|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-32#590 2014-05-15 10:15:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95ionela si eu beau ceai de cretisoara dar dupa ovulatie stiu ca se bea pentru ca contine progesteron care ar inhiba ovulatia.eu nu m am dereglat inca (bine am baut putin vreo 4 zile) dar sunt curioasa luna asta ca si luna asta vreau sa beau pentru sindromul premenstrual si pentru ca de obicei ma doare burta cand sunt la menstruatie.puuup la toate fetele frumoase After all,tomorow is another day!! Offline #591 2014-05-15 10:18:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95
Ionela, daca te uiti la mine la semnatura, vei vedea ce cm neregulat si lung aveam si eu. S-a intamplat sa merg la doctor cand ma saturasem sa vad teste de ovulatie negative si atunci mi-a vazut ovulul si ca sa fie sigura ca ovulez mi-a facut o injectie. Sa stii ca ratam si eu luna aia daca nu mergeam, puteam sa nu ovulez si sa se transforme ovulul in chist. Abia astept sa iti trimit testele, stiu ca sunt stresante si dau batai de cap, dar te mai poti orienta si dupa ele, eventual daca ies tot negative si iar negative mergi la eco si urmaresti outul. Hai, capul sus, stiu ca vei reusi, la fel si toate fetele de aici, numai ca e greu cand tot astepti si nu se intampla cand ne dorim Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 10:19:48) ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #592 2014-05-15 10:34:47
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata dragele mele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #593 2014-05-15 10:53:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95caty, eu ceai am baut pana la ovulatie. Offline #594 2014-05-15 11:00:50
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, nu am primit inca, poate n-a ajuns pana acum ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline Publicitateloading...
#595 2014-05-15 11:02:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, eu am luat clostilbegyt (clomifen), insa la recomandarea doctorului si inainte mi-a dat sa fac niste analize hormonale si ceva legat de tiroida, daca imi amintesc bn. Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-05-15 11:03:44) "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #596 2014-05-15 11:05:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95alexandra, multumesc. nu stiu de ce aveam impresia ca a fost mai usor la tine, in sesnul ca nu ai luat tratament de stimulare Ultima oara a fost editat de ionela (2014-05-15 11:31:49) Offline #597 2014-05-15 11:43:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eu nu-mi mai fac asemenea probleme, nu-mi mai pun intrebari de niciun fel, cand, de ce, in ce fel, in ce mod. Eu nu ma mai vad mamica, refuz acest gand. Cred ca dintr-un sentiment de conservare, de auto-aparare impotriva unei dorinte care mi-a adus numai suferinta. Sunt mai linistita acum, pot si eu sa-mi fac planuri de viitor, pana acum toate erau legate de eventualitatea aparitiei unui copil. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #598 2014-05-15 11:53:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95ionela, tu ai facut analize hormonale sau iei duphaston doar ptr ca crezi ca iti va regla menstra? eu nu as lua nici un hormon si nici naturiste fara sa fac intai profilul hormomnal sa vad exact ce aveam de luat. si mie mi se recomanda des BU, dar n-am luat niciodata ptr ca aveam estradiolul cam de 6 ori mai mare decat limita superioara...e important sa stii daca si ce hormoni sunt dereglati ca sa nu ii dai mai rau peste cap....desi, sunt si multi medici care prescriu duphaston ca pe vit. C Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #599 2014-05-15 12:26:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95loth, am facut analize hormonale si mi-a zis at dr sa iau 3 luni si sa vin si la monitorizare cand vreau. Cele din ziua 13 parca au iesit ff aiurea, adica nici un semn de viitoare ovulatie. Si totusi mi-a zis sa iau din ziua 16 pana in 25. Dar eu am sa imi cumpar teste de ovulatie si am sa incep pastilele dupa un test negativ Offline #600 2014-05-15 12:33:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fete dragi, o zi frumoasa va doresc " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #601 2014-05-15 12:38:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi, fata draga eu n-am zis nimic, nimic care sa iti aminteasca de perioada prin care treci. doar te-am pupat dim. nu vb de franghii ca iei bataie Offline #602 2014-05-15 12:41:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, nu am primit. Mai poti trimite inca o data? ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #603 2014-05-15 12:45:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, sie eu te bat daca te mai aud vorbind asa, Stiu ca a fost in gluma. Insa dpdv al preocuparii de a avea copil, la fel am inceput sa gandesc si eu, viata mea nu trebuie sa fie dedicata doar acestui scop, cu atat mai mult cu cat nu am nicio sansa. Daca imi spunea cineva ca se poate, dar e f greu, mai ziceam, dar daca toti ma trimit acasa ca nu se poate, chiar n-am chef sa ma mai agit. Prea ajunsesem de se invartea viata mea doar in jurul ideii de a avea copil. Nu se poate, asta e, traim altfel, si fara copii si ne vedem de viata noastra. Sunt convinsa ca exista Dumnezeu, m-a intarit, sunt mult mai linistita acum, in trecut eram devastata cand ma gandeam ca n-o sa am copil. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #604 2014-05-15 12:48:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95lil, da-mi adresa ca poate pe forum nu merge!!! Offline #605 2014-05-15 13:05:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95A fost doar o gluma fete...ideea era ca daca nu se poate nu se poate...nu am zis altceva..efectiv asta simt...unde se poate se poate unde nu asta este....dar m-am saturat la ce medic ma duc atat stie ....duphaston sau utrogestan si clomifen...in rest astia nu mai stiu nimic...asa ca stau cumintica acasa si imi vad de viata mea....pe care am scurtat-o deja cu 5 ani....aproape... " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #606 2014-05-15 13:08:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi , cred ca asta trebuie sa fie atitudinea "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #607 2014-05-15 13:54:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95
Sa-mi spui cand trim mail ca sa modific mesajul Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 17:47:21) ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #608 2014-05-15 14:47:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela, eu din cate stiu duphastonul/utrogestanul se ia din ziua 16-25, nu altfel pt ca te dereglezi mai tare. La eco , daca vrei sa mergi pt monitorizare trebuie sa mergi cam din ziua 10 CM ca sa vada daca apar ceva foliculi, iar apoi iti spune doctorul cand trebuie sa mai mergi. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|