homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-79

#1483 2014-08-13 15:05:14

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

De la lidl kate, are gust de vanilie, si in capac bombonele gen smarties. Isi pune singur cate o bombonica pe fiecare lingurita de iaurt si asta il atrage. Altfel nu l-ar manca.
Mai este cu gust de ca
Suni dar ala nu ii place.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1484 2014-08-13 15:11:19

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Flower am avut grija.
Fiind f energic nici cacao o firimitura nu vreau sa treaca pe la el...am avut pb cu somnu cu el de mic asa ca am zis: ciocolata cand si-o cumpara singur! Avand si pb cu cariile, si dupa cum stiti..de curand i-am drenat un abces la stomatolog...fiind sedat. Eu sa scape la ciocolata nu vreau lol
Asa ca nu i-am aratat-o niciodata. Cand vedea la copii in parc..ii spuneam ca noi nu mancam asa ceva...si gata. Ii oferam altceva. Gen toortizi. Nici aia nu-s buni pt dinti..dar nah.
O vreme era fan surpriza kinder dar eu palmam asa bine ciocolata..o faceam sa para ca e ambalajul jucariei..si dispaream cu ea.
La cat e de lacom sunt sigura ca va manca tone..de aceea il feresc..nu are limite....

Noi ne-am trezit deja..ne bagam la alta tura de plaja...
Va pup

6 ani de dragoste  hjarta

#1485 2014-08-13 15:25:38

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

KAte kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1486 2014-08-13 15:59:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Timi puss

Deno, te-am intrebat ca si N mananca din ala de la Lidl. Cand mergem la Lidl ii luam cate unul. smile In rest, in iaurt ii pun biscuiti. Simplu nu mai mananca. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1487 2014-08-13 16:04:03

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna smile

nati a descoprit ciocolata dupa 2 anu jumate. De la inceput insa .. parca se stiau de o viata !!! rotfl2
este mare amatoare de dulciuri . eu ii dau (ea are 4 ani acum ) , dar exista regula cu cat pe zi, cu spalat pe dinti , cu ce anume avem voie (si ea, si noi ). eu fac in casa tot felul de chestii - unele mai putin reusite big_smile  -  dar ce cred eu ca este important este sa deprinda obisnuinta masurii. CAT mananca din ce mananca .

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Publicitate

loading...

#1488 2014-08-13 16:04:15

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Flow, nu stiu de ce bunicii dau nepotilor atatea dulciuri .... nustiu

Ele, Eduard doar s.a tarat si apoi in picioare. El a sarit peate meraul de.a busilea smile

Ba da, am mancat dulciuri multe cat am fost mici, dar fiecare parinte face cum considera pt copilul lui smile
Nici pufuleti nu ii dau. I.a. gustat dar doar atat. Cat despre zahar, am folosit doar zahar brun, insa de 2 ori pana acum la ce ii gatesc. Au suficient biscuitii cumparati.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1489 2014-08-13 16:05:03

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ar trebui sa incercam si varianta cu iaurt mai sanatos in care sa punem noi smarties.
Asta cu vanilie clar are porcarii in el, dar ma bucur ca mananca iaurt, de care o fi, na- mai mancat de 1,2 ani deloc, niciodata.

Eu nu ii folosesc deloc zahar, numai miere. Am sursa din familie. Dar se termina borcanele unul dupa altul, sper ca nu e abuz de miere lol

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-08-13 16:06:34)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1490 2014-08-13 16:17:18

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ai vostri sunt mai mari, mie inca mi se pare fff mica ptr dulciuri.

#1491 2014-08-13 16:57:54

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

happy, la un an si un pic chiar este ! smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1492 2014-08-13 16:59:34

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Hello
Am inceput diver dupa ce ieri am fost la pedi si vaccin
Vad ca ii plac legumele, mai!!! Cartof de tara cu morcov tot de la soacramea din gradina
I am pus si un pic de Mi primer Danone( iaurt cu lapte de continuatie) iaurt din lp
Mai lasam cateva zile si ii bag dovlecel cu pastai big_smile si ulei..dupa carnitaaa
Carnita de pui, de care? Ii iau de tara ca este ff scump dar nu conteaza, piept? Bulan?

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-08-13 17:00:28)

#1493 2014-08-13 17:10:09

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

hello

si lui David ii mai scapa uneori o data la o saptamana cate un ou kinder, ii dadeam inainte cate un ou pe zi insa doar jucaria, ciocolata o faceam disparuta repede e fan oua kinder. sau cate o ciocolatica din aia o tableta mica tot de la kinder. in rest nu prea se omoara decat daca ii fac tarta.
Lui ii mai place mult si gis cu lapte sau orez cu lapte, asa ca mai bine fara cioco.

Vi se pare mult daca Ana mananca in fiecare zi cate o aripioara de pui de tara? pentru ca nu prea pot sa o pacalesc sa i dau mai multe legume sau supa, ciorbe, ei ii place carnita de zici ca e ciocolata, nu alta. si mic dejunul consta in carnita desigur cu altceva,o felie de paine cu unt cu miere, si la pranz iar carnita..la cuptor sau fiarta asa. am uitat sa intreb doctora.

Jacq, nu piept ca e mai atos, mai bine pulpita asa. mai tarziu poti sa i dai si carnita de vita..e bine ca i plac legumele!bravo
scump scump dar stii ca nu se compara. puss

a, si cu pufuletii , sunt o porcarie, eu nu le am dat si nici nu le voi da pentru ca mi a spus cineva care a lucrat acolo cum sunt fabricati ..printre soareci si sobolani acklad 

Elena, ce precoce este! are 4 luni? va

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-08-13 17:20:17)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1494 2014-08-13 19:19:59

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Happy, nu sta in picioare, doar de impinge foarte tare, cand vreau sa il ridic, poate sa puna picioarele pe burta mea si sa se indrepte tot, incordat, si nu il mai pot ridica asa, nu stiu daca explic bine.

Em, si Maia am vazut ca e precoce, daca il ridic eu pe picioruse ( nu-l las pe greutatea lui, il pun doar in pozitia de stat in picioare este foarte incantat, vocalizeaza ceva asemanator cu wow si e tot un zambet, la fel cand reuseste sa se ridice in fundulet )

Jac, succes cu diversificarea, sunt foarte curioasa cum va reactiona micutu. deocamdata nu pare interesat, ii dau sa miroasa mancarea mea lol

Like, da, are 4 luni si jumatate aproape

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-08-13 19:21:38)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1495 2014-08-13 20:16:58

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Ai mei se dyceau cu porumbi de la ei la o moara care avea si aparat de facut pufuleti. Ii facea in fata lor. Insa ce e in comert...

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1496 2014-08-13 22:00:59

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Rares e mort dupa pufuleti..m-a capiat.abia pot scapa...

Baaai m'a capiat vacanta asta cu vorba. Te duce pana la Dumnezeu.
'Acuma unde mergem? La x  Unde la x? La buni . Unde la buni? La constanta. Unde la cotanţa? Acasa la ea.
Unde acasa la ea? La curte..in constanta.unde la curte?' Ii zic cartierul..ma tzine si juma de ora asa.
Momentan nu e cu de ce..dar ma tine in unde de ma rupe lol mi-am terminat total ideile lol
Si cu ce e chitara? Ce e pacalit? Ce e...nush ce... tot asa intrebari totale lol

Imi dau seama ce ma asteapta.....

6 ani de dragoste  hjarta

#1497 2014-08-13 22:22:25

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

rotfl2 Janis

La mine sunt probleme mai adanci descoperite aseara intr-un suvoi de lacrimi: daca tu te mariti cu tati, eu unde o sa ma duc?
Eu: noi doi suntem deja casatoriti.
Ea: NUuuuuuu, EU sunt "satorita" cu daddy

Eu: cand o sa ma castatoresc cu tati, atunci tu o sa stai aici
Ea: unde aici?
Eu: aici in casa ta, in camera asta, este casa noastra, nu plecam de aici niciodata. Tu mereu o sa fii aici pana cand cresti si mereu o sa fii binevenita aici cand o sa ai familia ta,copii tai.

Ea: Esti sigura? juri?
EU: jur! Si l-am chemat si pe tati sa jure si el.
Abia atunci s-a linistit si a adormit. Dimineata ne-a pus sa juram din nou  rotfl2  rotfl2

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1498 2014-08-14 00:41:41

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

Flow rotfl
Janis lol cunosc... se pare ca r a uitat de "de ce" acum e ce inseamna la putere smile
Fetelor, dar copii vostri cer fara sa vada un lucru? Isi aduc ei aminte ca vor x sau y?
R doar daca vede ceva imi cere ai asa imi e destul de simplu sa il tin departe de tentatii

Ultima oara a fost editat de pokemon (2014-08-14 00:43:42)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1499 2014-08-14 00:53:45

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Poke, a mea da. Cel puţin c?nd e vorba de m?ncare.
Cere caşcaval, şuncă sau măsline, cioco, sirop (op bun-bun) pt că ?i mai făceam de catina sau muguri de brad lungit cu apă.

Mai cere jucării c?nd nu le vede.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1500 2014-08-14 06:41:15

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Katey esti o fericita.

Poke pana la varsta asta de 4 ani si 7 luni a cerut kinder si...paine. Astea ca mancare. Cere jucarii de cand a inceput sa vorbeasca. Si acum are asa niste reveniri de memorie si cere chestii cu care se juca atunci care era mica.

Mai nou cere de mancare dar nu orice ci i mancare indiana care ne ia 8 ore sa o facem (se nmeste butter chiken si trebuie sa stea orea bune la slow cooker, masina aceea care sta in priza toat noaptea si face mancare in locul tau). ii place combinatia dintre un sos de acolo cu tot felul de condimente si orez alb, basmati. In rest, kinder, pufuleti intr-o punga albastra in care este o jucarie - de la mag. ro- "genie"=eugenie, mere, "desert", inghetata si iarasi "desert" ca-s separate doar si tot timpul floricele pe care i le fac eu in casa din graunte bio ca sar mai bine in ceaun.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1501 2014-08-14 08:21:49

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Da si al meu cere. Vrea "wuata = ciocolata" "wuanana = banana" iar dimineata cum deschide ochii " lapte cu ceale" si lista poate continua. Struguri imi cere zilnic de 2 ori.

Like, al meu e in extrema cealalta: nu mananca carne de loc.

Flower ce dulce e hjarta

Janis rotfl

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.