Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-6
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 118
Subiect inchis
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
pass noi suntem ceva mai mari si se irita ff tare, adica ii apareau niste bubite ca ciupiturile pe tota zina dun spate unde avea pampers.. si oricum la gradi nu mi-l primeste cu pampers ... oricum a durat 2 saptamani toata chestia, a fost la fel de natural ca si cu suzeta...
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Smart sunt extrem de dulci Ma bucur ca sunteti mai bine! Face mult ca probabil si mananca mult. Asta e bine.
Jaq am citit pe dincolo ca ati fost in spital, necajiti, mi-am amintit cum am fost eu cu y in spital cand avea 8 luni ca a cazut si l-au conectat la aparate, a fost groaznic sa il vad trist. Nici nu vreau sa imi imaginez ce simti tu Cat despre restul povestilor, sa sti ca eu am alaptat mult, dar niciodata nu am simtit vreo legatura speciala, nici in timpul cat statea el la san. Acum simt dupa intarcare, ca le iubeste pe titi, ca vine si le pupa si le face draga. Dar pana acum niciodata Dar timpul efectiv de alaptat a insemnat cam exclusiv hrana la noi, y a fost rece din punctul asta de vedere. Cred ca de-asta nici nu am suferit cand am intarcat, deloc. Asta iti zic doar asa, ca sa sti ca exista si alte variante. Sunt de parere ca alaptatul trebuie incurajat, dar atat.
Kate, of.. Sanatate sa se faca bine repede sa nu va afecteze concediul!
Viata mea, desprinsa din povesti
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Deno bine ca am scapat de teste, deacu ce o fi o fi.. Da normal ca e bun titi, niciodata n am zis ca nu, dar m a deranjat sa mi spuna ca(,) cu titi ai legaturi speciale si cu lp nu, eu am dat titi 2 luni juma si a fost calvar, pt mine nu, nu ma durea, dar cum tipa el si se chinuia...poate de asta Si eu incurajez apaltatul, dar nu incurajez chestia asta, comentariile astea fara rost la o fata cu prematur care nici macar nu isi poate tine copilul in brate. Asta a fost, si bineinteles superioritayea asta care se resimte din mesaje, de mama 100% cate alapteaza, si nu, n am simtit din mesajele tale Ca s au chinuit...ca sa le dea la copii lm, si eu m am chinuit, dar nu s a mai putut Ce comic, Y l am vazut in poze, e un scump si jumatate! Si cochet!! Asa imi place si mie sa l iau hainute fel de fel
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-07-01 17:57:33)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Jaq, va fi bine Eric, le aranjeaza Dumnezeu pe toate! Sa ne rugam sa nu trebuiasca operatie
Viata mea, desprinsa din povesti
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Mamici
Pup copiii bolnaviori. Pe mine ma exaspereaza vremea asta, nu mai stiu cum sa o imbrac cand o scot afara, imi e teama sa nu raceasca tocmai acum, vara (eu aveam obiceiul asta ), dupa ce am scapat in iarna.
Referitor la olita, A a mea face caca la olita de la 1 an (cu 2-3 accidente in aproape 1 an), pentru ca o puneam la 2-3 ore pe olita, iar de 1 luna imi aduce olita cand vrea sa faca caca (m-am trezit cu ea ca mi-o da in brate). Pentru pishu inca nu o aduce, doar daca are chef . Am lasat-o in chilotei de bumbac, dar imi e teama sa nu raceasca pentru ca la noi e tot racoare afara, in casa stam cu geamul deschis si e curent ... dar sper ca pana in toamna sa scape de pampers. De 2 zile imi mai zice "baia" cand aduce olita, probabil pt ca dupa ce face ii spun ca mergem la baie sa o spal
Garga, La multi ani si mult sanatate si fericire, tie si familiei tale.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Smart, Pass, Manu, multumesc!
Garga, la multi ani fericitit . Cand aveati voi recomandarea de scoatere a polipilor, Stef avea nasul infundat cu totul, sau vorbea ca si cand l-ar fi avut? Respira greu? Te intreb pt ca la fi-miu stiu ca erau inflamati de cand am iesit din spital si maine se fac 2 sapt.
era si este cam 90% infundat, respira greu. se simte si cand vorbeste. noua ni s-a spus ca daca nu-si revin in 4 saptamani nici nu-si mai revin ( rinoadenoidita cronica).
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Garga, la multi ani ,cu intarziere! Referitor la olita, si E. Are pampers doar la somnul de zi si de noapte dar mai avem si accidente peste zi. Bine, am inceput operatiunea olita de aprox 2 saptamani. Si de cateva zile am inceput sa bem si lapte din beberon, deci cantitate de lichide in plus la pampers... Sanatate bolnaviorilor!
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Si noi oficial cu muci.... nu-mi dau seama de unde dar ma rog... asta e...
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Deno, mai demult voiam sa iti zic, toata stima pt modul in care stii sa incurajezi/dai un sfat in privinta alaptatului. Esti printre putinele care desi s-au si chinuit sa reuseasca, nu se bat cu pumnul in piept pt asta, nu se arata superioare si nu le judeca pe cele care nu au facut-o. Sa stii ca daca vreodata voi mai reusi sa am un bebe, de la tine as accepta un sfat in sensul asta, dar de la majoritatea nu.
Geo, si pt tine asemenea, am vazut acum ce i-ai scris Iuliei.
si mai sunt cateva mamici la fel, dar nu stau sa le enumar acum. cred ca oricum se stie fiecare cum e
Jac, off...cat ai si tu de tras cu Eric... nimic nu e mai rau decat sa iti vezi copilul bolnavior, la noi fata a avut o displazie de sold cand era micuta insa asta nu a necesitat nimic, nici nu o pot numi problema de sanatate, a fost nevoie doar de un ham din curele care ii tinea piciorusele cracanate ca sa se indrepte solduletul, dar eu plangeam zilnic de cate ori ii puneam hamul ala ca mi se parea ca sta chinuita, dar de fapt ea era linistita, chiar ii placea sa stea cracanici Si iubita mamii cand am scapat de ham, ea statea tot asa cu piciorusele.. nu mai voia sa le intinda deloc..
Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-02 09:15:51)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Cris, cand o persoana isi rupe din timp pentru ati da un sfat, si o face pentru ca vrea sa te ajute, pe tine, o persoana pe care o cunoaste doar de pe net, si-ti scrie ditamai mesajul cu argumente, linkuri etc. iar tu spui asa cu nonsalanta ca nu le accepti sfatul mi se pare aiurea. Oricum, pentru mine e bine de stiut pentru viitor. Incep sa inteleg fetele care nu mai intra.
Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-07-02 09:18:13)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
Bem Kate, bem iubita Ce funny esti mai ia unu, just in case
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Time, nu totul suna a sfat bine intentionat intotdeauna, de aceea imi permit sa selectez.
Mi s-a spus candva chiar ca Dumnezeu imi va lua copilul la un moment dat pt ca l-am conceput prin FIV si am fortat destinul. Nu era sfat, era o afirmatie, insa nu ii pot multumi persoanei respective pt ca "si-a rupt din timp" sa imi spuna asta. Eram insarcinata in acel moment.
Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-07-02 10:06:14)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Nu mai pot lua acum, am platit deja biletele. Si-asa ne-au costat o gramada ca a trebuit sa luam si pt. N, ca nu mai intra la 0-2 ani.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
Da, chiar... uitasem, noi ne-am luat pentru luna asta si inca e sub 2 ani
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
Subiect inchis
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 118
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|