homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-93

#1749 2014-07-07 23:02:08

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95

Buna fete,

Rozi, Just, ma doare sufletul cand va citesc. Eu nu am pierdut un copil, dar am simtit dupa inseminarile esuate ca pierd ceva ce nici macar nu am avut... Iar azi si eu sunt f trista, pt ca prietena mea draga a esuat un nou fiv. E deznadajduita, iar eu nu imi mai gasesc cuvintele sa o incurajez.. grater doar plang cu ea... dar cu ce o ajut asa?? A cheltuit o avere...si acum alt esec... si nu stiu ce solutii sa ii mai dau..ma tot gandesc si nu imi vine nimic in cap..offf

va pup fetelor, vreau sa stiti ca va inteleg durerea...

Fetele am citit in urma ca va simtiti neputicincioase...eu desi sunt mamica acum, ma incearca acelasi sentiment de neputinta si revolta de cate ori imi vine CM. Uneori ma intreb ce s-ar fi ales de mine daca nu as fi reusit fiv-ul..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1750 2014-07-07 23:07:24

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Cris, o vorba buna ajuta, faptul ca te stie alatura, iarasi ajuta. nu inseamna ca se va simti bine, dar stie ca are o prietena buna si de incredere. nu ma pricep la sfaturi pt fiv si sper sa nu fiu nevoita sa ma pricep. eu inca sper ca in toamna asta o sa raman insarcinata si va fi bine. asta ma tine pe linia de plutire. kram dupa fiecare ploaie rasare soarele, totul e sa avem ochi sa-l vedem...

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1751 2014-07-07 23:14:40

cris8
Insomniac member

Just, partea cea mai proasta la un fiv este ca stii ca e ultima solutie, iar cand nu reusesti nici asa, practic moare speranta... ai ajuns la capat de drum.. Natural ei nu au sanse.. Iar un fiv costa cam 20.000 ron, nu mai au cum sa faca altul.. deja a fost un efort urias sa faca 2 proceduri. Nu stiu, ma tot gandesc ce sa ii zic..

Da,ajuta sa stii ca cineva iti este alaturi, dar la ea durerea e tot acolo si eu mor ca nu o pot ajuta cu nimic.. sad
Si cand ma gandesc ce simplu e pt unii...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1752 2014-07-07 23:20:37

just_me29
Hero member

maine editez mesajul, sper sa nu se considere reclama!!!

Cris, uite peste ce-am dat cu vreo 2 minute in urma, pe un site unde nu ma gandeam ca apare asa ceva : http://s1232.photobucket.com/user/colum … 3115319507
http://www.gynera.ro/wp-content/uploads … bryOne.pdf

si o alta varianta:

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului interactiv cu premii ?Stiinta pentru viata? este Asociatia Embriologilor AER prin parteneriat cu : Gentrul Medical Gynatal - Timisoara, Centrul Medical Columna - Bucuresti, Gynera Fertility Center - Bucuresti, Spitalul de medicina materno-fetala Wellborn ? Bucuresti, Omini Clinic ? Iasi, Laboratoarele Ixia Medica ? Bucuresti. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin ?nscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a ?nţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul http://www.bes2014.blogspot.ro şi este disponibil prin cerere la adresa de e-mail embriologi@gmail.com. Organizatorul ?şi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu ?nainte de a anunţa public participanţii.
Acest concurs este sponsorizat de: Gentrul Medical Gynatal - Timisoara, Centrul Medical Columna - Bucuresti, Gynera Fertility Center - Bucuresti, Spitalul de medicina materno-fetala Wellborn ? Bucuresti, Omini Clinic ? Iasi, Laboratoarele Ixia Medica ? Bucuresti.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI
Concursul ?Stiinta pentru viata? se desfăşoară ?n perioada 1iunie ? 5 noiembrie 2014, pe pagina de web http://www.bes2014.blogspot.ro si pe contul oficial al Asociatiei Embriologilor AER de Facebook.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
a) Perioada de inscriere (on-line) - 1iunie ? 1 octombrie 2014 ( dupa inscriere, veti primi un e-mail de confirmare in maxim 48 de ore; de la primirea mail-ului de confirmare va rugam sa ne trimiteti restul documentelor scanate in maxim 3 zile)
b) Perioada de validare inscriere ? 1 octombrie ? 20 octombrie 2014
c) Informarea participantilor in legatura cu validarea/nevalidarea inscrierii in concurs ? 20 octombrie ? 30 octombrie 2014
d) Extragerea castigatorilor - 1 noiembrie 2014, in cadrul Simpozionului de Embriologie Bucuresti 2014
e) Anuntarea castigatorilor 1-5 noiembrie 2014
Extragerea va fi supravegheata de membrii unei comisii formate din cate un reprezentant al organizatorului precum si partenerilor, inclusiv un membru al asociatiei S.O.S. Infertilitatea.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE
Premiile constau ?n :
- VOUCHER: reducere 100% pentru o procedura de Reproducere Umana Asistata in cadrul Centrului Medical Gynatal - Timisoara impreuna cu un pachet de medicatie necesar stimularii dar si pentru sustinerea sarcinii iar daca se va pune in discutie, tratamentul pentru prevenirea iminentei de nastere premature, tratament pentru pregatirea colului in vederea naterii naturale si in final tratament profilaxia hemoragiei postpartum;
- PACHET: reducere 100% pentru o procedura de Reproducere Umana Asistata in cadrul clinici Columna Medical Center ? Bucuresti, impreuna cu un pachet de analize necesare proceduri de RUA oferit de IXIA Medica Center;
- VOUCHER: in valoare de 1000 de euro pentru procedura de Reproducere Umana in cadrul Gynera Fertility Center ? Bucuresti
- VOUCHER: in valoare de 500 de euro in cadrul Programului Embryone ( program permanent de sprijin financiar pentru cuplurile care nu isi pot permite fertilizarea in vitro) - voucherul se va cumula cu reducerea de 1200 de euro din program (1700 de euro) in cadrul Gynera Fertility Center ? Bucuresti
- VOUCHER: un pachet in Fertility Friday in cadrul Gynera Fertility Center ? Bucuresti http://www.gynera.ro/fertility-friday
- VOUCHER- : reducere 50% pentru o procedura de Reproducere Umana Asistata in cadrul Omini Clinic ? Iasi.
VOUCHER- : reducere 30% pentru o procedura de Reproducere Umana Asistata in cadrul Spitalului de medicina materno-fetala Wellborn Bucuresti;
- 5 CONSULTATII sterilitate in cadrul Spitalului de medicina materno-fetala Wellborn Bucuresti;
Pentru a intra ?n posesia premiilor, c?ştigătorii trebuie să se prezinte cu documentele solicitate, in original, pana cel tarziu in data de 30 noiembrie la adresa care i se va comunica in e-mail-ul in care este anuntat castigator.
?n cazul ?n care unul sau mai mulţi c?ştigători nu confirmă documentele solicitate sau renunţă la premiu, organizatorul ?şi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor participanţilor in conditiile Regulamentului concursului, cu excepţia angajaţilor organizatorului si partenerilor precum şi a membrilor familiilor acestora p?nă la gradul IV inclusiv.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
A.E.R. va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor ?nscrişi la concurs, de acea anunturile de validare a inscrierilor si respectiv de castigare a concursului se vor face personal pe adresele de e-mail ale participantilor date la inregistrare, tocmai pentru pastrarea confidentialitaii.
Tragerea la sorti va fi in format numeric, fiecare inregistrare validata va primi un numar de participare in concurs.
Dezvaluirea numelor castigatorilor se poate face publica doar cu acordul expres al acestora.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

A. Toţi participantii trebuie să ?ndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

a) cuplu steril, definit drept cuplul conjugal care nu a avut capacitatea de a se reproduce fără a folosi mijloace anticoncepţionale timp de 2 ani de viaţă conjugală;
b) cuplu căsătorit de cel puţin 2 ani;
c) cel puţin unul dintre membrii cuplului are cetăţenie rom?nă, cu domiciliul stabil ?n Rom?nia;
d) nici unul dintre membrii cuplului nu are copil ?n viaţă;
e) cuplu autolog (se exclude donarea de ovocite, de spermă sau mama surogat);
f) v?rsta femeii cuprinsă ?ntre 24-40 de ani;
g) indexul de masă corporală al femeii cu valori cuprinse ?ntre 20-30;
h) rezerva ovariană ?n limite normale probată de valoarea FSH şi AMH

B. Documente necesare inscrierii:

a) formular de inscriere in concurs (on-line);
b) copii in format electronic după actele de identitate ale membrilor cuplului;
c) copie in format electronic după certificatul de căsătorie;
d) copie in format electronic dupa buletinele de analize medicale-serologie pentru: FSH, AMH: Spermograma; nu mai vechi de 6 luni;
e) declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că nici unul dintre membrii cuplului nu are copil ?n viaţă;
f) adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie din care să rezulte ?nălţimea, greutatea şi indexul de masă corporală al femeii, emisa după data de 1 martie 2014;
g) documente medicale din care să rezulte diagnosticul de sterilitate al cuplului solicitant;

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-07-07 23:35:11)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1753 2014-07-07 23:51:53

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

Rozi inca nu l am facut pestele nici nu l am curatat smile)mie urat de el ca e migalos...l am trantit in congelator dar saptamana asta il fac...miercuri plecam iar sotul vreau sa dea la caras. Cu lanseta.face o mamaliga cu granule de usturoi ,2galbenusuri de ou si esenta de capsuni  sa puna in  momitor lol sper sa prindem ceva.atunci nu am mai tranversat cu bacul ca pe partea cealalta era f multa lume la plaja si nu aveam loc...tu ai prins ceva ieri?

After all,tomorow is another day!!

Publicitate

loading...

#1754 2014-07-08 08:30:24

cris8
Insomniac member

Neata,

Multumesc mult Just, dar ei nu se incadreaza. Una din probleme este valoarea mica a AMH-ului, e sub limite...eu cred ca asta e si motivul pt care nu reusesc sa obtina embrioni de calitate, si de aceea nu s-au prins.

#1755 2014-07-08 08:37:40

just_me29
Hero member

Cris, atunci poate cu embrion donat?! ca am inteles ca asta-i legal la noi

#1756 2014-07-08 08:57:34

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neata fete.va pupik

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1757 2014-07-08 10:14:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

cris  kram imi pare tare rau pt prietena ta... supa groaznic!sa nu mai ai nicio solutie...ar ramane ovocite donate,care e cam scump sau embrioni donati direct,care e mai ieftin,am citit in jur de 1800 de euro.dar tot in cehia..daca sunt deschisi la astfel de solutii.cat are AMH ul?sa ii dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe!

just  puss  par legal e cu ovocite donate cand te duci cu donatoarea tu de mana.atat.

mult succes tuturor!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1758 2014-07-08 10:15:19

cris8
Insomniac member

Just, cel putin ovocite donate.. la asta m-am gandit si eu. Si spermograma sotului e f rea, dar clinica unde a facut foloseste o metoda f noua si eficienta de selectie a spermatozoizilor, si de aceea cred ca problema lui e ca si rezolvata.

soni, culmea e ca are amh 0.8 dar un nr extrem de mic de foliculi, doar 2 ovocite a avut.

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-08 11:14:35)

#1759 2014-07-08 10:24:20

sonia30
Moderator

cris supa la ce clinica au facut cele 2 proceduri?

eu nici nu mai stiu cati foliculi antrali mai am,dupa ce mi-a scazut vertiginos AMH ul.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1760 2014-07-08 10:25:53

cris8
Insomniac member

soni la Wellborn, fostul Promed, tot cu doctorita mea. Fertilizarea s-a facut cu PICSI, e si mai buna metoda decat ICSI. De aceea zic ca nu spermatozoizii ar fi cauza ...

eu la fiv aveam amh 0,98 dar 13 foliculi, ca la un amh normal. se mira si doctora ca inca am asa de multi..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-08 10:27:16)

#1761 2014-07-08 10:43:20

just_me29
Hero member

eu as accepta ovocite sau spermatozoizi daca ar fi nevoie, inca sper ca in toamna sa reusesc, daca nu la anu cel tarziu in iarna ma indrept spre alte solutii. eu nu mi-am analizat niciodata AMH-ul, nu am vizualizat niciodata foliculi antrali...am fost destul de aeriana in privinta asta...dar parca nu-mi vine sa ma incarc din nou cu analize si ecografii. o sa incercam din sept si las pana in iarna sa decurga totul natural, in relaxare, fara stres. pe urma daca nu se intampla minunea vedem.

Sonia kram, nu mai stiu unde citisem ca la noi e legal cu embrioni donati, dar nu bag mana in foc ca am retinut corect.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-07-08 10:46:36)

#1762 2014-07-08 10:55:18

cris8
Insomniac member

just, si eu as fi acceptat. m-am si gandit la varianta asta inainte de fiv, incercam sa imi fac un plan in caz de esec. dar totodata ma gandeam cine mi-ar fi dat..ca asa e, pt donare de ovocite trebuie sa iti gasesti singura donatoarea.

Cand am facut eu fiv era un cuplu in situatia asta, venisera in 3, si au luat-o pt recoltare de ovocite pe una din fete, iar cealalta avea lacrimi in ochi si ii multumea continuu... erau asa de emotionati, m-au tulburat si pe mine..

#1763 2014-07-08 10:58:55

just_me29
Hero member

sper sa reuseasca toata lumea intr-un fel sau altul, inclusiv eu la toamna.

#1764 2014-07-08 11:06:08

sonia30
Moderator

cris,in cehia sunt cele mai bune rezultate pe donare de ovocite sau embrioni donati.

just,Doamne ajuta sa nu astepti mult rugaciune

#1765 2014-07-08 11:17:06

cris8
Insomniac member

Just, sa iti ajute Dumnezeu! eu zic ca daca aveati probleme nu ramaneai asa repede, deci bafta multa, sa se intample din nou la fel de repede!

soni, sa vad daca accepta ce ii propun eu... probabil nici nu s-a gandit la asta, o sa vedem..

#1766 2014-07-08 11:21:02

just_me29
Hero member

Sonia, Cris, sa va auda Cel de Sus si Doamne Ajuta la toata lumea kram

#1767 2014-07-08 11:30:04

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Buna, fetelor, bine v-am regasit! Ce mai faceti voi?
Eu ieri m-am intors din concediu, azi sunt deja la serv. A fost minunat, pacat ca concediile astea sunt scurte, dar e bine si asa, cred ca am devenit mai inteleapta cu trecerea timpului (mai sunt si modesta pe deasupra   smile ). Am inceput sa ma bucur de toate momentele frumoase din viata, ca astea sunt uneori atat de greu de trait, mai degraba vin din alea mai putin placute.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.