|
Nu esti logat.
CE MA FAC :((((#1 2014-05-07 21:03:24
CE MA FAC :((((Care sunt sansele sa ramana insarcinata daca la a doua partida[dupa prima am facut dus, am urinat si a trecut ceva timp] , fiind sub protectia Contracept-M am introdus capul penisului in vagin o secunda si apoi l-am scos ?[e posibil sa fi fost la perioada fertila ] Offline #2 2014-05-07 23:05:59
Re: CE MA FAC :((((Eu zic ca puteti sta linistiti...nu se ramane insarcinata prin metoda care ai descris-o tu mai sus...eu cel putin nu am auzit pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat ati folosit contracept-M...stati linistiti. Nu e cazul de sarcina (parerea mea)! 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #3 2014-05-08 15:27:54
Re: CE MA FAC :((((Gigele, nu are cum sa ramana insarcinata ! "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2014-05-08 15:33:11
Re: CE MA FAC :((((copilas (ca sigur n-ai trecut de perioada adolescentina) ce-ar fi sa nu mai deschizi cate un topic pentru fiecare intrebare pe care o ai? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2014-05-08 16:50:17
Re: CE MA FAC :((((Yoyolina imi pare rau, sunt nou pe site. Si inca ceva, nu e posibil chiar daca aveam lichid preejaculator pe capul penisului ? Offline Publicitateloading...
#6 2014-05-08 18:02:02
Re: CE MA FAC :((((nu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|