homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-57

#1065 2014-06-04 19:36:55

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

alex felicitari pt baietel....sa stea cumintel acolo pana la sfarsit puss
flower testele minut si ovuview sunt cele mai bune...acum de unde stii cand ovulezi...de regula la un cm de 28 de zile ovulatia e in ziua 14 dar cum corpul nu e un ceas ovulatia mai variaza. un semn ar fi secretia tip egg, dureri de burta , de spate modificarea temperaturii bazale...fetele de pe aici te pot lamuri mai bine ca mine...eu am hotarat sa nu le mai folosesc....
si...eu nu beau cafea...in schimb beau un capuccino adus din germania ffff bun
pupici dragelor puss

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1066 2014-06-04 20:44:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Alexandra, eu cred ca ovulez mai devreme. Asa s-a intamplat si data trecuta, cand am ramas insarcinata cu fetita. Ma tot gandesc daca imi iau sau nu aceste teste de ovulatie sau keep practcing in mod continuu  rotfl2

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1067 2014-06-05 07:19:40

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neata feteee....o zi insorita in suflet si o cafeluta buna.
buna flower .mai sunt teste si de la blue cross .testele de ovulatie sunt bune in functie de organismul fiecareia.
happy  mornincoffee

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1068 2014-06-05 08:09:54

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Neata
Asa e rozi, ti se ia.
Flow, eu beau zilnic o cafea dim. Si mai si fumez cate o tigara...vreo 5 pe zi.

#1069 2014-06-05 08:46:06

Missy005
Hero member

Eu beau cafea.....doua pe zi .....imi place cafeaua la nebunie.
Poooop fete

puss puss puss

Publicitate

loading...

#1070 2014-06-05 09:09:23

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fete!
Si eu sunt mare amatoare de cafea, cred ca beau din timpul liceului. De obicei beau cate una, dimineata, dar sunt zile in care beau doua. Daca nu beau intr-o dimineata toata zici ca sunt ametita.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1071 2014-06-05 09:48:35

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Hello,

Flow, gata ? smile Baftaaaa!!!!! Sa stii ca poti bea cafea linistita, nu are nicio treaba.. eu si in sarcina am baut, nu are efecte secundare decat ca ar creste tensiunea, dar cum in sarcina la mine era f mica tensiunea, mediul chiar mi-a recomandat-o.

Rozi, ce avatar dulce ai!!! smile

Si eu mai intru pe aici, citesc dar nu prea am ce sa scriu.. Teoretic sunt si eu aspiranta ca noi tot incercam, dar practic nu sper prea mult.

Flow, eu stiu exact cand ovulez, pt ca in ziua respectiva ma doare ovarul de pe care se produce ovulatia si am secretie egg. Si sunt sigura ca atunci se produce pt ca mi s-a confirmat la ecografii.

pup fetele puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1072 2014-06-05 09:51:03

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cris, ce face bulina? e mai bine?
pe mine ma dor sfarcurile de ieri, dar cum mi s-a mai intamplat si in alte luni nu sper la nimic. doar astept

#1073 2014-06-05 10:01:40

VeVe85
Membru
Inregistrat: 2014-06-05

Buna dimineata! As avea si eu o nelamurire...sunt in ziua a 21 a a CM iar ieri mi-am facut un test de ovulatie care parea aproape pozitiv(linia de control era mai pronuntata decat zilele trecute), seara la 23 am facut al test care a iesit pozitiv(dupa parerea mea) iar in dimineata asta am facut altul care a iesit negativ...de prestat aseara, nu hmm...are rost sa facem ceva in seara asta? o fi fost o "gresala" a testului?...ms smile

#1074 2014-06-05 10:02:06

ElenyR
Sr. member

Cris,   kram ce faceti voi, nu te-am mai vazut demult.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1075 2014-06-05 10:13:41

cris8
Insomniac member

Ionela, e bine fata mea acum, multumim de intrebare puss am rezolvat-o si cu durerile de burtica, a dormit bine azi-noapte.

Eleny puss suntem bine, am avut fata bolnavioara de enterocolita, apoi a avut niste dureri de burtica din cauza ca i s-a dereglat flora stomacala in urma bolii, dar am scapat de toate.
Eu va citesc dar nu prea am ce sa scriu, stau si cam prost cu timpul.. dar va citesc ca poate mai apare vreo veste buna pe aici. smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1076 2014-06-05 10:16:11

alexandra8810
Sr. member

veve poti incerca si in seara asta...daca ieri a fost ovulatia mai sunt sanse sa traiasca ovulul si azi...sper sa nu ma insel..eu stiu ca ovulul traieste maxim 24h de a eliberare...bafta!

wave  cris puss

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-06-05 10:17:27)

#1077 2014-06-05 10:26:15

VeVe85
Membru

multumesc Alexandra...eu trebuie sa am sarcina plantificata, trebuie sa stiu din timp cand as ramane insarcinata pt k am o boala pe care trebuie sa o tin sub control sad...mi se pare asa greu dar sper sa fie totul bine...

#1078 2014-06-05 11:28:17

alexandra8810
Sr. member

mda...imi pare rau si sper sa iti iasa calculele...poate esti din genul care raman din prima insarcinate...eu incerc de 6 luni aproape si nimic sad

#1079 2014-06-05 11:40:09

VeVe85
Membru

noi ne apucasem de anul trecut, dar cand eu credeam k sunt simptome de sarcina cand colo era diabet insulino-dependent...a trebuit sa facem pauza 1 an iar de luna trecuta ne-au dat doctorii unda verde numai k trebuie sa-mi tin glicemiile foarte bine sub control, aproape ca un om sanatos...oricum analizele mele sunt cele mai bune din toata familia, parca ma face sa ma simt mai bine, pana si cele legate de boala mi-au iesit f bine...acum nu ne ramane decat sa asteptam dar cateodata parca nu mai am rabdare smile

#1080 2014-06-05 12:59:13

Missy005
Hero member

Buna fetee
Cris si mie imi place tare mult .Poop fetita ta ..stiu ca de rusalii ai avut parte de cea mai mare minune smile
Veve mult succes si sa ramai repede insarcinata , iti spun din experienta ..cu cat trece timpul cu atat este mai greu...din ce in ce mai greu
Ionela simptomele cu sfarcurile pot fi de la ovulatie .Deci .. stiu...nu mai pot nici eu secs, asa ca nu mai fac..ca si daca ma agit oricum nu iese nimic.

eleny te pupacesc
kris  happy
Alex lasa ca ramai luna asta si scapi de chinul asteptarii.Ionela la fel iti doresc si tie smile
Eu fac o ciorbita de vacuta .

puss puss puss

#1081 2014-06-05 13:29:32

ElenyR
Sr. member

Rozi, te pupacesc si eu. Si trimite-mi si mie o ciorbita. Am o perioada cu o pofta...de-as manca si pietre. As manca intr-una, parca nu ma mai satur.
Asa cred si eu ca Alex si Ionela or sa fie urmatoarele burtici, pe aici.

Veve, bafta! te inteleg ca esti nerabdatoare, dar e bine sa totusi sa nu fii prea stresata. Eu am ajuns sa cred ca asta dauneaza f mult, in general, ca mai sunt si situatii cu sau fara stres, tot nu se intampla.

Eu azi-noapte am visat doua foste colege de generala care erau gravide si eu le dadeam prajituri, ma gandeam eu ca-s gravide si poftesc.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-05 13:33:04)

#1082 2014-06-05 16:12:02

cris8
Insomniac member

Rozi, si noi te pupam. puss Asa este, de Rusalii s-a intamplat minunea, pt mine intotdeauna va fi o sarbatoare speciala. smile

#1083 2014-06-05 16:47:58

Missy005
Hero member

Imi aduc aminte Cris , din ce imi mai amintesc trebuia sa faci mai devreme dar nu erai pregatita si te-ai hotarat de Rusalii, si Dumnezeu te-a ajutat sa te bucuri de minunea ta smile
eleny a iesit buna ciorbita de vacuta Fulga rotfl am facut si niste paste si astept sotul sa papam si sa ne uitam la tenis .
Fete am vrut sa pun la semnatura un Bebic si mi-au iesit doi...eeehh doi sa fie ca nu ma supar rotfl o fi vreun semn  happydance Rad eu rad da parca vad ca vine si bebe de la braza si bebe se la secs rotfl2)sa ma vad atunci  rugaciune  rugaciune

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-06-05 16:52:57)

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.