|
Nu esti logat.
Pilula uitata = cm venit?!-2#20 2007-01-15 08:20:15
Re: pilula uitata = cm venit?!Buna dimineatza!dupa cum ti-am povestit isprava de sapt trecuta,vreau sa va spun k azi trebuie sa-mi vina si inca nu mi-a venit...mai am o intrebare..luna trecuta am luat postinor pt prima data in viata mea..e posibil k acum sa-mi intarzie de la postinor??sau am ramas??mor de frica!ajutati-ma!!plz...desi mi-ati spus k perioada infertila este cu 12 zile inainte de menstruatie,tot mi-e frica!!multumesc!si inca ceva,luna trecuta dupa ce am luat postinor am avut menstruatie normala!...disper:((...am citit pe niste site-uri...ca perioada fertila este cu 12 zile inainte de menstruatie!ajutati-ma va rog!nu mai inteleg nimik:((((( Ultima oara a fost editat de MEEA (2007-01-15 09:40:57) Offline #21 2007-01-15 10:43:18
Re: pilula uitata = cm venit?!Meea calmeazate.cand ti`a venit ultima data menstruatia si cand ai avut contactul sexual neprotejat.a ejaculat? Offline #22 2007-01-15 11:13:18
Re: pilula uitata = cm venit?!Duke ultima data mi-a venit pe 19 decembrie,postinorul l-am luat pe 18 decembrie,desi incepuse sa-mi vina...contactul sexual neprotejat l=am avut saptamana trecuta pe 8 ianuarie,a ejaculat f putin in mine...ciclul imi vine regulat la 28 de zile..trebuie sa-mi vina azi,dar nu am nici un simptom..mor de frica..ce sa fac???doctoressa mi-a spus k nu am risc de sarcina deoarece eram in perioada nefertila saptamana trecuta...tot mi=e frica!!ma panichez f repede...multumesc Offline #23 2007-01-15 11:37:39
Re: pilula uitata = cm venit?!Meea cum ai luat postinor cu o zii inainte de ciclu?cu 12 zile inainte de o noua menstruatie nu ai cum sa fii insarcinata.(i-a 10 zile ca sa fii mai sigura).ciclul acum iti intarzie din cauza postinorului luat in decembrie.contactul de pe 8 ianuarie nu se poate stii daca a fost la risc sau nu deoarece postinor blocheaza ovulatie pentru cateva zile nu vreau sa te speriu dar ovulatia trebuia sa fie pe 2-3 ian. iar postinorul poate sa o intarzie 7 zile (cat timp traiesc spermatozoizii) si daca chiar a amanat ovulatie posibil sa fi fost la risc contactul de pe 8.ian.menstruatie intarzie din cauza postinorului in cele mai multe cazuri si intarzie cam cu 7 zile(cam cu cate zile a fost amanata si ovulatia). Offline #24 2007-01-15 12:46:46
Re: pilula uitata = cm venit?!duke,e posibil sa raman?((...am luat postinor atunci deoarece nu eram informata?((((((((mor de frica...daca a fost la risc contactul de pe 8 ianuarie? Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-15 12:49:08
Re: pilula uitata = cm venit?!nu am mai auzit cazuri in care sa fii fost postinorul luat chiar inainte sau pe timpul menstruatiei daca postinorul nu a fost eliminat la menstruatie este posibil sa fii amanat ovulatia daca nu ejacula sansele erau mult mai mici dar acum nu ai ce face decat sa astepti pana cand vine si fa un test la 7 zile de la intarzierea menstruatiei. Offline #26 2007-01-15 12:54:08
Re: pilula uitata = cm venit?!oky duke..eu cred k postinorul a fost eliminat la menstruatie deoarece m-a tinut mai multe zile k de obicei...hmmm vad k incepe sa ma doara spatele!!doamne ajuta sa-mi vina!!!mercik:(((...uffffff..lipsa de informare...doctoressa oare ce parere are? Offline #27 2007-01-15 12:55:46
Re: pilula uitata = cm venit?!daca sunt semne , spm atunci o sa vina menstruatia stai linistita..... Offline #28 2007-01-15 12:57:19
Re: pilula uitata = cm venit?!tocmai k nu pot:(((((((((((....neaparat trebuie sa ma duc la doctor si sa iau anticonceptionale k nu mai tine...oricum nu am f mult de cand mi-am inceput viata sexuala..cateva luni......si am 19 ani:) Offline #29 2007-01-15 12:59:02
Re: pilula uitata = cm venit?!asteapta si parerea doctoressei daca postinorul si`a facut efectul in urmatorul ciclu s-ar putea sa fie la risc dar eu nu stiu sigur daca postinorul este eliminat la menstruatie daca este luat asa aproape de ea. Offline #30 2007-01-15 13:01:19
Re: pilula uitata = cm venit?!(..oky..dar pr meu a ejaculat f putin in mine,o picatura...vorba aia cu o floare nu se face primavara..doamne ajuta:((( Offline #31 2007-01-15 13:01:56
Re: pilula uitata = cm venit?!de unde stii ca a ejaculat doar o picatura? Offline #32 2007-01-15 13:04:26
Re: pilula uitata = cm venit?!pe urma a scos-o si a ejaculat afara..el asa mi-a zis k a ejaculat f putin..restul afara!!!de fapt el inca nu e sigur dak a ejaculat ..ii venea sa si urineze in timpul ala...doamne ce complicat:((((((((((( Offline #33 2007-01-15 13:13:04
Re: pilula uitata = cm venit?!nu prea poate sa ejaculeze foarte putzin cand ejaculeaza , prima data iese tare si dupaia tot mai incet pana nu mai iese deloc....poate nici nu a ejaculat si tu iti faci griji degeaba....asteapta sa iti vina ciclu si daca intarzie fa un test la 7 zile de la intarziere.... Offline #34 2007-01-15 13:15:07
Re: pilula uitata = cm venit?!oky..asta vorbeam si cu el akm la telefon...oricum sunt foarte stresata:(( mercik mult:(...si dak era sa ejaculeze eu nu vedeam,nu simteam pe mine???nu curgea ceva de acolo??.........unde-i doctoressa???..oricum multumesc frumos duke pt toate informatiile!..a si inca ceva..am auzit k ramai insarcinata si dak ai o viata sexuala super activa...a mea nu e activa..se intampla s-o fac si o data la 2 3 saptamani..dar god knows... Ultima oara a fost editat de MEEA (2007-01-15 13:24:31) Offline #35 2007-01-15 13:25:36
Re: pilula uitata = cm venit?!MEEA...dak ai luat corect postinorul n ai cum sa fi insarcinata...stay lin c o sa ti vina menstruatia...inclusiv stresul ii favorizeaza intarzierea... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-01-15 13:28:12) happy with him...inlove with him... Offline #36 2007-01-15 13:27:18
Re: pilula uitata = cm venit?!crys_ty_na postinorul l-am luat luna trecuta cu o zi inainte sa-mi vina...duke mi-a zis k nu era normal sa-l iau...si k contactul de pe 8 ianuarie a fost cu risc..nush ce sa mai fac:((..multumesc mult pt interventie..cati oameni de treaba pe acest site..deci k sa ne intelegem..luna asta nu am luat postinor dupa contactul de pe 8 ianuarie...postinorul se ia oricum o data la 6 luni...ufff:( Ultima oara a fost editat de MEEA (2007-01-15 13:30:03) Offline #37 2007-01-15 13:36:53
Re: pilula uitata = cm venit?!MEEA, ma zapacesti! Scrii despre aceeasi problema in sapte locuri si nu te pot urmari. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2007-01-15 13:37:28
Re: pilula uitata = cm venit?!aaa...ai avut 2 contacte neprotejate...dintre care unul in dec si unul in ian...dap postinorul se ia doar odata la 6 luni...dar eu am patit cand l am luat si in doua luni consecutive (2 cicluri menstruale diferite ca altfel nu si face efectul) din inconstieta recunosc...dar si frica...si nush...doctoressa ti a zis parca ca erai in per nefertila...si da...iti poate intarzia de la postinor...eu zis sa incerci sa te lin si o sa vezi c o sa ti vina... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|