Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-90
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42
Felicitari, Alex!
La noi in oras nu e practica comuna anestezia generala. In afara de mine, mai stiu doar 2 fete care au facut generala, dintre cunoscuti, vreau sa zic.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- nico_leta
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-03
felicitari Alex si sa fiti sanatosi
Lil stiu ca tu ai avut probleme cu contractiile, cum oare ai reusit sa scapi de ele , ca pe mine ma termina de 1 luna azi am ajuns la spital ca aseara am zis ca mor, acum m-au mai lasat dar tot ma mai ia spatele uneori offf sa ajungem pana la capat si sa fim sanatosi atat vreau.
pup pe toate
Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea
- AcAlexandra
- Full member
- De la: Bucuresti, Romania
- Inregistrat: 2013-07-11
Ms de urari, fete. Suntem bine amandoi, dar eu sunt inca la reanimare pt ca am pierdut mult sange in sala de operatii si au vrut sa-mi faca azi transfuzie, dar am refuzat. Primul gand a fost sa nu-mi greseasca grupa de sange si sa primesc altceva, asa cum am vazut pe la stiri. Mi-a facut intr-un final venofer si mi-am mai revenit. Inca nu l-am primit pe bebe, e tot la neunatologie, laptic inca nu a aparut decat cateva pucaturi. Maine cand ma muta in salon vreau sa-l pun la san. Deja am inceput sa beau ceai pt lactatie. Sper sa fie bn. Nu reusesc sa pun poza
Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-11-12 19:36:35)
"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Alex, ce micut si frumusel e Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va faca viata frumoasa. Va imbratisez cu drag E bun venoferul si mie mi-au facut ca aveam hemoglobina f mica si nu ma puteam ridica din pat. Dupa el mi-am revenit bine. Probabil ti-l vor face inca doua zile. Laptic vei avea daca deja au aparut picaturile. Refacere rapida!!!
Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-11-12 19:48:19)
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Alex, felicitări sa va trăiască minunea
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
E un dulce Alex! Asa e la inceput, cateva picaturi. APoi vine mai mult.
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
e un scumpic, fetelor i-am facut si topic lui alex , o sa-l mute moderatoarele dincolo...poza nu am reusim sa o incarc exact , dar mai incerc .
http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 3#p3022223
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-11-13 10:36:00)
9 ani de copilarie ....
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Bravoooooo Adina!! AI facut un gest ffff frumos!! Stau si ma intreb cine trebuia sa-i faca,oare de ce nu i-a facut? Fata aia e mamica de pui scump de pe 11,de 2 zile se putea face si cum un topic,dar .....
- Lil' Star
- Sr. member
- De la: The Island of Love
- Inregistrat: 2013-11-22
Buna burtici si mamici!
Nico, am vazut ca ai spus ca ai probleme cu contractiile. Daca simti ca sunt dese si foarte dureroase eu zic sa nu stai sa induri durerea. Asa am stat eu si am ajuns la spital cu contracti foarte dese, erau la 5 minute, pana m-au internat ajunsesera la 4. M-au pus imediat pe tratament, am avut perfuzie cu ventolin. Cam de la varsta sarcinii tale am avut si eu probleme, mergi la spital sa te vada cineva, singure nu stim cat de puternice sunt contractiile si de aceea ar fi bine sa te puna la monitor pentru moment. Sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine la capat!
App de topic fetelor, inainte nu era problema asta, imediat cum nastea cineva imediat aparea si topicul! Adina, bravo pentru gestul frumos, si Alex merita topic, ca toate celelalte fete de aici!
Noi ne chinuim cu colicii, nu am timp nici sa mananc. Saracul pui plange mult
Va pupam dulce pe toate!
... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
buna ziua
ioana nu sunt singurul moderator!lasa insinuarile!scrie pe fata ce te deranjeaza!nu mai scrie ca nu e frumos,ca la o vorba oarecare,pt mine n-a fost oarecare deloc,sa imi iau jucariile si sa plec!
eu am intrebat atunci de topicul pt Lil,pt ca stiam ca Anna n-a vrut inainte.mi s-a parut de bun simt sa intreb.nu am avut alt motiv.nu ca n-as fi vrut sa fac.dar asta e!nu toata lumea ma cunoaste.si nici nu vreau!
felicitari noilor mamici!
L.E. ioana,de cealalta Ioana nu zici nimic?nici ea n-are topic.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
mda.are topicul precedent.da nu vad ca a intrebat cineva de ea sau sa ca i-a scris careva...
da,anca,demult...
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Ioana84
- Insomniac member
Bravoooooo Adina!! AI facut un gest ffff frumos!! Stau si ma intreb cine trebuia sa-i faca,oare de ce nu i-a facut?
Sonia esti ok ??
1)De ce trebuie sa te simti cu musca pe caciula?Eu am felicitat-o pe Adina ca a facut un gest frumos,DA?
2)Nu am nominat nici un moderator : x,y,z deci orice poate sa-l faca da?
3)Nici nu m-a dus gandul la tine,ca TU esti aia care a zis,ca dupa ce naste Cristinica,nu mai scrii,deci de ce sa scriu personal tie?
4) Pe Ioana nici nu o cunosc bine,cu Alexandra am mai scris,si pe Ioana am felicitat-o si in alta parte nu numai la topic,daca are sau nu are,nu stiu eu.Ioana are topic,dar tu nu esti pe faza Ca de eu maine fac 10 copii,imi vor fi deschise 10 topicuri??
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
sonia30 a scris:da nu vad ca a intrebat cineva de ea sau sa ca i-a scris careva...
asa e. n-am mai citit nimic de ea in ultima vreme, nu stiam ca a nascut. felicitari, ioana he! sa iti traiasca fetitele, sa te bucuri de ele!
de cand sunt pe forum n-am mai vazut asa lista mica la gravidute.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-11-13 12:31:06)
- Ioana84
- Insomniac member
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
De regula se facea un sigur topic si se modifica titlul in functie de numele copiilor, se mai adauga bebele mic.
Anna, eu cu happy suntem da, una dupa alta teoretic, ea 20, eu 21 vinerea sau maxim 24 lunea, sa vedem ce hotaram duminica cu dr. Ori daca se intampla ceva pana atunci, e bine-venita. Eu ma simt minunat, suntem raciti rau de tot toata familia, cu febra, amigdalite, frisoane, cel mai rau e Y, ca ii este f infundat nasul, muci multi, nu il putem aspira, nu ii putem intra in voie, de o saptamana tragem si e tot mai rau, de azi am inceput la el cu antibiotic ca nu cedeaza nimic, s-a inrautatit toata situatia E ma tratez cu paracetamol, dar am niste dureri crunte de cap, sotul si mami cu nurofen raceala si gripa, dar sunt in pioneze rau de tot si ei
In rest eu trag de mine inca, lucrez aproape zilnic la salon, si in weekend daca se nimereste, ieri am avut 2 cliente noi care m-au sunat asa pe neasteptate, am zis ca le fac, cum sa nu, dar nu ma gandeam ca vor veni chiar una dupa alta si am stat 5 ore pe scaun fara sa ma ridic deloc, apoi am facut curat in camera la noi si am frecat toata baia cu cif, impreuna cu Y apoi am facut mancare si pentru cina si pentru azi ca avem oameni la lucru in curte. In rest cu y, baie, imbracat, tratamente, aerosoli supozitoare, schimbat de 100 de ori ca ba face diaree de la supozitoare, ba vomita, schimbat paturi, spalat intruna, de-astea Au venit intr-un moment cum nu se poate mai bun... Ziua sunt mereu in miscare si nu prea bag in seama, dar noaptea e jale, am arsuri mari, si nu pot dormi de dureri de oase, ma dor coapsele, inghinal, si spatele lombar, plus mai nou intre omoplati, sper sa n-aiba legatura cu raceala Deci noi, numai vesti frumoase voi? Ati ajuns in tara? Cum s-a comportat micuta? Am vazut ceva poze pe fb, este mi-nu-na-ta sunt indragostita iremediabil de parutul ei
Ioana, i-am scris annei cum ma simt sa zic ca bine, ca sa nu zic groaznic Asa ca pe ultimii metri, per total mult mai rau decat m-am simtit cu y in ultima perioada, dar e si raceala asta peste, si sunt 17 kg in plus deja care ma incovoaie, in prima sarcina nascusem cu 14 kg peste, pana sapt viitoare mai iau cel putin un kg, sigur, se aduna..
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-11-13 12:42:29)
Viata mea, desprinsa din povesti
- Ioana84
- Insomniac member
Deno da m-am servit si eu cu o felie din mesajul Annei :-)) Dar aceste kg cele 14 cu Y,le-ai dat repede jos,hai ca si astea 17 vor disparea in ceata. O sa fie greut cu amandoi,dar si frumos frumos !!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|