|
Nu esti logat.
URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?Pagini: 1
#1 2014-07-01 23:35:53
URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?Va rog sa ma ajutati sunt foarte nelinistita , am avut o infectie urinara si am luat nolicin 5 zile fara sa stiu ca sunt insarcinata, UM a fost pe data de 2.06.2014 . Exista risc de malformatie ? trebuie sa fac avort? Sunt disperata . Offline #2 2014-07-02 00:17:29
Re: URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?Risc de malformatie exista si fara sa iei nimic. Este alegerea ta daca pastrezi sarcina sau nu, dar din acest considerent nu ai de ce sa o intrerupi. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #3 2014-07-02 00:35:37
Re: URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?Multumesc pentru sfat. Imi doresc enorm un bb , eu am luat nolicin cam la o saptamana jumatate dupa contactul sexual , Nici nu stiu ce decizie sa iau Offline #4 2014-07-02 00:46:37
Re: URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?Pentru incurajare, sa sti ca in luna in care am ramas insarcinata, am facut toata luna movalis injectabil, care este contraindicat in sarcina. In ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, am intrerupt. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #5 2014-07-02 08:47:45
Re: URGENT! Nolicin in timpul sarcinii risc de malformatie fetala?sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el. Multumesc de incurajare . mi s-a mai recomandat sa-l pastrez Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|