|
Nu esti logat.
Vase sparte de sange pe picioare#1 2014-06-20 19:37:04
vase sparte de sange pe picioareSalutare, fetelor. Eu sunt casiera si am program de 12 ore (nu stau deloc jos pana plec acasa) si de vreo cateva luni mi s-au umplut picioarele de vase subtiri de sange sparte, ma si dor uneori insa ma ung cu varixinal si imi alina durerea. Cel mai rau ma enerveaza faptul ca fiind deja cald afara, mi-e rusine sa ies cu fusta scurta sau pantaloni scurti deoarece sunt inestetice si in plus am impresia k se inmultesc rapd. Picioarele mele arata ca picioarele unor femei de 60 de ani. Aveti asemenea probleme? doctorul de familie mi-a recomandat detralex pastile pt subtierea vaselor de sange insa nu mi-a dat prea multe detalii despre pastile si mi=e teama sa le iau, in plus la sf lunii treb sa incep anticonceptionalele artizia prescrise de o doctorita de la planning, insa i-am specificat si chiar aratat vasele de sange si am intrebat=o dk nu cumva o sa am probleme din cauza anticonceptionalelor pt k in prospect scrie despre tromboza. Ce ma sfatuiti? 1. sa incerc detralex pt vasele sparte? sa iau anticonceptionalele? Acum 2 ani am folosit stodette si mi-a fost ff rau, aveam dureri de cap ingrozitoare, le-am luat 2 ani apoi am facut pauza si mi-au disparut durerile de cap, 1 an am folosit pelicule si contracept-m dar am usturimi de la ele si am considerat k e mai bn cu anticon dar mi-e cam teama. big_smile Offline #2 2014-06-20 21:38:27
Re: vase sparte de sange pe picioareNu stiu ce sa spun de vasele de sange sparte, dar iti pot spune ca artizia si stodette sunt la fel din punct de vedere al compozitiei. Poate mai consulti un alt medic de planning pana sa incepi artizia.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-06-21 12:21:29
Re: vase sparte de sange pe picioareeu zic ca e o idee buna sa iei detralex.iti intareste capilarele si scade risul de aparitie a altora poti sa folosesti si o crema sau unguent pe baza de castan,sau vita de vie cand te intorci de la munca. #4 2014-06-22 19:43:46
Re: vase sparte de sange pe picioare
Ia Detralex, evident. Inteleg ca nu nu stii mare lucru despre ele, e si firesc, cum ai spus mai sus esti casiera nu medic. Insa medicul tau de familie stie despre ele, ca e meseria lui sa stie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2014-06-23 20:22:39
Re: vase sparte de sange pe picioare
Mie doctora endocrninolog care mi-a prescris Logest mi-a spus ca varicele pot fi contraindicatie pentru anticonceptionale, dar depinde de gravitatea lor ... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#6 2014-06-25 22:51:57
Re: vase sparte de sange pe picioareAm observat si eu k stodette si artizia au aceeasi concentratie de hormoni si i-am specificat doctoritei de la planning k am avut dureri mari de cap de la stodette dar ea a insistat cu artizia pt k mi le-ar putea procura gratis, nu cred k o sa le iau, as dori mai intai sa fac niste analize de sange. Stiu ca sora mea a mers la ginecolog pt anticoncep, a trimis-o sa faca analize de hormoni dar nu mai stiu cum se numesc si pe baza acelor analize i-a prescris karissa. Ati facut analize de genul asta? cum se numesc? Si a doua intrebare: merge luat detralex in acelasi timp cu anticoncep? Offline #7 2014-06-30 15:22:29
Re: vase sparte de sange pe picioare??? Offline #8 2014-06-30 15:24:46
Re: vase sparte de sange pe picioareda poti lua detralex si anticonceptionale. #9 2014-06-30 15:25:42
Re: vase sparte de sange pe picioareiar in legatura cu analizele de hormoni pe baza carora se prescrie anticonceptionale nu stiti nimic? cum se numesc oare? Offline #10 2014-06-30 15:28:27
Re: vase sparte de sange pe picioarenu sunt obligatorii! #11 2014-07-03 13:08:50
Re: vase sparte de sange pe picioaream inceput de sambata artizia si ma simt asa de rau, am momente de ameteala, neliniste iar uneori stari de voma. Cand am luat acum 3 ani stodette aveam unele stari de ameteala dar parca nu imi era asa rau ( si au aceeasi concentratie de hormoni). De fapt nici nu imi dau seama daca mi-e rau de la ele sau de la aerul conditionat pt k inainte sa le incep am avut dureri de gat si cap, tuseam si ma durea partea stanga a capului si gatul, parca erau amortite uneori cu ureche cu tot ( aerul conditionat e deasupra capului meu la lucru si merge non-stop). Nu cred k as avea aceste simptome de la anticoncep avand in vedere k am mai luat acum cativa ani. O sa incep si cu detralex pt vasele sparte. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|