homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CE MA FAC :((((

#1 2014-05-07 21:03:24

Gigel100
New member
Inregistrat: 2014-04-29

CE MA FAC :((((

Care sunt sansele sa ramana insarcinata daca la a doua partida[dupa prima am facut dus, am urinat si a trecut ceva timp] , fiind sub protectia Contracept-M am introdus capul penisului in vagin o secunda si apoi l-am scos ?[e posibil sa fi fost la perioada fertila ]

#2 2014-05-07 23:05:59

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

Re: CE MA FAC :((((

Eu zic ca puteti sta linistiti...nu se ramane insarcinata prin metoda care ai descris-o tu mai sus...eu cel putin nu am auzit pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat ati folosit contracept-M...stati linistiti. Nu e cazul de sarcina (parerea mea)!

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#3 2014-05-08 15:27:54

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Gigele, nu are cum sa ramana insarcinata !

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#4 2014-05-08 15:33:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

copilas (ca sigur n-ai trecut de perioada adolescentina) ce-ar fi sa nu mai deschizi cate un topic pentru fiecare intrebare pe care o ai?
poti si e chiar indicat sa iti postezi intrebarile la acelasi topic.

nu, nu are cum sa ramana gravida.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2014-05-08 16:50:17

Gigel100
New member
Inregistrat: 2014-04-29

Yoyolina imi pare rau, sunt nou pe site. Si inca ceva, nu e posibil chiar daca aveam lichid preejaculator pe capul penisului ?

Publicitate

loading...

#6 2014-05-08 18:02:02

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu.
chiar daca ar fi fost in perioada fertila, ovulul ala era pe undeva prin trompe; cauta pe net poze si vezi unde sunt trompele uterine fata de "capul penisului" aflat la "intrarea in vagin".

ca sa se produca fertilizarea, trebuie sa existe o ejaculare in interiorul vaginului care sa propulseze sperma prin col si uter inspre trompe, unde se afla ovulul.

eventualii spermatozoizi de pe penisul tau au murit oricum la contactul cu aerul, si chiar daca ar fi "rezistat", oricum n-au cum sa se tarasca prin aparatul reproducator al prietenei tale ca sa ajunga la tinta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.