homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-60

#1122 2014-10-15 14:33:13

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Da, si eu sunt curioasa sa vad cum reactioneaza la S smile
Aaa, de ceza habar n-am, presupun ca pe la 39 de sapt ma va programa, daca ajung acolo. Maine intreb.

#1123 2014-10-15 14:38:14

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Pup fetele frumoase!
Rona, asa e la inceput, intr-o saptamana se aseaza lucrurile, pana va obisnuitii unii cu altii e haos lol
Lil, e bine sa incerci sa-i faci un program, eu am incercat sa i-l mentin pe cel din spital si mi-a fost de f mare ajutor, cand am incercat sa o las sa-mi faca programul a fost rau pt amandoua. Adica dat papita mai des de 3 ore, ca mi se parea mie ca ii e foame = colici si evident cererea ei de laptic din ce in ce mai des pt a-si calma colicile, cum am revenit la program(la sfatul neonatoloagei ei) cum si-a revenit si copilul si eu smile Incet si cu rabdare trece greul puss
Cristinica ce putiiin mai aaaai. Esti la termen deja, ce a trecut timpul... puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1124 2014-10-15 21:07:54

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Blue, incercam sa urmam cam acelasi program din spital, dar nu mereu papam din 3 in 3 ore, uneori vrea si la 2, depinde. (cere el, il vad cum cauta titi cu gurita). Uneori mananca mai cu pofta si suge bine alteori adoarme cu titi in gurita si dupa ce-i da drumul nu o mai primeste inapoi si la o jumatate de ora cere iar papa. Per total sunt multumita de cum ne intelegem unul cu celalalt insa avem nevoie de timp sa ne revenim amandoi. Pupici micutei P si mamicii puss

Va doresc o seara buna fetelor si va pup pe toate, fara exceptie. Ma scuzati ca nu reusesc sa va raspund fiecareia in parte. puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-15 21:08:48)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1125 2014-10-15 23:46:04

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

NU se face program la bebe alaptat. Deci NU, NU, NU.

La lapte praf DA. Dar la san, NU. Ce naiba sad

Lil, felicitari!!! merg sa iti scriu felicitarile ca lumea la topic

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1126 2014-10-16 05:40:59

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Ano, de fapt, cele 3 ore mi-au fost sugerate din spital tocmai pentru a nu mai trece inca o data prin furia laptelui, dar in niciun caz nu mi-au spus sa nu-l alaptez mai des de atat. Eu ii dau titi cand cere el, il las sa suga pana se satura, nu ma uit la ceas cand alaptez, asa ca el mi face programul big_smile

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Publicitate

loading...

#1127 2014-10-16 07:23:58

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Blue serios? Esti prima persoana pe care o aud asa cu program la 3 ore. Erica sugea oric?nd cerea, acum deja e maricica si are pauze mai mari, dar tot la cerere suge. Si da, a fost putin mai solicitant ca se cerea des la s?n, dar asta mi- a si plăcut cel mai mult. Parca astfel o ajutam cumva si nu ma mai simteam inutila atunci c?nd pl?ngea si nu reuseam s-o alin altfel. Dar daca voua v-a mers asa, foarte bine, important e sa găsim ceea ce functioneaza pt fiecare bebe in parte, dar si pentru noi ca mame.

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1128 2014-10-16 10:22:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey burtici

#1129 2014-10-16 11:50:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna dimineata!

lil tummenupp, bravo!

de as fi stiut si eu treburile astea legate de program si alinare la san in primele doua luni, ar fi fost si copilul meu mai fericit sad.

scarlett, eu nu reusesc sa aplic si partea a doua - "dar si pentru noi ca mame". mereu caut sa-i asigur lui toate necesare si pe mine ma las la urma si la urma asta nu-i mai vine randul. inca ma abtin cu mersul la toaleta pana vine sotul seara, sa poata sta cu el. daca pana acum nu-l puteam lasa singur pentru ca plangea tare cum dadeam sa ies din camera sau sa-l las din brate, acum el ar mai sta 2 min singur, dar mi-e mie frica sa nu se agate de ceva si sa cada, sa se loveasca...

#1130 2014-10-16 12:01:39

annabel
Diamond member

anca si nu mergi toata ziua la baie? daca il pui in patut sau intr-un "tarc"(ce naspa suna..este si alt termen?)?sau faceti oplimbare pana la ai tai si pac fugi la baie?asa ai facut inca de cand s-a nascut sau doar acum?

#1131 2014-10-16 12:16:21

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

anna, pt treaba mica, fug 1 min. cand era mai mic, asteptam sa adoarma, ca plangea daca il lasam din brate.
in patut mi-e frica sa il las nesupravegheat, ca se ridica pe margine si daca ii aluneca mainile, se poate lovi rau. tarc nu avem. ai mei sunt la munca si ei pana seara.
de cand s-a nascut am tot adunat frustrari pe temele astea. acum e ceva mai bine, ca macar il mai pot lasa din brate si mai are momente cand se joaca si singur.

#1132 2014-10-16 12:23:18

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna dimineata fete puss
Eu acum m-am trezit ... la 6 am fost la baie si nu ma mai lua somnul.. iar acum nu imi venea sa ma trezesc  lol .

Si venind vorba nici la biberon nu ai un orar fix ,fix.... eu stiu o fata care... tot se vaita ..."pai ce are ca abia  acum 2h a mancat "... dar daca se trezeste si cere normal ca ii da. Sunt multe femei care vorbesc de "program" ... pana si mama, etc imi spune .. pai o sa ceara la 2h .. la 3h ...asta in timp .. ele s-au "invatat"-adica stiu ca incet,incet  ajunge sa para un program de masa.
Dar la san chiar nu ii poti face program... ca isi face el cu timpul.. isi rareste orele de supt pentru ca deja crescand suge mai mult la mo masa si asta face ca sa treaca mai mult timp pana va cere din nou e alta treaba dar ... cand sunt abia nascuti .. papa foarte putin ... pe langa dorul de a sta la piptul mamei, de a o simti langa el, de a simtit cum ii bate inima ...ca in burtica .. il face sa ceara des  hjarta

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1133 2014-10-16 12:33:05

annabel
Diamond member

am inteles anca..e bine ca te-ai mai relaxat un pic!! ai incredere in baietelul tau drag!!
cris ce planuri ai pe azi?cum e vremea?mai ploua?

#1134 2014-10-16 12:56:29

Cristina2013
Full member

Anna puss ..D se pare ca nu ajunge acasa asa ca planuri de mancare nu prea am... vroiam sa fac placintele cu mere dar .... sa vedem... in rest curatenie am facut ieri...azi plictiseala supa .
Azi vad ca nu mai ploua ..chiar a dat soarele dar tot sunt ploi in toata tara .Lasa ca e bine, apa e sanatoasa si pamantul astora chiar are nevoie de ea .. curata aerul ,etc .
Voi ? ce faceti azi? Ce mai faci bun? .. mai e putin si mergeti la botez  hjarta

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1135 2014-10-16 13:34:39

be_happy
Platinum member

Hello
Am fost si eu la medic, toate bune, 2300 de gr aprox are bebelina. La 39 de sapt, adica pe 20 noiembrie va avea loc teoretic marea intalnire. Dar nu e batut in cuie 20, ci mai degraba a zis dr ca in jurul datei respectibe.

legat de programul bebelusului, nu cred ca de data asta voi mai proceda ca la SAra. Adica clar voi incerca macar la 2 ore sa-i dau sa pape, ptr noi a fost tare rau sa manance asa oricand, nu mi-as mai dori acelasi lucru.

#1136 2014-10-16 13:43:21

annabel
Diamond member

cris..da..inca un pic
eu ieri am facut pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor, iar azi am niste felii de carne de porc pe care le fac cu cartofi si broccoli
spor la placinte cu mere, iammy..da mananca si ceva sarat..marti mergi la dr? e gata bagajul sau inca il desfaci?(cunosc cunosc..si eu faceam la fel)--singurul lucru care mi-a lipsit a fost o bluza..in noaptea travaliului am murit de frig..aveam si temperatura ce-i drept
oau happy da are o greutate tare buna!! sara cum era la "varsta " asta(adik preconizezi ca va avea la nastere la fel +/-)? tot cezariana la cald vreti?cand mai mergi la dr?

#1137 2014-10-16 13:51:22

Cristina2013
Full member

Bee puss e marisoara gogosica, al meu a avut la 32+5 ,1870gr. Ma bucur ca e totul bine, mai e asa de putin si la tine  hjarta .

Anna puss am ciorbica si acum am scos si niste peste sa-mi fac cu mamaliguta si mujdei  lol .... nu mananc eu numai dulce...si stai ca am in plan asta nu inseamna ca si fac lol .Acum ma gandeam sa fac coliva ... parca vad ca nu fac nimic pana la urma. chicot .Nu-mi vine sa fac ca D nu e acasa sa manance proaspat....si parca nu ma trage asa sufletul stiind ca abia , daca are noroc maine noapte e acasa ,daca nu sambata dimineata.

#1138 2014-10-16 14:46:35

be_happy
Platinum member

Anna, cezariana la cald daca se declanseaza pana la 39 de sapt.. Cam la fel era si sara ca si greutate, poate chiar mai mare. Voi sunteti bine?

Cris puss da mai e putin, dar mai mult decat la voi

#1139 2014-10-16 21:24:44

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Anna, sa stii ca nu ai cum, acu cand sunt mari, eu nu o credeam pe Anca pana am patit, este insuportabil, nu sta 1 min fara mie, ce fac este il las si vine la mine intre chiloti daca s ar putea, imi trage de chiloti, e, e de nedescris, e hiperactiv lol
Nu pot nici sa mananc.
Era atat de cuminte..si i am scos mergatorul(l am tinut o luna)
De la 6l juma la 7 l juma l am avut..acu avem 8 si 2 saptamani
SI cu cat se face mai mare mai rau e

#1140 2014-10-16 21:37:01

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

buna fetelor, imi este tare greu sa ma aacomodez acasa , voi unteti ocupate cu cei mici dar eu m-am saturat, e greu sa stai degeaba toata ziua
imi sangereaza gingiile  ingrozitor , asta este suportam

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.