|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-35#647 2014-05-16 18:58:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Fetelor, nu l-am scos ca mi-as mai face sperante c-as putea avea copil. M-am 'vindecat', chiar nu mai cred asta. Si doct mi-a repetat, ca doar mi-a spus si data trecuta ca e in zadar. L-am scos ca n-aveam de ce sa-l tin. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #648 2014-05-16 19:37:47
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95aha rozi acum am inteles sunt cam aiuriata si ganditoare in ultimul timp .adevarul este ca sunt ingrijorata de rezultatele analizelor pe care le vom face la buc si de ce ne va spune dr.efectiv nu ma pot gandi la altceva abia astept sa ne ducem odata si sa vedem cum se mai prezinta spermograma lui f.sper sa nu fie mai rea ca nu stiu daca mai pot face fata altor vesti rele.puuup After all,tomorow is another day!! Offline #649 2014-05-16 19:54:42
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95caty lasa vezi ce zice la buc si apoi regandim problema ...poate incerci cu potent power la noi ca si la bluemoon a facut bine pentru ce spermograme aveau sotii:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #650 2014-05-16 20:07:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela...ai grija daca iei proge sa il iei neaparat dupa ovulatie... La cele cu SOMP (ca mine, Alex) e situatia putin diferita...ca noi nu ovulam, deci nu avem ce inhiba, dar la cele cu ovulatie e riscant ptr ca inhibarea ovulatiei e echivalenta cu a lua anticoncetionale... oricum mi se urca tensiunea cati medici recomanda proge la noi fara sa tina cont de asta...mie al meu cand i-am spus cat am luat a zis ca in De nici nu se da fara monitorizare la femeile fertile. si in plus un ciclu regulat este unul intre 25 si 40 de zile, nu neaparat la aceeasi perioada. doar cand variaza mai mult e cazul sa te ingrijorezi. tu vad ca ai cam 27-35..e ok asa. Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #651 2014-05-16 20:12:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Loth iti trmit toata tava ..petru burtici fac orice Sarcina usoara si la termen " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#652 2014-05-16 20:37:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Roziiiii, macar acolo, un coltisor si pentru noi care suntem fara burtica, te rugaaaaaam... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #653 2014-05-16 20:53:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi, multumesc... sper sa reusesti si tu sa ajungi mamica, indiferent care ar fi metoda...si daca e sa adopti sa mearga cat mai repede Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #654 2014-05-16 21:01:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi cand o sa ne intoarcem de la buc sigur o sa i iau lui f potent power daca sotilor vostri le a facut bine.eu m am epilat doar pe jumatate ca nu mai mi a ajuns ceara )maine dimineata plecam la tara la pomana bunicului sotului urasc intalnirile cu toate rubedeniile lui After all,tomorow is another day!! Offline #655 2014-05-16 21:28:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Caty, si mie pana acum imi era cumva sa ma intalnesc cu rudele sotului, si asta ca parca simteam atintite asupra mea toate privirile cu intrebarea: cand apare bebe. Dar acum nu mai am nicio jena, le spun clar ca pur si simplu nu se poate si n-o sa apara niciun bebe si cu asta basta. Sa le fie clar odata, ca doar n-or intreba de o suta de ori. Eu am ajuns sa nu mai vreau sa aud de copil, ce atata stres cu copilul asta, nu pot si gata. Deja imi fac planuri de viitor, fara sa includ absolut deloc in ele posibilitatea de a avea copil. Am inceput sa-mi bag in cap ca un copil mai rau m-ar incurca, eu vreau sa ma plimb in toata lumea asta, am alte planuri decat sa-mi omor viata alergand dupa ceva ce nu se poate. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #656 2014-05-16 21:48:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95 "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #657 2014-05-16 21:50:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95da eleny poate asa ar trebui sa le spun si eu ca scap odata de privirile iscoditoare dar chestia e ca ma enervez si imi vine sa le dau cu ceva in cap After all,tomorow is another day!! Offline #658 2014-05-16 21:57:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Nu, de data asta chiar nu mai vreau sa aud. Am inceput sa urasc ideea de copil, mi-a adus prea multa suferinta, cred ca e o reactie normala, un sentiment de autoaparare impotriva a tot ceea ce-mi poate face rau. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #659 2014-05-16 22:15:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eleni ne aparam ce sa facem....mai trebuie si odihna sa ne refacem ranile sufletului " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #660 2014-05-16 22:19:56
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95da si socrii mei tot din insuratei After all,tomorow is another day!! Offline #661 2014-05-16 22:56:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95caty asa aflam ca suntem rude " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #662 2014-05-16 23:22:48
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi cine stie After all,tomorow is another day!! Offline #663 2014-05-16 23:28:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95uite asa stau "cuscrele" pe forum in toi de noapte " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #664 2014-05-16 23:35:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi After all,tomorow is another day!! Offline #665 2014-05-17 05:57:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neatza ,stiu ca sunt matinala dar m-am culcat de la 7 aseara,de fapt ieri la 3 la servici imi venea sa pun capul pe birou Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|