|
Nu esti logat.
Indragostita sau doar o iluzie?!#1 2014-07-11 00:53:42
Indragostita sau doar o iluzie?!Buna. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #2 2014-07-11 09:23:50
Re: Indragostita sau doar o iluzie?!pai,ioana,eu zic ca e f simplu.cand apare alta persoana pe care o placi sau te indragostesti,cealalta persoana din viata ta nu mai e ce vrei.ii spui ca s-a terminat,sunteti tineri si mergeti inainte!viata nu sta in loc la varsta asta,cand nu aveti nicio obligatie.pt ce sa pierzi timp intr-o relatie?de complezenta?mult succes!acum e timpul sa experimentezi,mai tarziu e timpul pt altceva. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #3 2014-07-11 11:15:37
Re: Indragostita sau doar o iluzie?!gandeste-te daca mai simti ceva pt prietenul tau sau a intervenit monotonia si e doar o obisnuinta.. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #4 2014-07-11 12:01:02
Re: Indragostita sau doar o iluzie?!mda, asta-i din categoria "hai sa despicam firul in 4 si sa cautam probleme in relatia actuala, pentru ca a aparut altul mai bun" Ultima oara a fost editat de sub (2014-07-11 21:33:53) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5 2014-07-12 15:18:27
Re: Indragostita sau doar o iluzie?!Eu iti spun ca ar trebui sa astepti sa vezi cum evoleaza lucrurile, nu are sens sa iti faci foarte multe sperante de acum. Totul depinde de cum decurge relatia ta actuala. Probabil ati intrat in rutina si orice este nou iti pare mai interesant. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|