|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97-11#191 2014-11-06 15:36:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Da, se poate, insa la mine cauza e embolizarea aia pe care nu trebuia s-o fac. N-am fost chiar asa daramata psihic toti acesti patru ani, am mai avut si zile bune. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #192 2014-11-07 08:23:19
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97neatza. ieri m-am gandit la tine Eleny...era o emisiune la radio, despre embolizare si efectele ei benefice si recuperarea 100%...si ca n-are niciun risc si blabla... Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #193 2014-11-07 08:56:43
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neața, acum m-am trezit. Va las cafelute. Pupici " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #194 2014-11-07 09:29:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #195 2014-11-07 09:34:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Eleny Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#196 2014-11-07 09:41:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97neata fete dragi Offline #197 2014-11-07 09:48:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Ionela, nu. vi week-endul asta? de week-endul asta in 2 sunt in zona Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #198 2014-11-07 10:38:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97neatza fetelor Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-11-07 10:39:53) 9 ani de copilarie .... Offline #199 2014-11-07 10:44:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97nu just. probabil peste vreo 3 saptamani cand va merge mama la a doua tura. azi ii face prima sedinta de chimio si luni vine acasa. Offline #200 2014-11-07 10:46:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97pe atunci o sa fiu si eu acasa ca m-am saturat tot hai-hui Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #201 2014-11-07 10:50:39
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97vorbim atunci daca esti in cluj poate ne vedem 5 minute la un fresh! Offline #202 2014-11-07 10:57:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97neata fetelor! au venit rezultatele sotului la spermograma...vi le scriu mai jos sa imi spuneti si voi o parere... Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2014-11-07 10:58:11) Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #203 2014-11-07 11:18:28
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Alex la formele normale.... Cred ca e cam ppuțintel... Nu știu ce sa zic. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #204 2014-11-07 11:34:15
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Adina, mersi de sfaturi. Am tot stat si eu si am analizat lucrurile din toate punctele de vedere. Bun, as putea spune ca nu ma las si incerc cat pot, adica cat am ciclu, pana la menopauza. Dar care ciclu?!!! De unde sa-l iau sau sa-l mai iau, ca nu-mi mai vine de ani de zile. Stiu ca nu-i sanatos fara, insa o sa traiesc (sanatos) tot atat cat mi-e scris sa traiesc. Asa cum m-a tras ata sa fac embolizarea aia si sa nu pot avea copii, asa trebuie sa ma obisnuiesc cu toate urmarile ce decurg din asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #205 2014-11-07 12:35:47
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97 "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #206 2014-11-07 13:26:30
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Buna ziulica fetelor! Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina 22-10-2013 Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6 Noel 26-10-2015 + surpriza Daniel 25-09-2018 Offline #207 2014-11-07 13:34:54
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Mulțumesc fetelor de răspunsuri. Am vazut si eu ca are putine forme normale...motilitatea e ok? Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #208 2014-11-07 13:36:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Buna ziua dragi domnite ! Sunt noua aici si va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. Imi doresc foarte mult un bebe , asa ca in urma cu 7 luni am fost la medic pt a-mi face toate analizele de rigoare ( ecografie , acelea pt. depistarea toxoplasmei , mycoplasmei , hepatitelor , etc.).Rezultatele au fost ok , si mi s-a recomandat trei luni de duphaston incepand cu a 15 zi a ciclului timp de 10 zile. Am apucat sa iau o singura luna , menstra a venit , a tinut 3 zile ( de obicei 7 si cu dureri cumplite ) , dupa care ar fi trebuit iarasi in a 15 zi sa iau medicamentul. Nu am mai apucat intrucat a inceput o sangerare . M-am dus la medic , mi-a facut un control pe masa si o ecografie transvaginala.Astfel mi-a depistat ovarul drept marit si un chist pe cel stang de 4, 5 cm. Acum astept analizele pt scor roma, sa eliminam posibilitatea de a fi tumoare. Dar stau eu asa si ma gandesc oare sa fie asa? De ce nu au vazut ceilalti medici ?Oare asta sa fie motivul pt care nu am ramas pana acum? Va rog daca v-ati confruntat cu asa ceva... Ultima oara a fost editat de Adolabita (2014-11-07 13:38:34) Offline #209 2014-11-07 13:45:55
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Alex, sotul meu a facut de doua ori spermograma, insa nu-mi aduc aminte nicicum ce rezultate erau pe acolo, insa chiar o sa ma uit cand ajung acasa. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|