|
Nu esti logat.
Homeopatia,tratamente naturiste#1 2014-05-06 13:24:23
homeopatia,tratamente naturisteam si eu o intrebare....homeopatia sau tratamentele naturiste(picaturi),pot fi toxice pt organism daca se iau in cantitate pe o perioada mai lunga de timp fara pauza?ex un an de zile...ma refer la extracte sau tincturi? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #2 2014-05-06 14:20:45
Re: homeopatia,tratamente naturistedepinde de plante, de doza, daca tratamentul e recomandat persoanei respective / necesar sau luat dupa ureche... si extractele din plante pot avea efecte secundare daca nu sunt luate cum trebuie si in doze mari Offline #3 2014-05-07 22:46:48
Re: homeopatia,tratamente naturisteeu nu cred ca dauneaza, dar nu am un sfat avizat. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2014-05-08 00:02:25
Re: homeopatia,tratamente naturistece tratament vrei sa iei? dak e ceva homeopat mai bine intrebi medicul care ti l-a prescris. sau dak il iei fara sa ti-l fi prescris medicul, mai bine faci pauzele care trebuie. Nu as risca cu homeopatele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|