|
Nu esti logat.
Nu pot inghiti pastiluta#1 2007-01-10 23:10:18
Nu pot inghiti pastilutaPoate parea stupid, dar astazi am luat ca de obicei pastiluta (Harmonet) si se pare ca nu vrea deloc sa se duca pe gat. Am baut apa, am mancat, dar nimic. O simt acolo si ma deranjeaza. Nu e doar o senzatie, daca tusesc imi dau seama ca e vorba de o pastiluta. Am luat-o acum vreo 2 ore. Are cineva idee ce pot face? Offline #2 2007-01-10 23:12:35
Re: Nu pot inghiti pastilutapastiluta aceea trebuia sa se dizolve...chiar crezi ca nu e vb de o senzatie...eu le luam fara apa...atunci tusheshte si incearca sa o dai afara Offline #3 2007-01-10 23:16:21
Re: Nu pot inghiti pastilutapoate e doar o senzatie,si mie mi se mai intampla. e oarecum ciudat ca asa o pastila de mica sa iti ramana in gat dupa ce ai baut apa si ai mai si mancat. si eu zic ca se dizolva acolo unde este de la saliva.daca gresesc.... Offline #4 2007-01-10 23:29:06
Re: Nu pot inghiti pastilutaNu pot lua nici o pastila fara apa, asta e o problema de-a mea mai veche. M-am chinuit si sa o dau afara, simt ca ajunge cam pana in dreptul amigdalelor, dar mai incolo nu. A inceput sa ma si usture gatul de la fortarea asta. Ma intreb acum daca ea se dizolva acolo pana la urma si maine dimineata ma trezesc ok. E a 2a pastila de pe o folie noua, aseara am avut un contact sexual neprotejat si sper sa nu fie vreo problema. Offline #5 2007-01-10 23:34:01
Re: Nu pot inghiti pastilutase va dizolva de la saliva. pana la urma pt siguranta ta poti sa te mai protejezi in plus de cele 7 zile ca sa fii sigura. daca gresesc corectati-ma Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-26 22:14:02
Re: Nu pot inghiti pastilutasi eu am sentimentul ca o simt in git dar o baui cu o gura mare de apa si nu imi dau seama daca e pastila in git sau de la prea multa apa.este pericol sa nu se asimileze aceste pastile? iubind dincolo de moarte Offline #7 2007-09-26 22:16:02
Re: Nu pot inghiti pastilutarayuela.. iar incepi ? Se duce.. daca ti-ar ramane in gat, crede-ma ca ai fi sigura, nu te-ai intreba daca o ai in gat sau nu... Offline #8 2007-09-26 22:19:58
Re: Nu pot inghiti pastilutaok...probabil se incorda ceva ca simt ca un nod in git...sau sunt prea incordata sau fu gura de apa prea mare ,cine stie? ce sa fac si eu? ti-am zis ca tb sa gasesc sursa de griji... iubind dincolo de moarte Offline #9 2007-09-26 22:48:27
Re: Nu pot inghiti pastilutaEsti mult prea incordata, fato "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-09-26 22:56:16
Re: Nu pot inghiti pastilutace as fi dat sa fie asa mari pilulele ca atunci nu credeam ca am visat eu ca le iau....la cit sunt de mici .sunt foarte incordata. daca lenevesc toata ziua...dar de sapt viit tb sa caut de lucru si poate am si eu ocupatie. pup fetele ca ma mai relaxez cind imi spuneti si voi iubind dincolo de moarte Offline #11 2007-09-26 23:11:06
Re: Nu pot inghiti pastilutaoanac, stai linistita... si daca ramane pastila in gat (desi nu prea cred) se va dizolva... nu are cum sa iti ramana acolo o vesnicie "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|