|
Nu esti logat.
Ajutati-ma va rog sunt distrus :(#1 2014-07-09 19:24:14#2 2014-07-10 08:22:03
Re: ajutati-ma va rog sunt distrus :(Alex, linisteste-te, pt orice exista solutii. In primul rand, nu am incredere in rezultatul spermogramei pt ca e lucrata de catre medic de laborator, care nu e specializat pe asa ceva. Spermograma nu e orice analiza, trebuie lucrata de un embriolog sau biolog, cu experienta pe asa ceva. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #3 2014-07-13 15:53:37
Re: ajutati-ma va rog sunt distrus :(Multumesc pentru sprijin,sunt din constanta Offline #4 2014-07-14 10:51:59
Re: ajutati-ma va rog sunt distrus :(OK, in Constanta este o clinica RUAM din fericire, uite aici: O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|