|
Nu esti logat.
Candidoza se transmite sau nu?#1 2014-08-14 03:46:57
Candidoza se transmite sau nu?Este posibil ca dacă eu am candidoza bucala iubitul meu sa nu ia? Ne-am făcut analize şi doar eu am pe c?nd el nu. Se poate asa? Practicam si sexul oral şi mă g?ndesc că erau toate şansele să ia pentru că am avut şi vaginala. Cum se poate sa nu se fi transmis? Offline #2 2014-08-14 08:07:23
Re: Candidoza se transmite sau nu?Mai sunt zeci de topicuri unde poti sa postezi fara a mai deschide unul nou. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-08-14 09:23:28
Re: Candidoza se transmite sau nu?se poate foarte bine sa nu se transmita, doar nu e ciuma, depinde de imunitatea fiecaruia Offline #4 2014-08-14 09:28:26
Re: Candidoza se transmite sau nu?Citisem ca doar tu ti-ai facut analize si el nu.. My bad. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2014-08-14 09:50:20
Re: Candidoza se transmite sau nu?nu mai deschide topic nou de fiecare data!sunt o multime altele!cauta! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|