homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari intre menstre

#1 2014-05-03 13:12:43

IoanaTeo
Membru
Inregistrat: 2014-05-03

Sangerari intre menstre

Buna ziua.
Am 25 de ani, iau anticonceptionale de 7 ani, la varsta de 18 ani am avut o intrerupere de sarcina. In primul an am luat la recomandarea medicului Karissa, le-am schimbat pentru ca imi distrugeau fata(eu nu am avut cosuri nici la pubertate si dupa ac imi apareau pe frunte). Am luat yasmin 1 an dupa care diane 35, de aproximativ 1,5 ani am revenit la yasmin, pentru ca am inteles ca diane sunt mult prea tari si nerecomandate pentru varsta mea. De vre-o 4 luni am sangerari intre menstre de 5-6 zile, pete maronii. In februarie am fost la medic mi-a zis ca nu am rana pe col si ca am epitelii frecvente la analiza de secretie. Am urmat tratament cu 2 pastile 1 la inceputul tratamentului una la dupa 10 zile la final, ovule, si spalaturi cu tantum rosa. Prietenul meu a folosit 10 zile crema.Tin sa mentionez ca si inainte de ac si dupa am avut intodeauna menstruatie regulata, in special dupa ac. Pastila o iau la 10 seara, daca astazi nu o iau a doua zi la 10 imi vine. Problema este ca de cateva luni 4-5 luni cum intarzi o jumatate de  ora peste ora 10( inainte si daca uitam o pilula nu erau probleme) imi apare o scurgere rosu-inchis/maronie care tine pana la menstruatie. Acum am 6 zile de cand am scurgerea aceea si mai am 5 pastile din folie. Ce ar putea fi?Am ajuns sa disper, nu mai am contact sexual de 2 saptamani de frica sa nu apara sangerari. Se poate sa nu mai tolerez pastilele?Nu vreau sa renunt la ele nici in ruptul capului consider ca o greseala este suficienta. Astept raspuns. Multumesc anticipat

#2 2014-05-03 13:17:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sangerari intre menstre

Pur si simplu inseamna ca trebuie sa schimbi pastilele, nu e nimic grav

#3 2014-05-03 13:23:28

IoanaTeo
Membru

Presupun ca trebuie sa termin folia. Noua folie o incep fara sa las menstruatia sau in ziua 5?

#4 2014-05-03 13:27:08

heimdall
Diamond member

da, o termini si apoi incepi folia noua dupa pauza in mod normal... dar mergi la medicul de planning, doar nu iei unele asa la intamplare

#5 2014-05-03 13:34:11

IoanaTeo
Membru

Normal ca o sa merg. Imi poti recomanda pe cineva? Pana acum 2 ani mergeam la Marie Stopes, dar am  renuntat sa mai merg acolo pentru ca nu imi placea cum discutau cu mine, aveam senzatia ca ma tratau foarte de sus si nu mi-a placut atitudinea lor. Problema este ca de atunci nu mi-a placut niciun alt medic. In prezent merg la un domn nu ii retin numele de la Romclinic, ideea e ca mie acel medic imi pare pregatit,dar i-am zis in februarie de aceasta problema si m-a intrebat daca mai am sangerari am zis ca nu si mi-a zis ca atunci este in regula. Nu mi-a recomandat sa schimb pastilele nimic si ma gandesc ca nu este chiar dedicat.

Publicitate

loading...

#6 2014-05-03 13:35:20

heimdall
Diamond member

Inteleg ca esti din Bucuresti... daca e asa iti recomand sa mergi la doctoressa, da click pe bannerul de mai sus pentru datele de contact

#7 2014-05-03 13:36:23

IoanaTeo
Membru

Ok.Ms frumos pentru timpul acordat

Ultima oara a fost editat de IoanaTeo (2014-05-03 13:36:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.