|
Nu esti logat.
Microgynon??#1 2005-08-23 14:53:50
microgynon??am fost la medic si mi-a prescris microgynon. am tot citit pe net pe diferite forumuri despre aceste anticonceptoanale si nu stiu ce sa cred. sunt bune? nu sunt bune? la ce sa ma astept? Offline #2 2005-09-01 15:20:37
Re: microgynon??sunt aricelu am luat timp de patru ani microgynon luna trecuta am incetat sa mai iau exita posibilitatea sa intirzie urmatorul ciclu Offline #3 2005-11-03 19:28:18
Re: microgynon??microgynon este cel mai utilizat anticonceptional.uitate pe www.schering.ro si vei citi prospectul Offline #4 2006-03-04 16:48:20
Re: microgynon??Eu am luat Microgynon in urma cu citiva ani si m-am simtit perfect,nu m-am ingrasat deloc si nu s-a intimplat nimic.De cind ai postat mesajul ,cred ca le-ai incercat deja.Spune-mi te rog .ce parere ai,pentru ca si eu vreau sa incep din nou sa le iau. Offline #5 2006-03-06 13:53:38
Re: microgynon??microgynon este unul dintre cele mai echilibrate contraceptive orale combinate care exista Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-03-07 11:22:37
Re: microgynon??Eu ma gindeam sa nu fie cumva prea puternic.Am inceput deja sa-l iau si e foarte bine.Ca si cum nu as lua nimic. Offline #7 2006-03-07 11:46:35
Re: microgynon??te rog sa ma crezi ARMINA....termenul de prea puternic atunci cind vine vorba de contraceptive nu prea exista Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-03-09 19:01:54
Re: microgynon??Abia acum am vazut mesajul.Multumesc frumos. Offline #9 2006-03-10 13:03:14
Re: microgynon??pai in primul rind ca marvelon contine tot 0,03 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-03-11 19:25:51
Re: microgynon??Multumesc frumos,m-am mai luminat.Eu auzisem de controale la 6 luni de la administrare,unde ,printre altele medicul iti palpeaza cu atentie sinii ,cit si axilele sa vada daca nu au aparut intre timp noduli,care (unii dintre ei),nedepistati la timp ,peste ani,pot duce la cancer mamar.Si unii medici au spus ca de vina pentru lucrul asta ,ar fi mai cu seama estrogenii.Asta mi-a ramas mie in minte. Offline #11 2006-03-11 22:15:25
Re: microgynon??sunt de dorit vizitele la medic la fiecare 6 luni, e foarte adevarat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-03-14 12:49:08
Re: microgynon??Buna! Offline #13 2006-03-14 13:12:41
Re: microgynon??nu este nici un pericol daca ramii imediat insarcinata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-03-14 13:23:18
Re: microgynon??Multumesc pentru promptitudine. Offline #15 2006-03-14 13:43:47
Re: microgynon??nu exista risc,poti sta linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-03-14 18:02:15
Re: microgynon??Salutare tuturor! Am si eu cateva nelamuriri legate de anticonceptionale..am luat timp de un an diane 35 si in afara de kilogramele in plus pot sa spun ca m am inteles relativ bine cu ele, am citit insa despre yasmine care am vazut ca au un hormon Drospirenone care te ajuta sa nu retii apa in organism...facute tot de schering..insa vad ca lumea nu se prea impaca cu ele. O alta nelamurire...in urma unei conversatii cu farmacista aceasta mi a spus ca e bine ca o data la vreo 2 ani cel mult sa fac o pauza din a lua anticonceptionalele deoarce exista riscul sa nu ma iramai insarcinata..voi ce stiti despre asta? Offline #17 2006-03-14 19:20:51
Re: microgynon??Eu stiu pe cineva care a luat contraceptive vreo 3 ani dupa care le-a oprit si in aceeasi luna a ramas insarcinata.Poate nu ramai insarcinata in prima ,a doua luna dar organismul in general isi revine repede la functiile lui naturale.Desi cum ti-am spus, eu mai curind stiu ca poti ramane insarcinata imediat ce le opresti.In acelasi timp,nu duc la sterilitate chiar de sunt luate mai multi ani.Eu,personal,am incredere in firma Shering,in general.Acum mai ramine sa se si impace organismul tau cu contracept. ales. Offline #18 2006-03-14 20:15:23
Re: microgynon??Ms mult ARMINA! Eu pe net n am citit nici eu despre asa ceva dar..na daca "sfatuitoru" asa zice e bine sa ma documentez mai in amanunt si eu am incredere in firma schering ... Offline #19 2006-03-14 21:52:57
Re: microgynon??Mai vroiam sa-ti spun ceva.Si eu ma gindeam la yasmin.Dar desi e de ultima generatie,totusi asta nu inseamna ca se potriveste la toata lumea.Si mi-am zis ca daca eu ma impac perfect cu microgynon-ul ,de ce ma mai agit ,poate inutil? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|