abia astept sa iti trimit testele, stiu ca sunt stresante si dau batai de cap, dar te mai poti orienta si dupa ele, eventual daca ies tot negative si iar negative mergi la eco si urmaresti outul. Hai, capul sus, stiu ca vei reusi, la fel si toate fetele de aici, numai ca e greu cand tot astepti si nu se intampla cand ne dorim kram

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 10:19:48)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#592 2014-05-15 10:34:47

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata dragele mele puss
mornincoffee   mornincoffee   mornincoffee
Eu azi m-am trezit cu o stare tare ciudata...nu am avut chef de nimic,mai ales ca acum am vorbit cu sotul si mi-a spus ca a avut un accident urat cu masina de munca si se duce la urgente ca nu se simte bine....offf tremur toata acum....
Nico durerile de burta sunt normale atata timp cat nu sunt ca cele de menstruatie,adica nu prea puternice,in caz de fa cum iti spun fetele,ia un nospa ...e bebe mic care isi face treaba...
Pup pe toate.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#593 2014-05-15 10:53:14

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

caty, eu ceai am baut pana la ovulatie.
lil, ai mail de la mine

#594 2014-05-15 11:00:50

Lil' Star
Sr. member

Ionela, nu am primit inca, poate n-a ajuns pana acum chicot

Publicitate

loading...

#595 2014-05-15 11:02:46

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Ionela, eu am luat clostilbegyt (clomifen), insa la recomandarea doctorului si inainte mi-a dat sa fac niste analize hormonale si ceva legat de tiroida, daca imi amintesc bn.
Eu prima luna am ovulat, a doua nu, si urmatoarele da, total au fost 5 luni cu ovulatie, dupa care am ramas insarcinata.
Oricum este nevoie si de monitorizare ecografica lunara pt ca pot aparea chisturi si alte minuni, si in plus trebuie sa vada exact cand se formeaza foliculul , iti spune cand sa prestezi si apoi mergi ca sa vada daca s-a spart folicului. Daca se sparge mai greu, probabil iti face injectie, asa cum a facut Lil.
Bafta daca te decizi sa mergi pe drumul asta, insa eu fara tratamentul asta nu aveam nicio sansa pt ca la mine lipsea si ciclul din peisaj cu lunile.

pup

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-05-15 11:03:44)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#596 2014-05-15 11:05:28

ionela
Insomniac member

alexandra, multumesc. nu stiu de ce aveam impresia ca a fost mai usor la tine, in sesnul ca nu ai luat tratament de stimulare

lil, o fi distanta mare, de asta ajunge greu rotfl te rog sa ma anunti daca nu primesti.

caty, si eu ma vad mamica, dar nu stiu cand. nu stiu ce a fost luna trecuta, sper sa fi fost ce zici tu, asa macar sper ca ovulez si ca e oarecum ok.
oricum eu ma apuc de duphaston, numai sa imi vina si sa vad daca si cand ovulez. Ca din ziua 16 clar nu iau. dar daca iau de prin ziua 18 -20 sa zic, tot 10 zile ar trebui sa iau? Ca daca e asa iar imi aduc menstra la 35-40 zile. Sau iau mai putine zile? Pfiuuuu, ce probleme...

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-15 11:31:49)

#597 2014-05-15 11:43:08

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Eu nu-mi mai fac asemenea probleme, nu-mi mai pun intrebari de niciun fel, cand, de ce, in ce fel, in ce mod. Eu nu ma mai vad mamica, refuz acest gand. Cred ca dintr-un sentiment de conservare, de auto-aparare impotriva unei dorinte care mi-a adus numai suferinta. Sunt mai linistita acum, pot si eu sa-mi fac planuri de viitor, pana acum toate erau legate de eventualitatea aparitiei unui copil.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#598 2014-05-15 11:53:08

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

ionela, tu ai facut analize hormonale sau iei duphaston doar ptr ca crezi ca iti va regla menstra?  eu nu as lua nici un hormon si nici naturiste fara sa fac intai profilul hormomnal sa vad exact ce aveam de luat. si mie mi se recomanda des BU, dar n-am luat niciodata ptr ca aveam estradiolul cam de 6 ori mai mare decat limita superioara...e important sa stii daca si ce hormoni sunt dereglati ca sa nu ii dai mai rau peste cap....desi, sunt si multi medici care prescriu duphaston ca pe vit. C

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#599 2014-05-15 12:26:20

ionela
Insomniac member

loth, am facut analize hormonale si mi-a zis at dr sa iau 3 luni si sa vin si la monitorizare cand vreau. Cele din ziua 13 parca au iesit ff aiurea, adica nici un semn de viitoare ovulatie. Si totusi mi-a zis sa iau din ziua 16 pana in 25. Dar eu am sa imi cumpar teste de ovulatie si am sa incep pastilele dupa un test negativ
Am luat numai o luna pt ca ma simteam rau, eram de pe alta planeta parca. Dar acum voi lua 3 luni si in ultima luna am sa merg la monitorizare. Sau si mai repede, depinde cum am banuti si cum am si timp, pentru ca trec printr-o perioada fff aglomerata si costisitoare. Avem unele cheltuieli care nu erau in plan dar sunt musai.

#600 2014-05-15 12:33:11

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Buna fete dragi, o zi frumoasa va doresc
Cris , multumesc de pupici smile
Ionela mereu am avut cicluri lungi si ovulatie in zilele 19-20 ..acum m-am scurtat si ma simt foarte bine.La doctor nu ma mai duc...m-am saturat si viata mea nu se invarte numai in direectia asta...m-am resemnat ....asta este...daca vreau sa ma sinucid ...pot apela si la o franghie rotfl

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#601 2014-05-15 12:38:46

ionela
Insomniac member

rozi, fata draga puss eu n-am zis nimic, nimic care sa iti aminteasca de perioada prin care treci. doar te-am pupat dim. nu vb de franghii ca iei bataie big_smile

#602 2014-05-15 12:41:21

Lil' Star
Sr. member

Ionela, nu am primit. Mai poti trimite inca o data?

#603 2014-05-15 12:45:18

ElenyR
Sr. member

Rozi, sie eu te bat daca te mai aud vorbind asa, Stiu ca a fost in gluma. Insa dpdv al preocuparii de a avea copil, la fel am inceput sa gandesc si eu, viata mea nu trebuie sa fie dedicata doar acestui scop, cu atat mai mult cu cat nu am nicio sansa. Daca imi spunea cineva ca se poate, dar e f greu, mai ziceam, dar daca toti ma trimit acasa ca nu se poate, chiar n-am chef sa ma mai agit. Prea ajunsesem de se invartea viata mea doar in jurul ideii de a avea copil. Nu se poate, asta e, traim altfel, si fara copii si ne vedem de viata noastra. Sunt convinsa ca exista Dumnezeu, m-a intarit, sunt mult mai linistita acum, in trecut eram devastata cand ma gandeam ca n-o sa am copil.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#604 2014-05-15 12:48:24

ionela
Insomniac member

lil, da-mi adresa ca poate pe forum nu merge!!!

#605 2014-05-15 13:05:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

A fost doar o gluma fete...ideea era ca daca nu se poate nu se poate...nu am zis altceva..efectiv asta simt...unde se poate se poate unde nu asta este....dar m-am saturat la ce medic ma duc atat stie ....duphaston sau utrogestan si clomifen...in rest astia nu mai stiu nimic...asa ca stau cumintica acasa si imi vad de viata mea....pe care am scurtat-o deja cu 5 ani....aproape...
IOnela nu era cu referire la tine..eu zic de organismul meu care nu suporta hormoni
kram

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#606 2014-05-15 13:08:13

ElenyR
Sr. member

Rozi   applause, cred ca asta trebuie sa fie atitudinea

#607 2014-05-15 13:54:48

Lil' Star
Sr. member

ionela a scris:

lil, da-mi adresa ca poate pe forum nu merge!!!

Sa-mi spui cand trim mail ca sa modific mesajul puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 17:47:21)

#608 2014-05-15 14:47:30

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Ionela, eu din cate stiu duphastonul/utrogestanul se ia din ziua 16-25, nu altfel pt ca te dereglezi mai tare. La eco , daca vrei sa mergi pt monitorizare trebuie sa mergi cam din ziua 10 CM ca sa vada daca apar ceva foliculi, iar apoi iti spune doctorul cand trebuie sa mai mergi.
Eu zic ca e mai bn sa iei utrogestan din ziua 16, pt ca in cazul in care este bebe, utrogestanul este recomandat in sarcina pt mentinere; eu iau si acum. Daca ai ameteli / oboseala/stari de rau de la el, il iei vaginal si scapi de aceste probleme. Bafta inca o data, poate si la tine este exact cuma fost la Lil, trebuie doar sa sti exact cand ovulezi si va aparea bebe.
Pup:*

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.