homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alunita aparuta dupa epilat in zona genitala

#1 2014-04-28 20:38:12

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

alunita aparuta dupa epilat in zona genitala

Salutare si scz dk mai e alt topic deschis la subiectul asta dar imi merge greu netul si nu pot sa il caut k sa postez acolo big_smile  am o intrebare. Cam acum o luna, cand faceam baie m-am epilat in zona genitala ( eu ma fac cu bic-ul si mereu reusesc sa ma irit de la el) si din neatentie sau poate era cam ff uzat bic-ul, m-am iritat. Dupa ce am iesit am observat k aveam mici bubite exact pe mijlocul v-ului (nush cum sa explic pozitia unde mi-a aparut alunita  rodnar ), perpendicular cu buricul. M-am dat cu crema de galbenele si mi-a trecut iritatia insa mi-a ramas o mica bubita , care posibil mai tarziu iar am deranjat-o cu bic-ul la alta epilare si mi s-a transformat in alunita acum, e maronie, nu e mare si nici nu da semn k se mareste, nu ma doare, nu ma ustura  dar parca mi se pare ciudat sa apara din cauza epilatului. Nush ce sa fac, sa merg la dermatolog? Am pus niste zeama de rostopasca pe ea pt k am auzit k e buna si pica alunitele de la ea dar nu e iesita in afara pielii mult, nu atarna, e ca o alunita normala. Voi aveti alunite in zona genitala? si e posibil mai ales sa apara din cauza iritarii? multumesc

#2 2014-04-28 21:00:46

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

Re: alunita aparuta dupa epilat in zona genitala

Eu am avut asa ceva si am crezut ca este tot o simpla alunita.Cand am mers la dermato mi-a spus ca este un papilom cauzat de hpv.

#3 2014-04-28 21:10:49

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

si ce anume ai facut?
ce tratament ai urmat. ai scapat de ea?

#4 2014-04-28 21:54:20

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu am o alunita pe una dintre labiile exterioare. E acolo de cand ma stiu, de cand eram mica, dinainte sa incep sa ma epilez. Cand merg la cosmeticiana, are grija sa nu puna ceara peste ea, in rest nu am ce sa fac, intr-o zi o voi scoate chirurgical, probabil. Na, eu o am acolo dintotdeauna, m-am obisnuit cu ea si am grija sa nu o agresez.

#5 2014-04-28 22:25:17

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

am mers la spitalul Colentina si mi-a scos-o.Apoi nu a mai aparut.Au fost insa si persoane care au dat cu condiline.La altele a revenit de cateva ori.Nu o lasa asa.Este transmisibila.Se poate mari, inmulti.Apoi e bine sa faci si un screeneing papa nicolau.sa nu ai si in interior.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.