|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95-93#1749 2014-07-07 23:02:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna fete, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1750 2014-07-07 23:07:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cris, o vorba buna ajuta, faptul ca te stie alatura, iarasi ajuta. nu inseamna ca se va simti bine, dar stie ca are o prietena buna si de incredere. nu ma pricep la sfaturi pt fiv si sper sa nu fiu nevoita sa ma pricep. eu inca sper ca in toamna asta o sa raman insarcinata si va fi bine. asta ma tine pe linia de plutire. dupa fiecare ploaie rasare soarele, totul e sa avem ochi sa-l vedem... Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1751 2014-07-07 23:14:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Just, partea cea mai proasta la un fiv este ca stii ca e ultima solutie, iar cand nu reusesti nici asa, practic moare speranta... ai ajuns la capat de drum.. Natural ei nu au sanse.. Iar un fiv costa cam 20.000 ron, nu mai au cum sa faca altul.. deja a fost un efort urias sa faca 2 proceduri. Nu stiu, ma tot gandesc ce sa ii zic.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1752 2014-07-07 23:20:37
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95maine editez mesajul, sper sa nu se considere reclama!!! Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-07-07 23:35:11) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1753 2014-07-07 23:51:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Rozi inca nu l am facut pestele nici nu l am curatat )mie urat de el ca e migalos...l am trantit in congelator dar saptamana asta il fac...miercuri plecam iar sotul vreau sa dea la caras. Cu lanseta.face o mamaliga cu granule de usturoi ,2galbenusuri de ou si esenta de capsuni sa puna in momitor sper sa prindem ceva.atunci nu am mai tranversat cu bacul ca pe partea cealalta era f multa lume la plaja si nu aveam loc...tu ai prins ceva ieri? After all,tomorow is another day!! Offline Publicitateloading...
#1754 2014-07-08 08:30:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1755 2014-07-08 08:37:40
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Cris, atunci poate cu embrion donat?! ca am inteles ca asta-i legal la noi Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1756 2014-07-08 08:57:34
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Neata fete.va pupik " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1757 2014-07-08 10:14:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95 "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1758 2014-07-08 10:15:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Just, cel putin ovocite donate.. la asta m-am gandit si eu. Si spermograma sotului e f rea, dar clinica unde a facut foloseste o metoda f noua si eficienta de selectie a spermatozoizilor, si de aceea cred ca problema lui e ca si rezolvata. Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-08 11:14:35) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1759 2014-07-08 10:24:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95cris la ce clinica au facut cele 2 proceduri? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1760 2014-07-08 10:25:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95soni la Wellborn, fostul Promed, tot cu doctorita mea. Fertilizarea s-a facut cu PICSI, e si mai buna metoda decat ICSI. De aceea zic ca nu spermatozoizii ar fi cauza ... Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-08 10:27:16) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1761 2014-07-08 10:43:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95eu as accepta ovocite sau spermatozoizi daca ar fi nevoie, inca sper ca in toamna sa reusesc, daca nu la anu cel tarziu in iarna ma indrept spre alte solutii. eu nu mi-am analizat niciodata AMH-ul, nu am vizualizat niciodata foliculi antrali...am fost destul de aeriana in privinta asta...dar parca nu-mi vine sa ma incarc din nou cu analize si ecografii. o sa incercam din sept si las pana in iarna sa decurga totul natural, in relaxare, fara stres. pe urma daca nu se intampla minunea vedem. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-07-08 10:46:36) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1762 2014-07-08 10:55:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95just, si eu as fi acceptat. m-am si gandit la varianta asta inainte de fiv, incercam sa imi fac un plan in caz de esec. dar totodata ma gandeam cine mi-ar fi dat..ca asa e, pt donare de ovocite trebuie sa iti gasesti singura donatoarea. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1763 2014-07-08 10:58:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95sper sa reuseasca toata lumea intr-un fel sau altul, inclusiv eu la toamna. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1764 2014-07-08 11:06:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95cris,in cehia sunt cele mai bune rezultate pe donare de ovocite sau embrioni donati. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1765 2014-07-08 11:17:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Just, sa iti ajute Dumnezeu! eu zic ca daca aveati probleme nu ramaneai asa repede, deci bafta multa, sa se intample din nou la fel de repede! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1766 2014-07-08 11:21:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Sonia, Cris, sa va auda Cel de Sus si Doamne Ajuta la toata lumea Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1767 2014-07-08 11:30:04
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-95Buna, fetelor, bine v-am regasit! Ce mai faceti voi? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|