|
Nu esti logat.
Sex la menstruatie#1 2014-07-01 11:32:39
sex la menstruatieBuna ziua! Trec direct la subiect pentru ca sunt destul de ingrijorata! In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual protejat,insa la sfarsitul acestuia prezervativul s-a rupt. Dupa 10 ore am luat Postinor 2. Mentionez ca iau anticonceptionale,insa incidentul s-a petrecut in saptamana de pauza,mai exact in ultima zi a ciclului menstrual. Vreau sa stiu care sunt sansele sa fi ramas insarcinata! Multumesc anticipat Offline #2 2014-07-01 11:42:57
Re: sex la menstruatieEsti protejata de anticonceptionale si in saptamana de pauza! Nu trebuie sa folosesti prezervativ si nici nu trebuia sa iei postinor. Deci e imposibil sa fii insarcinata Offline #3 2014-07-01 11:59:57
Re: sex la menstruatieAm folosit toate masurile de precautie! Multumesc pentru raspuns Offline #4 2014-07-01 12:02:40
Re: sex la menstruatieAia nu e o masura de pracautie, e o doza imensa de hormoni pe care ai luat-o absolut degeaba, cum zice sushi, esti protejata permanent cat timp iei AC Offline #5 2014-07-01 14:50:54
Re: sex la menstruatieNu m-am simțit prea bine zilele astea si din cauza asta mi-am făcut griji! Multumesc pentru lămuriri Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|