|
Nu esti logat.
Hellp me please#1 2014-07-15 23:00:34
hellp me pleaseBuna seara .am si eu o problema .i-au ac karissa de 12 zile din prima zi a menstruatiei ,de 6 zile fac un tratament cu ovule cervugid ,iar in timpul contactului sexual am mici sangerari ,este normal ? Offline #2 2014-07-16 07:48:49
Re: hellp me pleasenici anormal nu e....poate fi spotting, datorat contraceptivelor, complet nepericulos. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-07-16 08:55:33
Re: hellp me pleaseOk multumesc mult .pentru restul tratamentului nu o sa mai am contacte sexuale .nu am stiut am luat ovule la indrumarea medicului si ,a fost prima data . Offline #4 2014-08-08 17:25:38
Re: hellp me pleaseBuna ! Imi cer scuze daca nu am ales topic-ul potrivit in care sa postez aceasta intrebare,dar nu ma prea pricep . As avea si eu nevoie de un sfat,va rog. Am luat anticonceptionale Logest timp de 3 ani,am decis sa fac o pauza..insa m-am razgandit rapid.. astfel ca in loc sa incep o noua folie de anticonceptionale in ziua a 8-a de pauza,cum le incepeam in mod normal,le-am reinceput cu 4 zile intarziere ( intr-o zi de sambata,in loc sa le incep martea,cum faceam in mod normal.) Care este perioada in care trebuie sa folosesc protectie suplimentara in acest caz? Plec saptamana viitoare intr-o vacanta si as vrea sa stiu daca as fi deja protejata de AC.. Multumesc mult ! :-* Offline #5 2014-08-08 17:59:57
Re: hellp me pleasetrebuie sa te protejezi suplimentar pana iei 7 pastile Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-08 18:15:30
Re: hellp me pleaseMultumesc mult pentru raspuns ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|