|
Nu esti logat.
Circumcizie - Pro - Contra-2#20 2014-11-07 18:43:54
Re: Circumcizie - Pro - Contra
Doamne, ce dileme aveti! Se poate face cand copilul are cativa ani (cum a facut prietenul meu, de exemplu) si CU ANESTEZIE! Pe ce lume traiti, nici un dinte nu ti-l scoate pe viu, dar o asa interventie chirurgicala?! Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2014-11-07 18:48:20) Offline #21 2014-11-07 18:59:08
Re: Circumcizie - Pro - ContraAm citit pe undeva ca in state de exemplu, jumatate din proceduri s-au facut fara anestezie. (pt ca un anestezic poate afecta sistemul nervos central care la bebelus e intr-o dezvoltare alerta in primii ani de viata- oricine a avut copil stie ca in momentul cand se naste, bebelusul nici macar capul/gatul nu il poate tine, iar apoi cu tipul incepe sa isi poata tine capul, mai tarziu sa miste mainile voluntar si nu involuntar etc. ) Ultima oara a fost editat de spiridus7 (2014-11-07 19:09:08) Offline #22 2014-11-07 19:10:58
Re: Circumcizie - Pro - ContraDar nu e vorba de corect/ incorect, normal/ anormal. Care sunt liniile de demarcatie intre normal si anormal, de exemplu? Sunt criterii subiective. E o interventie asupra careia as decide eu si tatal copilului, punand in balanta avantaje si dezavantaje. E ca si cum as alege sa-l operez de polipi sau sa ii scot amigdalele, de exemplu, nu e nimic tragic in asta. Evident ca nu faci anestezie unui bebelus de cateva zile, nici nu ii faci interventia pe viu. Nu stiu de unde v-a venit ideea ca i-as face asta imediat dupa nastere. Exemplu concret: prietenul meu a fost circumcis cand avea 6 ani, cu anestezie generala. A coincis cu faptul ca trebuia sa fie operat de apendicita si a fost 2 in 1. Nimic traumatizant, nimic dureros. E mult mai traumatizant si dureros ce practica unii medici la bebelusi si copii mici si anume decalotarea penisului. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2014-11-07 19:13:09) Offline #23 2014-11-07 19:59:32
Re: Circumcizie - Pro - Contra
1. Dezavantajele sunt evidente... dar la ce avantaje o sa va ganditi, pentru un beb??...nu poti compara o interventie de amigdale sau de polipi, la care avantajele sunt evidente pentru un copil, cu circumcizia...e ca si cand ai compara perele cu micsunelele Ultima oara a fost editat de luisjota (2014-11-07 20:28:45) fucking perfect... Offline #24 2014-11-07 22:25:52
Re: Circumcizie - Pro - ContraNu trebuie sa-ti explic tie ce consider eu a fi avantaje. Cauta pe google, daca esti curios. Offline Publicitateloading...
#25 2014-11-08 12:20:53
Re: Circumcizie - Pro - ContraNu ms, prefer sa am parerea mea decat sa consult parerea unor necunoscuti cautati de google fucking perfect... Offline #26 2014-11-11 23:49:43
Re: Circumcizie - Pro - ContraLuisjota ..altceva n as mai avea de spus in plus. "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #27 2014-11-14 20:27:48
Re: Circumcizie - Pro - Contrafucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|