homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphastone...anticonceptional???-2

#20 2007-03-28 16:13:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Duphastone...anticonceptional???

mautze...cred ca recomandarea aceasta ti o poate face cel mai bine medicul tau...doctoressa iti va raspunde maine cand intra...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2007-03-29 15:50:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mautze, analizele nu sunt specifice(mai putin testosteronul) . mai departe, daca nu imi dai si valorile normale ale laboratorului, precum si perioada ciclului menstrual in care ai dozat prolactina si testosteronul, pot doar sa dau nitel cu banul functie de ce valori normale stiu eu. Si in acest fel pot sa spun ca nalizele sunt foarte bune, nu ai nici un ovar polichistic, chistele tale de pe ovar sunt foliculi ovarieni in diverse stadii de evolutie. merita dozati estrogenul si progesteronul. merita investigat atent de ce ai menstruatii asa de rare si abia apoi decis daca si ce sa iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-03-29 16:57:29

mautze
New member
Inregistrat: 2007-03-23

Multumesc pt raspuns, doctoressa! Sa inteleg ca "foliculii ovarieni" sunt mai usor de tratat? Mai multe de ceea ce am scris nu prea stiu. Stiu doar ca am fost internata ambulatoriu la Spit. Parhon, unde mi s-au facut toate analizele....iar D-na Dr. Corina Neamtu mi-a pus diagnosticul de ovare micropolichistice si mi-a dat acel tratament cu Yasmin. Dupa 3 luni, la urmatoarea ecografie mi s-a zis ca ovarele sunt curate...ca la menopauza....si sa continui tratamentul cu Yasmine, insa cand am facut pauza cuvenita....cm nu a mai venit decat dupa 5 luni....Asa ca nu stiu ce sa mai zic..? Daca nici la Parhon nu mi-au dat de cap...unde sa mai merg?

#23 2007-03-29 17:01:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

foliculii ovarieni nu ai de ce sa-i tratezi pt ca nu sunt o boala smile cand se rup apare ovulatie - deci trebuie sa fie acolo

mami de minuni hjarta

#24 2007-04-03 10:13:21

kasthy_81
Membru
Inregistrat: 2007-04-03

Am o intrebare pt. Doctoressa sau pt oricine altcineva care a fost in aceasta situatie. Am fost diagnosticata cu "trichomonas vaginalis" (eu si prietenul meu suntem la prima noastra relatie, nu am avut alti parteneri inainte, asa ca nu stiu cum am reusit sa o iau) si iau Meclon (ovule) si Lomexim (1 ovul in a 11-a zi, dupa Meclon). Doctorita mi-a zis sa nu ma spal in timpul zilei, chiar daca ovulul ala se topeste, ca e antibiotic. Dar seara cred ca e ok sa ma spal, inainte sa introduc urmatorul ovul, nu? Sau nu trebuie sa aiba loc spalaturi vaginale timp de 11 zile cat dureaza tratamentul? Eu ma spalam cu gel intim Carefree. E bun sau trebuie doar cu apa? Iau si Duphaston pt ciclu neregulat (ca imi venea vreo 3 zile cate un pic, apoi 3 zile full, iar cate un pic si se oprea). A zis sa nu mananc 3-4 ore dupa Duphaston (ca il iau 10 zile dimineata pe stomacul gol), insa dupa vreo 2 ore imi vine sa vomit si trebuie sa mananc ceva. E una din reactiile adverse? Multumesc.

Publicitate

loading...

#25 2007-04-03 13:01:01

Al Pacino
Administrator

sa speram ca o sa va vindecati, desi nu prea e asta tratamentul cel mai eficient dupa parerea mea....

#26 2007-04-05 16:16:28

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

m-am ingrozit sincer de ce am citit aici...si eu am probleme(am mai vb despre asta la alte subiecte), dar am zis k dk iau tratamentul dat de doctorita sa vad rezultatele....pe scurt am pauze la cm de 5-6 luni cam asa..se intampla sa imi vina si la 45 de zile .....nu are nici o lege sincer..am citit mai sus de ovare micropolichistice..cum as putea sa vad dk am si eu asa ceva sau nu, ce analize sau ce trebuie sa fac..sad

aaa.si ca tratament mi s-a recomandat sa iau Yasmin...

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-04-05 16:17:35)

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#27 2007-04-05 16:42:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la echografie ar trebui sa se vada...eu ti-as recomanda si dozari hormonale - de acolo pleaca de fapt problemele tale

mami de minuni hjarta

#28 2007-04-05 16:57:54

Al Pacino
Administrator

exact...uita de ovarele micropolichistice. dozeaza mai degraba hormonii

#29 2007-04-06 08:59:54

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

ok, dar nu prea stiu ce presupune dozarea hormonilor..niste indicii?smile

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#30 2007-04-06 10:12:26

mautze
New member
Inregistrat: 2007-03-23

Da, si eu as vrea sa stiu.....Cred totusi ca mi-au fk si chestia asta la Parhon, dar ca sa fiu sigura....pt cultura mea generala.... smile!

#31 2007-04-16 12:42:29

kasthy_81
Membru
Inregistrat: 2007-04-03

Am terminat tratamentul de 10 zile cu Duphaston. Doctorita imi zisese ca imi va veni cliclul la 2-3 zile de la ultima pastila Duphaston. Azi e a 4-a zi, nu mi-a venit si nici vreun simptom ca urmeaza sa imi vina nu am. Trebuia sa iau cate o pastila Zanocin si una de Flamexin timp de 7 zile incepand cu prima zi a ciclului. Am cautat prospect la aceste doua medicamente si nu am gasit niciunde. Sunt pentru ciclu neregulat sau pentru trichomonas? Ca mi-a zis doctorita ca am trichomonas si am facut tratamentul mentionat de mine mai sus. Trichomonas se poate depista la un simplu consult? Ca nu am mi-a facut nici o analiza a secretiei...
La cate zile trebuie sa imi vina de fapt dupa Duphaston? De vreo 3-4 luni imi venea cu intarziere de pana la 1 saptamana si de asta luasem Duphaston. Trebuia sa imi vina de fapt pe 21 Aprilie, insa avand in vedere ca am facut tratament, ar fi trebuit sa imi vina de ieri. Imi puteti raspunde la intrebarile mele va rog?

#32 2007-04-16 18:11:43

Al Pacino
Administrator

kasthi, trebuie sa apara menstra la maxim 7 zile de la ultima pastila de duphaston.trichomonas se trateaza cu metronidazol/flagyl/ fasigyn. ce ai luat tu, nu stiu ce trateaza. ai luat si ti s-a zis sa mai iei, un antibiotic si un antiinflamator

#33 2007-04-17 16:45:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am si eu o curiozitate daca ai mastoza chistica si ti se recomanda ca si tratament duphaston mai poti sa iei in acelasi timp cu aceste pastile si ac.?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#34 2007-04-18 08:34:24

evilpink
Banat

puteti sa imi raspundeti si mie? va rog:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#35 2007-04-18 08:39:29

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

cu draga inima ti-as spune dar eu una nu stiu sad

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#36 2007-04-18 08:45:51

evilpink
Banat

multumesc alexamelin.pote imi raspunde doctoressa cand intra.iti multumesc oricum.pup

puss puss puss

#37 2007-04-18 17:22:10

evilpink
Banat

doctoressa ce spuneti?

puss puss puss

#38 2007-04-19 16:52:21

Al Pacino
Administrator

pai nu prea e cazul sa le suprapui. indopi progestativ in tine cam mult.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.