homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97-67

#1255 2015-02-02 09:44:47

raaluuk
Full member
Inregistrat: 2011-04-11

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97

Sa stii ca si eu m-am simtit la fel inainte de CM si dupa.
Incearca sa te gandesti ca o sa treaca repede luna de pauza si sa te detasezi putin.

la multi ani kristinika puss

#1256 2015-02-02 09:51:05

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Va multumesc fete pentru incurajari... sper sa si reusesc sa ma detasez, imi e foarte greu sa nu ma gandesc.
La multi ani Cristinica!

#1257 2015-02-02 10:09:52

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Buna dimineața fetelor! O săptăm?nă frumoasa!!!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1258 2015-02-02 11:13:55

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Alina ușor nu este, dar eu ?ncerc sa ma mulțumesc cu ceea ce am și sa ma bucur de ceea ce am ?n acest moment, cu sau fără tristetea sau depresia mea  dacă e sa am copil o sa am dacă nu, atunci am pierdut ziua de azi ?n favoarea depresiei, ?n loc sa stau liniștită.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1259 2015-02-02 14:15:23

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Dragele mele multumesc de urari,sunteti niste scumpe  puss  puss  puss  la toate.
Alina  party  o feliuta extra ca sa te ridice de jos  puss
Missy cata dreptate ai in ceea ce spui....e doar Doamne,Doamne care decide ce,cum si cand.....si eu vorbeam cu sotul zilele trecute cum ca daca mergea totul bine la prima sarcina acum bebele avea in jur de 1 anisor,trebuia sa fie in 4 labe prin casa,dar asta e viata,tot raul spre bine pentru toate....
Vineri am controlul ginecologic si sunt asa nerabdatoare sa vad ce imi spune,ce voi avea de facut,care vor fi pasii de urmat....si cu toate astea sunt increzatoare in anul acesta,simt ca va fi un an plin de vesti bune si realizari....

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Publicitate

loading...

#1260 2015-02-03 10:11:02

raaluuk
Full member
Inregistrat: 2011-04-11

Buna dimineata! O zi frumoasa va doresc!

#1261 2015-02-03 10:33:10

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Buna dimineata!! O zi frumoasa sa aveti!
O intrebare am legat de o chestie care mi se intampla de cateva zile... seara cand stau intinsa in pat am inceput sa simt amorteli la piciorul drept de la genunchi spre laba piciorului, acum spre exemplu stau pe scaun si il simt amortit de la genunchi spre laba si simt furnicaturi ca atunci cand stai pe el iti amorteste si apoi incepe sa circule sangele.
Ce credeti ca ar putea sa insemne aceste lucruri?

#1262 2015-02-03 20:51:04

Pinky and the Brain
Full member
Inregistrat: 2014-01-18

Buna seara si de la mine. Am avut o perioada mai aglomerata, dar v-am citit pe toate!

Kistinika, bine ai revenit!

Alina, cel mai probabil e vorba de circulatie deficitara. Eu am descoperit ca ma ajuta suplimentele de fier. Eficient e si ceaiul Picioare usoare, de la Fares.

Eu am mai bifat un CM, mai ciudat, dar deja incep sa ma obisnuiesc ca e diferit de la luna la luna. Tot nu m-am lamurit daca am avut ovulatie sau nu, luna trecuta cred ca am avut in ziua 13 sau pe undeva pe acolo, nu aveam pe atunci teste dar parca imi explodau sanii si erau si dureri in burta...

Citeam ce zicea Just, cu TORCH-ul gratuit la infectioase, sun maine sa ma informez daca e valabil si la noi in oras, ca si asa trebuie sa il fac.

Voi ce mai ziceti, ce mai faceti?

#1263 2015-02-03 20:57:15

Missy005
Hero member

pinky, stai linistita, o sa ramai repede insarcinata
eu am aflat ca am un chist pe ovarul st?ng de 4cm și ?n ziuav27folicul pe ovarul drept
as ta e... am făcut și spermograma la wellbourn , aștept rezultatele.... nu ma mai agit... asta e.... sunt cinci ani de chin... au fost... anul asta vreau sa ma relaxez.... ?n rest nimic. dacă spermograma lui e buna stau linistita, dacă e proasta... tot linistita stau... pana la urma nu pot sa ma pun de. a curmezișul ?n fata vointei divine. oi vedea.... incotro.
pupici

puss puss puss

#1264 2015-02-03 21:07:29

Zburlici
Full member
Inregistrat: 2008-12-01

Buna seara,

Nu v-am mai scris de asa multa vreme...
Stiti ca acum un an  de zile imi doream nespus un copilas...nu a vrut sa vina,chinuri..plansete...etc  Apoi s-a schimbat ceva in viata noastra si nu am mai vrut sa incercam...
Am zis ca anul aceasta dupa vara o sa incercam din nou.
Dar acum nu mi-a mai venit menstruatia, oricum eu aveam menstruatia neregulata, Mi-am facut in 20 -23 ianuarie teste de sarcina si au fost negative dar in 1.02 teste de sarcina , pozitive...Ultima menstruatie a fost in 20.12
Am fost la ginecolog si mi-a facut ecografie si nu a vazut copilasul.
Am facut Beta si prima valoarea este de 155...Maine trebuie sa merg din nou pentru beta.
Sunt cam ingrijorata , parca este prea mica...
Cu doctorul am vb azi doar prin telefon si mi-a zis ca exista o sarcina dar f f mica...
Daca ultima menstruatie a fost in 20.12......sunt atatea saptamani.
Sunt asa ingrijorata....
Si totusi primul contact sexual a avut loc la aprox 17-19 zile de la menstruatie...De ce sa ia in considerare saptamanile de la ultima menstruatie pentru varsta copilasului daca conceptia lui a fost mai tarziu?

Nu mai inteleg nimic...si imi este teama.....
A mai trecut cineva prin asa ceva?
E mica prima valoare de la beta 155?
Va multumesc,

#1265 2015-02-03 21:14:53

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Zburlici exact ca si tine sunt si eu: stiu sigur ca, conceptia bb meu a avut loc tarziu si totusi se ia in consideratie data ultimului CM.
Tu ai avea cam 6 saptamani acum.
Nu stiu sa iti spun ceva despre valorile Beta sad, poate te pot ajuta fetele. Mult noroc!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1266 2015-02-03 21:34:51

Missy005
Hero member

Zburlit, sarcina usoara și la termen. nu știu ce sa ?ți răspund.... legat de ?ntrebare... fa și tu un grafic pe ff cu ultimul ciclu și contactele sexuale.... eu la 17zile de la ovulatie am avut beta 500,dsr cum tu nu știi nici ovulația nici contactele sexuale.... nu trebuie sa ?ți faci griji.

puss puss puss

#1267 2015-02-03 21:40:58

Pinky and the Brain
Full member

Missy, multumesc pentru incurajari, daca ar fi dupa mine as prefera sa ramai tu si apoi eu... puss

tratament ai primit? deci sa inteleg ca pe dreptul ovulezi si pe stangul nu?

zburlici, felicitari, sarcina usoara si multa sanatate amandorura! Incearca sa te linistesti, poate ai ovulat tarziu si de aia e mica Beta.

#1268 2015-02-03 21:42:29

alexandra8810
Sr. member

Zburlici eu in z15 dupa ovulatie am avut beta 160..nu cred ca e mica valoarea...bebe nu s-a vazut dar sacul embrionar?
Fetele va pup,  va citesc mereu dar nu am mai scris pt ca stiu cum e si nu vreau sa va simțiți aiurea.
miss multa sănătate puss

O Seara frumoasa!

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2015-02-03 21:44:25)

#1269 2015-02-03 21:47:39

Pinky and the Brain
Full member

alexandra, tu cum te mai simti? nu te simti aiurea, scrie, macar ne pregatesti, ca oricat de mult am citi (cel putin eu), cand ti se intampla diverse chestii tot ai senzatia ca esti pe langa total...

de exemplu, eu eram convinsa ca ciclul, ovulatia si toate alea le stiu la modul teoretic, dar acum am senzatia ca sunt complet paralela...

#1270 2015-02-03 21:58:49

Missy005
Hero member

Alex ești culmea, normal ca ma bucur pt tine și ma bucur c?nd scrii.... asta e viata... tu ai reușit și e motiv de bucurie și ma bucur enorm pentru tine, dacă sunt trista sunt pentru mine și eșecul meu nu pentru ca tu ești insarcinata....
Alex da, sanatate ?mi doresc.... psihica ?n special.... azi am aflat ca o colega de facultate a murit.... și eu dau din craci ca nu am copil... ?n condițiile ?n care ?n ultimii cinci ani era sa mor de două ori.... sunt chiar culmea.... nu?
Pinky... stai relaxata... copilul vine c?nd trebuie.... la momentul potrivit.... nu o spun cu răutate.... o spun din prisma unui om ?ngenuncheat de apăsări și așteptare.... și ?ți mai spun ceva.... nu se merita sa pierzi at?ția ani din viata.... fiind trista și deprimata... eu asta am făcut... ma uit ?n urma, conștientizez cr am făcut, dar nu mai pot repara nimic.... dec?t din acest moment ?n colo....
pupici

puss puss puss

#1271 2015-02-03 21:59:52

Zburlici
Full member
Inregistrat: 2008-12-01

Multumesc mult pentru raspunsuri smile
Deocamdata nu pot sa fiu linistita ...Sper sa creasca beta de maine si apoi sa tot creasca, sa fie bine.
Doctorul nu a vazut nimic la ecografie...sad iar dupa rezultatul beta e clar de ce nu a vazut...dar daca bb ar avea 6 saptamani trebuia sa se vada....dupa rezulatul beta e clar ca are mai putin, sau poate e o problema....
Nu mai pot sa dorm ...sunt atat de stresata.
Va pup

#1272 2015-02-03 22:04:09

alexandra8810
Sr. member

Pinky ma simt bine , ma cam supara o maseluta ...cred ca am stat in curent...in rest sunt ok. L-am vazut pe bebe vineri si i-am auzit inimoara. ..e ok

#1273 2015-02-03 22:05:11

Pinky and the Brain
Full member

Sunt constienta ca vine cand trebuie, asta pe langa faptul ca tot ce am facut pana acum am facut cu multa munca...n-a venit nimic de-a gata. Stiu foarte bine ca nu spui cu rautate, ti-am mai zis si o sa mai zic, te admir enorm si imi esti tare draga.

Nu sunt deprimata, dimpotriva, am avut parte de cateva zile pe alte plaiuri care mi-au cam deschis ochii, se poate trai viata foarte bine si fara chin si zdroaba...si incerc sa aplic cat se poate. Sper sa las in urma depresia uratica si epuizarea psihica (din cu totul alte motive), chiar mi-a prins bine experienta asta.

Sa stii ca si eu stau cateodata si raman tampita pentru cate am de fapt de multumit, chit ca daca m-ai asculta in unele zile ai zice ca-s ultimul om, asa perfectionista sunt si asa mi se pare ca n-am facut nimic...DAR de fapt ar trebui sa fim mai mult decat recunoscatori pentru tot ce suntem si pentru tot ce avem...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.