homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97-39

#723 2014-12-16 11:48:27

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97

alina,informeaza-te!si mama ne-a facut pe amandoua,plus o sarcina pierduta intre.trombofilia se poate declansa oricand.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#724 2014-12-16 12:27:17

raaluuk
Full member
Inregistrat: 2011-04-11

anca, da am ramas repede insarcinata. am folosit teste de ovulatie ca sa fiu sigura de perioada fertila. problema e ca am pe cineva in familie care a pierdut o sarcina pe la 6- 7 luni si alta la 3 luni...de aceea prefer sa-mi fac analizele sa stiu daca am vreo problema.
alina, alexandra si cleo va multumesc pentru sustinere
am si eu un husky, un motan si o pisicuta care imi fac ziua mai frumoasa. pun 2 poze cu al meu catelul capos smile
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/43851_r1.jpghttp://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/43851_r2.jpg

#725 2014-12-16 12:55:15

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

ce frumuseteeee hjartahjartahjarta

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#726 2014-12-16 13:44:16

Cleo_85
New member
Inregistrat: 2014-12-08

o frumusete de catel smile

Si eu pe langa Zara mai am un chinchilla, Bubu si o pisica, Iris big_smile

#727 2014-12-16 14:10:38

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Am inteles, sper sa nu se declanseze cand o fi sa raman. Sunt niste animalute frumoase care ne alina uneori supararile, gandurile rele...

Publicitate

loading...

#728 2014-12-16 14:12:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

alina,aici nu e de sperat,e de luat masuri...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#729 2014-12-16 14:21:13

alina_ioana27
Full member

CAnd o sa ma duc cu rezultatele analizelor recomandate de ea, o sa-i spun si de apectul asta, ca am in familie care s-a confruntat cu trombofilie si ce trebuie sa fac. Sa nu ajung sa reusesc si sa pierd sarcina. Stiu ca la sora mea iau iesit vreo 3 mutatii...

#730 2014-12-16 16:01:38

Cleo_85
New member

Fetelor va doresc o dupa ,asa exceptionala si o seara mirifica. Va pupacesc puss

#731 2014-12-16 18:26:05

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

pupicei fete frumoase, acum am aterizat și eu.
Nu prea am mai avut timp sa intru ca am fost super ocupata la munca , dar va citesc mereu si ma gandesc la voi
Kris ce mai faci tu?Cum merge schimbarea?Si eu mi-am luat vopsea si vreau sa ma fac frumoasa de sarbatori .In rest nu am mai incercat pentru bebe, stau cumintica ....fac secs daca am chef daca nu...asta e...si asa si cu stres nu am rezolvat nimic in cinci ani...vreau si aleg sa fiu fericita cu ce am  si gata.
Alex mitza mea a fost in  calduri zilele astea si afost circ total...dar acum se odihneste rotflo sa am nepotei...asta este....ce sa-i fac...natura isi urmeaza cursul firesc
fete noi va doresc succes din toata inima si sa nu va stresati...facecti ce este omeneeste de facut si restul lasati pe mana Domnului ca stie El...si eu am fost mult timp suparata pe el dar am realizat ca viata asta este prea scurta ca sa  o mai amarasc si eu si ceva ce nu depinde de mine ...in totalitate...pana la urma si daca as face inseminare sau fiv sau  pe cale naturala tot de mana Domnului depinde absolut tot...asa ca in mod firesc fac ce se poate face ce tine de mine caom si restul e voia Domnului.Eu desi am fost deprimata si anxioasa si nevrotica si nebuna si cum vreti voi sa ziceti ca am trecut prn toate am realizat ca daca nu e sa fie ..nu o sa fie...asa ca ...cel mai bine este sa ma bucur de clipa prezenta ...si stiu ce spun...a trebuit sa trec prin focurile iadului ca sa inteleg asta si nu va doresc asta
Ioana tu ce faci fata ?Ce face Aminuta ta?
Just mii de pupicei...nu prea ai mai intrat ...iti simt lipsa
Ionelsuh , caty...pupicei si multa putere parintilor vostri:)
Flower felicitari  Mosul a fost darnic , sa dea Domnul sa fie bine si sa ai un bebeloi frumos si sanatos
Raaluk catelusul tau e minunat , as vrea sa-l pup pe ocisorii aia minunati:)
Cleo pupici]
Alina incet cu rabdare le vei rezolva pe toate smile
Corinush la mine secretia este ca si albusul de ou si multa , este incolora. dar nu am asa in fiecare luna.Sunt luni cand nici nu imi dau seama .
Hai ca m-am lungit un kilometru...pupuri multe

Ultima oara a fost editat de Missy005 (2014-12-16 20:37:03)

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#732 2014-12-16 20:51:26

Pinky and the Brain
Full member
Inregistrat: 2014-01-18

Missy, te admir enorm pentru modul in care ai ajuns sa gandesti si sa vezi lucrurile. Eu momentan sunt cam suparata ca nu e totul in regula...cred ca sunt mai degraba nervoasa pe mine ca nu functionez ceas. Si de aici multe altele...

Imi faceam iluzii ca de Craciunul asta n-o sa pot manca sorici si maioneza si alte d-astea dar pot sa mananc pana ma plictisesc  supa

Eh, trebuie sa lupt si eu cu mine sa accept ca lucrurile se intampla cand trebuie si cu un motiv si cu bebele...nu numai in rest, ca acolo sunt lamurita.

#733 2014-12-16 20:56:43

alexandra8810
Sr. member

miss rotfl2 oscarel inca nu stie din astea...e copil maiiiii, are abia 7 luni. chiar azi in parc am fost cu el si erau 2 catei care se iubeau si el a plecat de langa ei rotfl2 ii era rusine cred  chicot

#734 2014-12-16 21:37:50

raaluuk
Full member
Inregistrat: 2011-04-11

multumesc fetelor. adevarul e ca il ador smile ii plac plimbarile cu masina si sa mearga pe munte. cand il supar, pune un botic si ma ignora total  rotfl2
Missy, cred ca si el te-ar fi pupat pe tine lol are placerea sa pupe pe toate lumea...si sa vedeti show daca trece cineva pe langa el si nu e bagat in seama smile

#735 2014-12-16 21:53:15

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Pinky din pacate am platit  un ppreț mare ca sa ajung sa  o iau razna ca mai sa revin cu picioarele pe pamant. copilul meu ar fi trebuit sa iimplineasca un an...dar toate au rostul lor.
aAlex si nu ii arde de nimic....la ce varsta vrea fete? raaluk sunt moarta dupa  animalute.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#736 2014-12-17 08:21:57

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata fetelor !!

Azi am zis ca imi voi lua inima in dinti sa fac bradutul  face_tree

Raluk imi pare rau,te rog sa mai faci niste analize sa vezi care sunt motivele ca implantarea nu tine pana la termen,vezi si deficitul de progesteron.Tin pumnii sa vina bebe cat mai repede. puss

Sonia ce mai faci? puss

Cleo succes cu testul de sarcina !! puss

Alexandra ce face Oscarica,il mai doare burtica? puss

Alina depinde si ce mutatii,si eu am vreo 3 si am dus sarcina la termen fara probleme.Dar asta e,trebuie sa vezi care sunt mutatiile cu buba.Succes. puss

Miss drag ce sa fac monotonia de zi cu zi : AMina a invatat sa se urce pe canapea,si urla in gura de sarpe ca sa o iau ca nu stie sa coboare  rotfl Imi deschide sertarele imi scoate de toate,lucruri care nici eu nu stiam ca le am acolo  rotfl a scos ieri cartela sarcinii cu ea aveam in casa numai analize si ecografii pe jos .deci s-a facut obraznicuta,dar na ce pot sa-i cer .Tu ce mai faci? puss

O zi frumoasa sa aveti !!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#737 2014-12-17 09:09:43

Cleo_85
New member

Buna dimineata fetelor puss

Pnky, parerea mea ca ce e al tau e pus de-oparte. Asa ca va veni si randul tau, si al meu, si al tuturor fetelor de aici smile
Missy, intr-adevar e foarte dureroasa situatia ta dar trebuie sa ai incredere smile

Vreau sa va spun ca aseara am trait o trauma grater Zara a evadat din curte, au prins-o niste tigani si au dus-o le ei. Cu 50 lei a fost a noastra din nou. A fost saraca terorizata, nu stiu la ce s-a gandit saraca cand s-a vazut din pat de la caldurica - legata cu o funie de un copac in ploaie, in frig si in noroi. Pfaiiiii ce spaima si ce stress am tras.

Se poate considera un simptom timpuriu de sarcina oboseala mea? Aseara mai ca nu am umblat cu ochii inchisi prin casa, nu ii puteam tine deschisi si cum m-am pus in pat pe la 22:00 am si luat somn. In rest nu am nimic deosebit.

Va pupacesc si sa aveti o zi exceptionala puss

#738 2014-12-17 09:26:28

alina_ioana27
Full member

Buna dimineata fetelor!
O sa incerc sa imi pastrez rabdarea si sa nu disper cu toate ca ma mai apuca uneori pentru ca imi doresc foarte mult un bebe.
La munca uneori am probleme si imi doresc sa fiu insarcinata sa stiu ca intru in concediu maternal sa scap de rautatile lor si barfele lor.
Va pup si va doresc implinirea dorintelor voastre.

O zi minunata!

#739 2014-12-17 10:13:21

Cleo_85
New member

Alina, e greu intr-adevar sa-ti pastrezi rabdarea si sa nu disperi, dar cu cat te stresezi mai mult cu atat intarzie venirea lui bebe.

La munca incearca sa nu bagi de seama barfele si rautatile colegilor, cu cat ii ignori ca atat ii lovesti mai tare. Capul sus si incredere puss

Ioana, am zis ca pe sambata, duminica as face un test de sarcina, poate e prea devreme dar nu cred ca as avea mai multa rabdare.

#740 2014-12-17 10:25:56

alina_ioana27
Full member

Cleo, as vrea tare mult sa fac lucrul asta... dar cand vezi cum berfesc doar din priviri si nu ma iau in calcul si pe mine cand si cum isi iau fiecare de sarbatori... nu prea iti pica bine... am mare noroc cu sotul meu ca e din firea lui calm si oarecum imi transmite si mie acel calm... mereu este optimist si crede ca ni se va realiza visul. Si el isi doreste mult un bebe.
Sa de-a Domnul sa iasa pozitiv, chiar imi doresc asta pentru tine.

#741 2014-12-17 11:00:19

alexandra8810
Sr. member

neata!

ioana oscarica a revenit la programul lui obisnuit de facut prostii smile
cleooo mare grija cu detinutii astia mici...mereu vor sa evadeze...si al meu la fel face...mult succes la test
pupici puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.