homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-33

#609 2014-09-30 01:24:02

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Dreamssss felicitari! Ce frumoasa e dulceata dolofanica. Bravo, mami, ai adus pe lume o minune dulce. Sa fie sanatoasa si tu sa ai laptic mult sa pape si sa te recuperezi repede!

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#610 2014-09-30 08:33:43

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Dreams felicitari kram

Deno goodluck goodluck ma bucur ca faci ceva ce-ti place.

Mai dar pe eticheta scrie ca o cheama Linda Mary Ann ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#611 2014-09-30 10:23:19

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Neata, fetele! puss

Dreams, felicitari pentru fetita! puss E minunata. Si da... E f alba! chicot
Fetelor, sa i faca cineva topic si sa mute si poza, oricum in poza sunt datele personale ale mamei, iar dreams e destul de discreta.
Ioana, multumim de veste puss

Adina, Kristal, Anna, multumesc pt raspunsuri puss
Lil, cum esti? puss
Ioana, iar bei cafeaua singura? puss
Cristinel, tare harnicuta mai esti puss bafta la dr.
Deno, la muuuulti ani pt Yanick si pentru sotul tau! Sa aveti o petrecere minunata:!! bis  bis  bis
Green, ma gandesc la tine, offf, hai ca va fi bine!! puss

Eu azi mers la NSt . Ieri a fost prima zi dupa muuult timp cu contractii putine. In Schimb, ma doare cap de mor, cu ochiul drept cu tot.

Pupici la toate!

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-09-30 10:31:52)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#612 2014-09-30 10:59:52

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Dreams felicitari. Sa-ti traiasca si recuperare rapida
Deno la multi ani pt Y si sot. Sa te bucuri de ei
Rona nu stiu ce e ala nts dar succes smile
Eu sunt bine, la eco totul in regula, diar sa vedem ce face domnul uter asta care tot continua sa isi faca de cap: no spa injectabil si duphaston in asteptarea rezultatelor de urina smile
Lil cum esti azi?
Va pup pe toate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#613 2014-09-30 11:14:35

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey burtici dragi
multumesc fetele..da trece timpul f repede!!
deno la multi ani lui yannick si sotului..iti tin pumnii sa fie cu par mult i. (chiar ca e marisoara, sigur iese si lunguta la yannick, a mea avea 1500 la 30s lol ) uite ca in(mai putin de) 2 luni iti vei tine papusica in brate hjarta ce sentiment frumos

green multa sanatate!

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-09-30 11:15:22)

Publicitate

loading...

#614 2014-09-30 11:22:55

green_fairy
Platinum member

Anna puss si voua alaturi de micutza

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#615 2014-09-30 11:35:25

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna dimineata fete puss

Pe mine ma doare o masea  grater .Aseara la 2 nu mai puteam ... am citit pe net ca nu e bine sa faci anestezie acum.. dar nu pot nici asa sa stau ... Am dormit 4h .

Green ma bucur ca e totul bine... stai linistita si urmeaza tratamentul  puss
Deno , la multi ani lui Y si sotului, multa sanatatte. puss
Dream puss felicitari si pupici la amundoua.. e superba micuta  hjarta

Lilll trombon  trombon  trombon  trombon ......trezirea  lol .... sau esti la psital deja impingi? big_smile

L.E RONAAA drink  drink  drink  ... 36 de saptamanii  applause  applause  applause felicitariiiiii mamicaa tummenupp . M-am uitat si eu pe calendarul acela de la SOS infertilitatea, e interesant , multumesc puss

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-09-30 11:44:58)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#616 2014-09-30 11:43:46

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna Burtici   puss
Rona cum cagfea singura cu sefu  lol  nu ti-ai dat sema dupa absenta  big_smile . Bafta la Nst, asta e pt masurarea contractiilor parca nu? sau gresesc?
Green ai grija de tine. Bine ca e ok bebe
DEno  birthday  la dublu (sot si pui de sot) asteptam tort  party
Cristina bafta la analize astazi  goodluck. eu stiam ca in caz de nevoie se poate face anestezie in trimestrul III

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-09-30 11:44:55)

#617 2014-09-30 12:23:05

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

neata fetelor puss

Green, sanatate multa, e mai bine ca mergi sa te supravegheze cineva, te vei simti mai linistita asa puss
Rona, felicitari pentru 36 de saptamani puss si bafta azi la nst, sa ne spui cum a fost. Uite ce cuminti stau gongoneii acolo, nici contractii nu mai ai big_smile  Sigur ajungi la termen applause  puss Si eu stiu ca Dreams nu voia sa i se afiseze numele aici, poate cand a trimis poza nu si-a dat seama.
Deno, la multi ani astazi trombon  Intai pentru Y, el e sarbatoritul principal azi si apoi si lui tati, sa iti traiasca si sa fie sanatosi kram  birthday  birthday
Cris, imi pare rau de masea supa  Te vei duce la dentist sau incerci cu un paracetamol intai? Da-i cu ceva dulce, poate trece  big_smile  Eu sunt bine, fara contractii lol In schimb sunt taaare somnoroasa lol Aaa, bafta la analize! goodluck
App de dulciuri, mie pediatra mi-a recomandat acum in ultimele 2 saptamani sa le evit. Mi-a explicat ca daca bebe are zaharul prea ridicat ii creste si insulina(acum cat e in burtica) iar cand va iesi zaharul ii va scadea si insulina  va continua sa creasca si asta ne-ar tine mai multe zile in spital.
Ioana, voiam sa-ti scriu ca mai ai cateva ore si scapi de sef, credeam ca e vineri azi rotfl

Eu trebuie sa fac ceva de mancare si nu am nicio idee nustiu M-am plictisit de toate mancarurile, si de cele in casa si de cele cumparate.

Va pup burtici, o zi frumoasa sa aveti azi! puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-30 12:25:47)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#618 2014-09-30 12:29:08

Ioana He
Insomniac member

Lil  puss  tu esti foarte tare cu cat te apropri de nastere cu atat mai bine te simti  rotfl
Ce bine daca era vineri   wink
Eu as manca niste mici  rodnar si o placinta cu branza dulce si stafide  big_smile , sper insa sa nu mananc bataie daca poftiti  visslar

#619 2014-09-30 12:52:26

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Nu ca-i culmea Ioana?  rotfl  Ehee, de cand imi doream si eu zile ca astea big_smile  Macar de as tine-o asa pana nasc partydance  happy  happydance
Bun meniul tau big_smile  Eu parca as vrea niste crenvusti de curcan, stiu ca sunt bombe, nu am mancat deloc toata sarcina dar asa mi-e pofta de un hot dog drool  Am vazut o reclama la tv si gata, aia a fost lol

Alte idei fetelor? chicot

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#620 2014-09-30 13:17:17

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Rona, cu placere wink) Va mai citesc din umbra...de zis nu prea am ce zice ca n-am burtica lol locul meu ar fi la mamici, dar imi sunteti dragi si sunt mai familiarizata cu voi

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#621 2014-09-30 15:00:05

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

buna, fete

am fost la nst, 2 contractii in 20 de minute. am recoltat din col si mi a facut dr si primul control manual in sarcina asta. Nu se stie daca e deschis sau inchis colul, pt ca e sustinut de pesar. Marti, peste o saptamana imi scoate pesarul, iar daca ajung pana aclo, vineri pe 10 oct ii scoatem pe bebelusi.
Cristi, Lil puss multumesc! Eheee, sunt tare multumita ca am ajuns panaa aici. Lil, ti faci 38, ehehehe..bravo, mamica!
Cristi, imi pare rau de masea, asa dtiu si eu ca i. trim 3 poti fave aanestezie locala, face din aia fara adrenalina.
Lil, eu pap salata de varz, piure si muschi de porc la gratar, comandat de la restaurant.
Kristal, e f bine ca staicu noi, avem mare nevoie de sfaturile mamicilor.
Green, ma bucur ca e totul ok. Mai Bine ca stai internata, te si odihnesti de la no spa ul ala. Iti face perfuzabil, nu? Eu de la 22s ma chinui cu contractiile si iata ca am reusit sa ajung aici.
Ioana, offff seful ala, te munceste pan in ultima zi. puss
:kiss : la toate

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#622 2014-09-30 15:08:12

Ioana He
Insomniac member

Rona  applause  bine ca e ok.
Pe 10 octombrie  wow  wow  wow  tu iti dai seama ca asta nu inseamna nici 2 saptamani  big_smile  esti foarte tare  tummenupp
Nu ma munceste sefu chiar asa, dar nici sa stau pe site toata ziua nu pot ca are vizibilitate la monitorul meu si e jenant na  angel . Eu mi-am pregatit toate situatiile sa le predau si nu am cui  rotfl2 . O salata de varza cu ulei si otet as manca si eu  rodnar

#623 2014-09-30 16:53:31

green_fairy
Platinum member

Rona inca putin si o sa iti tii bebeii in brate hjarta
  Injectabil baga, bine ca nu perfuzie ca le urasc rotfl

#624 2014-09-30 17:14:56

Ioana He
Insomniac member

Green sa fie bine  kram
Rona, pana la urma tot la stat te duci?

#625 2014-09-30 17:45:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, burtici!

nu am avut timp sa va citesc. sper ca sunteti bine si voi si bebeii din burtica.

am vazut ca a nascut dreams si m-au napadit emotiile cand am vazut data si eticheta, mi-am amintit ce sentimente am trait cu aproximativ un an in urma... felicitari, dreams! e foarte frumoasa fetita, sa iti traiasca sa te bucuri toata viata de ea! recuperare si crestere usoare iti doresc si numai bucurii in rolul de mamica!

jacqui, esti pe aici?

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-09-30 17:45:34)

#626 2014-09-30 17:58:38

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Dada, m a anuntat Ioana puss

#627 2014-09-30 18:14:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ti-am trimis un mail la adresa de pe forum. poti sa verifici, te rog?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.