|
Nu esti logat.
Cum se prepara dulceata de cirese?!?#1 2014-06-17 09:39:12
cum se prepara dulceata de cirese?!?Hello, Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2 2014-06-17 09:52:02
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?just, sa stii ca si pentru mine problema asta e un mister oricum, tehnic vorbind tu ai facut gem, nu dulceata. dulceata = 1 kg de zahar la 1 kg de fructe curatate. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2014-06-17 10:39:04
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?nu, eu prin gem inteleg cu fructele maruntite, dulceata e cu fructele intregi si mult zahar (am pus doar 500 g ca te strangeau ciresele de gat de dulci ce erau, daca puneam 1 kg rezulta dulceata de zahar). Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2014-06-17 10:53:00
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?dar ce parere aveti depsre ideea asta de a adauga zaharul la sfarsit : http://www.bucatarmaniac.ro/2014/05/cum … sapte.html ? Offline #5 2014-06-17 11:20:09
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?heim, nu stiu ce sa zic. in primul rand 1-2 kg de zahar (sa zicem ca ai macar 3-4 kg de fructe) se dizova greu, nu stiu daca e suficienta 1/2 de ora. apoi cred ca m-as teme ca fermenteaza zaharul ala. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2014-06-17 12:25:22
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Heim, habar n-am, eu fac asa clasic cu lasat cu zahar peste noapte, e prima data cand fac de cirese, la restul n-am avut treaba, inclusiv visine am facut anul trecut si e frumoasa, vreo 2 ore fiarta, inchegata. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #7 2014-06-17 12:29:37
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?eu n-am sterilizat niciodata gemul la cuptor, las doar borcanele goale pana se infierbanta si le inchid cu gemul fierbinte in ele. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2014-06-17 12:32:59
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?mai e metoda cu borcanele intoarse cu fundul in sus dupa ce pui gemul in ele, eu am incercat o data si a mers Offline #9 2014-06-17 12:37:11
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?eu sunt super stresata. bag dulceata clocotita in borcanul rece si pun instant capacul. pregatesc un vas mare cu apa si cu o carpa pe fund, pun acolo borcanele si le clocotesc maxim 10 minute, in general cam 6. le scot si le pun cu capacul in jos si le acopar cu ceva gros si le las asa pana se racesc (vreo 24 ore). deci se poate si varianta superstresata . Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #10 2014-06-17 12:39:00
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?metoda superstresata o foloseste si mama Offline #11 2014-06-17 12:43:11
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?, la mama i-a trecut cand m-a apucat pe mine pusul de conserve. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #12 2014-06-17 12:47:20
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Cu dulceata de capsuni am patit ca Alinda. Offline #13 2014-06-17 13:17:35
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Be si colegele mele tot metoda ta o folosesc. eu sunt mai stresata ca le tin in camara din casa si e cam cald (vecinii de la alte etaje au ras camarile si implicit si aerisirea comuna) si nu vreau sa am surprize. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #14 2014-06-18 17:22:52
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?just, si eu stiu ca tine: gemul e cu fructe maruntite, dulceata cu fructe intregi. mama mea pune o farfurie de zahar la una de fructe. legat de fiert, sa stii ca maica-mea fierbe o zi intreaga dulceata, pana scade ea aproape la jumatate si se ingroasa. imi amintesc ca o punea dimineata si o mai lua seara de pe foc. foc domol, mestecat des cdar cu grija sa nu se zdrobeasca. Offline #15 2014-06-18 18:58:15
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Anca, asa imi zise si mama ca am fiert-o cam putin...cred ca pe week-end o scot din borcane si o pun din nou la fiert pana se ingroasa. mai mult zahar nu pun ca erau extrem de dulci ciresele. 600 g pun la un kg de visine si alea-s acre, si-mi sta dulceata. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #16 2014-06-23 18:08:22
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Hello, am promis ca vin cu concluzii . am scos dulceata din borcane si am mai fiert-o 2 ore. s-a ingrosat f bine (poate prea bine pt gustul meu ), mi-a "disparut" din peisaj un borcan de 800, dar toata lumea e multumita. asta cred ca nu se strica in urmatorii 10 ani...din punctul meu de vedere parca era mai buna inainte, acum pare prea dulce, prea intensa cumva. la anul daca mai fac o fierb undeva la mijlocului timpului cumulat tura asta. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #17 2014-06-23 18:09:59
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?just pentru rabdare, bine ca ai salvat-o Offline #18 2014-06-23 18:21:15
Re: cum se prepara dulceata de cirese?!?Heim, ma mustra constiinta, ca daca nu-mi sta si m-am chinuit atata sa scot samburii manual Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|