|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-63#1179 2014-06-11 08:58:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela cine stie....nu iti pierde speranta,cel putin nu pentru moment. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1180 2014-06-11 09:05:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela nu dispera. bebe vine cand te astepti mai putin, atunci cand te detasezi de tot si de toate. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1181 2014-06-11 09:18:31
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95just, stiu ca trebuie sa ma detasez. dar oare voi putea vreodata? Offline #1182 2014-06-11 09:26:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95o sa poti, esti mai puternica decat crezi , detaseaza-te de tot si o sa se intample minunea Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1183 2014-06-11 11:43:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fetele mele dragi. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#1184 2014-06-11 13:23:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95buna fetelor! ooooo vorbiti de caldura...eu urasc vara!!!! ...o detest...nu suport deloc bine caldura...nu-mi place sa ma simt transpirata cu pielea lipicioasa sau sa nu pot dormi noaptea de caldura...mda urasc vara...mi-as fi dorit sa stau intr-o tara nordica unde e mereu mai racoare ...al meu zice ca sunt dusa cu pluta nici la mare nu imi place sa merg...nu-mi place sa stau la soare, sa ma inrosesc ca un rac...cred ca sunt o ciudatenie a naturii Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1185 2014-06-11 13:33:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Alexandra asa sunt si eu. imi aduc aminte ca am fost la mare in copilarie si m-au tinut cu forta acolo si am plans 3 sapt pentru asta. multi ani am refuzat sa mai merg la mare Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-06-11 13:34:26) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1186 2014-06-11 13:50:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Mie imi place cand e lumina si caldura. La mare rezist cateva zile, ca-mi place si in apa, pe urma nu mai pot ca ma plictisesc. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1187 2014-06-11 14:59:01
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fete eu sunt la manastirea buciumeni cu copiii.acum se joaca in poienita.mai avem doua obiective si acasa. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1188 2014-06-11 15:27:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95rozi, ce fain ca te plimbi!!!!!!! o zi frumoasa in continuare!! Offline #1189 2014-06-11 19:00:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95pup fete.am ajuns cu bine .a fost frumos si relaxant iar copiii cuminti. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1190 2014-06-12 08:17:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95neata fete dragi Offline #1191 2014-06-12 09:16:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1192 2014-06-12 09:18:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, fete Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-12 09:21:33) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1193 2014-06-12 09:30:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95la mine e deja fff cald, si e abia 9.30. dar la birou e ok, nu racoare dar suportabil. Offline #1194 2014-06-12 11:44:41
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Eu tot in gradina sunt.....ma lupt cu buruienile.....la cum arde soarele ud maxim la 2 zile si s-a facut la buruiana ca termin intr-o parte si trebuie sa o iau de la capat....creste mai repede iarba decat cultura DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1195 2014-06-12 12:00:09
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95kris, eu de nevoie calc. nu-mi permit sa-l trimit pe al meu la munca cu hainele scuturate si nici eu sa merg la fel. astfel incat ma coc, n-am incotro. is multumita ca nu poarta pantaloni la dunga, acolo as fi moarta. Offline #1196 2014-06-12 12:04:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Kris, ma bucur ca sunteti bine. Asta trebuie sa fie invatatura de minte pt el, sa-si dea seama ca a gresit si ce trebuie s afaca in continuare. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2014-06-12 12:14:40) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1197 2014-06-12 12:58:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Ionela in privinta asta te inteleg ca si eu am avut o perioada cand trebuia sa calc hainele de munca ale sotului (face ceva tip reprezentant vanzari si e tot timpul la camasa si pantaloni ) dar de vreun an am noroc ca au contract cu o curatatorie si toti isi duc acum acolo hainele de munca daca nu eram si eu in situatia ta. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|