|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97-22#400 2014-11-14 10:13:18
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Buna ziua, As vrea sa ma linistesc daca sotul meu este in regula in urma analizei de spermograma. volum sperma 3ml aspect sperma alba opaca timp de fluidificare completa a spermei <30 minute ph sperma 7.5 numar spermatozoizi 35.2mil./ml spermatozoizi mobilitate normala 70% spermatozoizi forme aberante <30 % comentarii: sperma are vascozitate normala celule epiteliale -rare leucocite-rare prezente aglutinari mixte spermatozoizi/celule abstinenta 3 zile. Va multumesc. Offline #401 2014-11-14 10:21:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata si de la mine, mai inspre pranz asa Offline #402 2014-11-14 10:25:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97 "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #403 2014-11-14 10:47:44
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Analizele au fost facute la Regina Maria. Ne-am hotarat sa facem bebe si un dr ne-a recomandat sa faca el analiza sa scapam de orice suspiciune si apoi sa ma chinuie pe mine. Este adevarat ca si eu am multe probleme hormonale. Am programare in data de 28 noi si pana atunci nu mai am rabdare, de aceea am apelat la acest forum. Offline #404 2014-11-14 10:53:53
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97alina regina maria nu are nici macar biolog.spermograma este o analiza pretentioasa.asa am facut si noi la synevo si cand am repetat-o mai tarziu la medlife,unde au biolog/embriolog,rezultatul nu mai era asa bun.daca esti din bucuresti,mergeti si faceti spermograma la medlife sau wellborn,fostul promed.macar stiti cum stati exact! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#405 2014-11-14 11:01:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Offf... sper sa nu fie nicio problema cu el. Macar el sa fie ok si eu sa fac tratamente ca sa putem avea bebele cat mai repede. Ma intristez ca inaintez si o sa apara altele din cauza varstei. Oricum multumesc pentru sfat. Offline #406 2014-11-14 11:02:34
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97eu va sfatuiesc sa repetati.e pacat sa pierdeti timp crezand ca el e bine.si de fapt rez sa fie altul.succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #407 2014-11-14 11:05:33
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Merg la dr cand am programare si vedem ce spune si doctora. Oricum suntem hotarati sa facem tot ce putem pentru a reusi cu bebe. Offline #408 2014-11-14 12:33:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata..mai la pranz Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #409 2014-11-14 12:39:56
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Blue, ce face fetita ta? "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #410 2014-11-14 12:40:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Hello Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #411 2014-11-14 12:45:44
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Eleny, just Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #412 2014-11-14 12:47:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Blue, iti merge emailu? ca vreau sa te intreb ceva privat Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #413 2014-11-14 13:12:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97da merge cred, sa verific daca am primit ceva. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-11-14 15:10:56) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #414 2014-11-14 13:14:49
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Blue, sunt bine. Am fost la Budapesta, fara insa niciun rezultat. Mi-a confirmat ca afectiunea e severa si netratabila. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #415 2014-11-14 13:18:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97imi pare rau sa aud asta. Si totusi, parca tot mai cred in minuni.. Sper sa nu te deranjeze ce spun pt ca stiu ca durerea este f mare, dar cred ca acum tot ce e mai important e sa fii tu bine, atat psihic cat si fizic. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #416 2014-11-14 13:22:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Nu ma deranjeaza si nici nu mai percep durerea atat de profund, nu sunt asa surprinsa, anticipam ca asta e raspunsul, mi-au spus-o si doct de la noi. Am momente cand sunt dezamagita ca nu se poate face nimic, dar asta-i viata, nu-mi foloseste la nimic sa ma dau cu capul de toti peretii. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #417 2014-11-14 13:34:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Eleny, pai nu te-ar ajuta la nimic. Oricum esti o femeie f puternica din cate imi dau seama. Nu se stie niciodata de unde vine si norocul tau. Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #418 2014-11-14 13:39:02
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Nu-s asa puternica, doar ca sunt o persoana rationala, asa am fost mereu si-mi dau seama ca nu se poate face nimic. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|