homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-47

#875 2014-05-26 15:52:20

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Pup fetele!
Rozi si noi vrem sa mergem la Prislop vara asta. Cred ca prin august. Poate ne vedem acolo. Tare m-as bucura!

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#876 2014-05-26 16:36:58

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Fetelor, nu mai stim  nimic de Nico. S-o fi mutat de tot la burtici?!!

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#877 2014-05-26 18:01:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Moon  cand ne.o fi scris sa ne vedem o sa ne vedem par
Pup fete dragi.La mine deasupra blocului e un nor si ploua cu spume ....doar aici rotfl2)))

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#878 2014-05-26 19:18:07

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna fatele.
Caty multumesc de gandul frumos puss
Eu iar am tras o portie de plans.....nu din vina sotului care in zilele astea am vazut ca are o mica mare schimbare atat faa de mine cat si de casa,mai are de lucrat la nervi,autoaparare impuls....am vazut un film ce a avut anumite lucruri care mi-au faut mintea imediat sa imi fuga la ceea ce a facut si asta m-a intristat iar...nu i-am spus ce m-a facut sa plag dar nu stiu daca ma pot abtine.....si imi e ciuda ca ma mai linistisem.....
Fetele mele dragi macar sunt bucuroasa ca deja sunt 3 kg in minus....e si dieta dar e si supararea de zilele trecute
Pup pe toate.

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#879 2014-05-26 20:25:18

Missy005
Hero member

kris felucitari pt kg.in minus
ce dieta ai inceput?
mergem inainte kris ...durerea e tare inselatoare...azi esti bine maine...te trezesti plangand....dar asa taras..facem un pas inainte...tot inainte
18

puss puss puss

Publicitate

loading...

#880 2014-05-26 22:10:00

kristinika
Sr. member

Rozi sincer inca nu am inceput o dieta anume ca suntem prost cu banii dar cum gradina e plina de salata,rucola si ridichii si cateva rosii cumparate pe moment sunt pe cantitate redusa fata de pana acum iar seara salata,fara paine si dulciuri iar la pranz o ciorba sau supa dar am inceput sa mananc un fruct intre mese astfel mesele pot fi in cantitate mai mica ca pana acum
Din dieta lui Just am sa iau alimentele si din a ta pasii....la urma urmei sunt cam la fel cu mici,mici,mici diferente doar ca a ta mi-e mai usor sa o am la indemana fiind doar o foaie iar de la Just am sa descarc alimentele in toate 3 faze ca e o gama mai mare de produse

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#881 2014-05-26 22:54:41

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

fetelor am aparut si eu am fost la biserica la acatistul Sfantului Fanurie ,rozi a plouat pe buzaului dar cred ca si in hipodrom ca cand am venit noi de la biserica era ud pe jos,la biserica greaca nu a plouat deloc lol

After all,tomorow is another day!!

#882 2014-05-27 09:05:47

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

neata!
kris, ma bucur ca ai slabit smile
eu am un pic de burta si mereu face al meu glume, dar nu pot face nimic sa scap de ea, asa sunt eu. pana la urma noi sa fim sanatosi smile
va pup, o zi frumoasa va doresc, fug la treaba!

#883 2014-05-27 09:17:33

ElenyR
Sr. member

Neata, fete! Zi buna tuturor si cate o cafeluta pentru fiecare.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#884 2014-05-27 10:06:47

bebel
New member
Inregistrat: 2014-05-21

Buna ,

de mai bine de jumatate de an incerc sa raman insarcinata si nu se prinde. Am citit aici analizele ce trebuie facute ptr a ma asigura ca totul este in regula.
Sunt fffff multe smile
Aveti ideea, in perioada analizelor e ok sa tot incerc ? Am auzit ca sunt analize care te obliga sa faci pauza cateva luni.

Va multumesc.

#885 2014-05-27 10:08:02

ionela
Insomniac member

buna bebel!
cand faci analize poti incerca pentru bebe. asta in conditiile in care ies bine si dr nu iti da un tratament ce necesita o pauza de la ''proiect''.
sanatate multa!

#886 2014-05-27 10:10:40

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Neata dragelor puss
o zi usoara va doresc smile

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#887 2014-05-27 10:47:11

kristinika
Sr. member

Buna dimineata dragele mele
Eleny puss multumesc de  mornincoffee acum o savurez
Ionela,Rozi,Just,Caty,Alexa,Alexa88 puss
Daca am uitat pe cineva revin.... dumbom
Bebel bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta pe aici. In privinta analizelor de facut cred ca cel mai bine este sa fii indrumata de un doctor specializat care sa iti spuna ce zi cum mai ales ca toate au un cost si daca nu e nevoie de una de ce sa arunci banii....in privinta patfierbinte eu cred ca e ok acum mai ales ca pentru moment nu ai nici o interdictie. Jumatate de an stiu ca e mult dar sunt fete aici perfect sanatoase care au reusit si dupa mai multe luni si asta doar din cauza bebe ...el vine cand vrea el nu prea vine cand vrem noi. Bafta sa fie bine si sa vii cu vesti bune cat mai curand.
O zi buna fete dragi puss

#888 2014-05-27 10:58:42

bebel
New member
Inregistrat: 2014-05-21

va multumesc fetelor ptr raspunsuri si incurajari !

#889 2014-05-27 11:46:02

ElenyR
Sr. member

Bebel, mergi la medic, vezi ce-ti spune. recomandarea mea e sa ceri doua pareri, de la doi doctori.
Kris, ce faci tu? Am intrat pe forumul Oanei, am vazut ce minunatie de fetita are.

#890 2014-05-27 11:54:14

kristinika
Sr. member

Eleny si eu am fost aseara si am vazut minunea ei,scumpetea mica.
Eu si azi sunt intr-o pasa proasta,de fapt asa m-am trezit suparata si mahnita pe viata....am sa incerc azi sa imi fac cate ceva prin casa,sa imi dau de facut poate asa se va mai linisti creierul asta.....si ma mai lupt si cu ochiul stang care nu reusesc sa il vindec....am luat si niste picaturi duminica da vad ca nu sunt bune de nimic....

#891 2014-05-27 12:13:45

ElenyR
Sr. member

Kris, o sa treaca si asta. Important e sa nu mai vina din astea urate, care intr-adevar lasa urme. Se zice ca ce nu ne omoara, ne intareste. Uneori cred ca ne mai si omoara cate un pic. Dar trebuie sa mergem mai departe.

#892 2014-05-27 12:35:44

Missy005
Hero member

BUna fete ...am ajuns si eu acasa  e o caldura de mori afara
Abia astept vacanta sa stau sa ma odihnesc ...mai e putiin
Bebe bine i venit si sedere scurta....smile
kram

puss puss puss

#893 2014-05-27 12:39:35

ionela
Insomniac member

rozi, pupici puss
si eu mor de cald, dar decat de frig rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.