homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele Yaz

#1 2014-07-09 20:50:33

Symona23
Membru
Inregistrat: 2014-07-09

anticonceptionalele Yaz

Buna ! As vrea daca se poate sa ma lamuriti cu o problema pe care nu am mai avut-o pana acum ,am luat cam un an si jumatate anticonceptionalele meleva 35 recomandate de medic ,cu  care nu am avut nici o problema ,dar acuma ceva timp au fost scoase de pe piata si am fost nevoita sa merg la medic sa imi recomande altele respectiv Yaz am luat in continuare o luna de zile dupa care am zis sa fac o pauza ,si am facut o pauza cam de 7 luni acum am inceput sa iau din nou din prima zi de menstra adik de pe intai luna aceasta am inceput cu prima pastila roz nu am uitat nici una, nu am  intarziat, dar am observat ca ciclul nu a fost de loc abundent, azi suntem in data de 9 si tot sangerez cate putin vreau sa stiu daca este normal ?

Ultima oara a fost editat de Symona23 (2014-07-09 20:55:38)

#2 2014-07-09 21:56:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: anticonceptionalele Yaz

da, e normal, se cheama spotting, e un efect secundar care poate aparea in primele 3 luni de administrare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.