homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-21

#381 2014-11-21 09:52:40

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

neatza

maje eu nu-l curat niciodata,ca nu vad cum, decat clatit cu apa mai calda, noi nu facem decat cu ser, rar ii pun altceva.

janis, bravo pt initiativa.

aseara faceam o inspectie la siropurile anei de tuse (caci am si alopate, dar nedeschise, date de dr de fiecare data de dr pe reteta), si am gasit si rhinathiol 2% , si cum Ana tuseste cu expectoratii, se aud multe secretii, curg si ceva mucii, i-am dat 1 lingurita aseara si una dimineata...am vazut ca nu se da cu antitusive, dar antitusivele astea sunt cele alopate, nu? adica ii pot da un sirop de ridiche, de ceapa sau de muguri de brad?

9 ani de copilarie ....

#382 2014-11-21 10:33:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata!

noi am fost la gradi si nu ne-a primit, ne-a trimis la doctor caci avea amigdalele inflamate. doc se agita toata dupa ce-l asculta la plamani si ne da ditamai pomelnicul de medicamente printre care si antibiotic. primul din viata lui sad si aerosoli. ma duc acum sa studiez schema. ce probiotic sa-i iau? am lasat la farmacie tot ce aveam in portofel si pe cardul de alocatie al lui Stefan ca am luat si aparat de aerosoli... n-am mai intrebat si de probiotice ca si asa nu mai aveam pe ce sa-i cumpar. sa-i zic sotului sa cumpere diseara.

#383 2014-11-21 10:35:35

gargarita
Moderator

cmin, da big_smile   puss

Janis, eu zic ca o sa fie benefic si pentru Rares. mai ales ca vor face cu terapeut. va fi si distractiv daca terapeuta e priceputa si Rares va dobandi/ exersa niste deprinderi de relationare care n-au cum sa-i strice.

#384 2014-11-21 10:37:31

daenarys
Vizitator

garga,eneterol pliculete.raport calitate pret ok si poate sa fie administrat in acelasi timp cu antibioticul.eubiotic e mai ieftin dar enterolul eu zic ca e mai ok
buna fetelor.

#385 2014-11-21 10:40:12

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

eu mai stau o sapt in casa, ii apare si Clarei varicela rotfl o bucurie de nedescris

ati cumparat de blackfriday ceva?

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#386 2014-11-21 10:41:36

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata
garga, multa sanatate!

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#387 2014-11-21 10:46:32

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

bifidus baby ii dau eu de obicei..e mai ieftin ca linex sau protetics dar e si ok si la pret si la gust.

si A ia de ieri antibiotic desi am evitat si eu si doc cat de mult am putut dar a facut febra de luni pana aseara inclusiv si am zis gata, il dau. e al treia tura de antibiotic de la 01 oct incoace sad . niciodata nu am bagat asa medicamente in el. Deja e mai bine-tratament cu sirop de tuse si aerosoli -facem de ceteva zile, nu stiu cat a contat doza aia de antibiotic, dau el era deja in refacere dar azi-noapte a dormit si el si eu ca altfel tusea toata noaptea.
Garga aveti un pediatru in zona? Sau med de fam?

Aparatul de aerosoli nu cere de mancare, e util mult timp de acum incolo. eu nu l-am mai strans de 2 luni. Sper totusi sa nu aveti prea des motive sa il folositi.

gi..sanatate

janis si eu zic ca ar fi ok pt rares. Chiar daca copiaza un comportament, nu inseamna ca este afectat de ceva. Asa poate sa copieze orice vede pe strada la tv. Ar fi fun pt el ca ar invata chestii noi, terapeutul ajuta f mult. Doar sa nu il oboseasca prea tare, dar cand a obosit joaca pe cineva. Si in legatura cu fratele... el face parte din familie, e obisnuit cu el are un anumit tip de relatie, pe cand el are nevoie de relationare cu cineva nou. Cam asta e ideea, sa nu fie familiar, asta gandesc eu.

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-11-21 10:56:11)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#388 2014-11-21 10:58:14

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

buna puss

garga noua f bine ne-a facut reflor forte pt copii ca probiotic. am incercat f multe probiotice si asta a avut efect dupa tura cu antibiotic, se da un pliculet pe zi.

Mamica de 2 pui scumpi

#389 2014-11-21 11:11:33

gargarita
Moderator

wow.. ce de variante sunt, nici nu stiam. multumesc mult pentru raspunsuri si urari!

cmin, doc de familie avem in zona, cel care colaboreaza cu gradinita. la pediatru am fost vinerea trecuta si cica era bine... nu stiu daca s-a agravat intre timp sau.... sper sa nu-i dau antibiotic degeaba. starea lui generala e foarte buna doar ca tuseste urat si i s-au inflamt amigdalele. asta ce vad eu, ca de verificat starea plamanilor n-am cum din pacate.
sanatate lui Alex!

#390 2014-11-21 11:15:20

gargarita
Moderator

Ginutza, sa treaca repede!

ma gandeam sa cumpar aparat de aerosoli de BF rotfl2) si niste carti mai vreau, de pe emag. dar nici n-am apucat sa deschid site-ul.

#391 2014-11-21 11:20:17

cmin
Addicted member

pe elefant.ro au reduceri la carti

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#392 2014-11-21 11:53:24

gargarita
Moderator

da, ma uit si acolo si acolo. daca oi reusi...

#393 2014-11-21 12:53:10

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Buna mamici! Remember us?!  spranceana nu v-am uitat doar ca programul meu e suuuper limitat si desi am intrat sa va mai citesc nu am apucat sa mai scriu demult. noroc cu cele de pe fb ca va mai vad acolo!

Noi am inceput gradi cu stangul.. rau de tot. dupa prima sapt a facut o pneumonie tratata sau nu sad homeopat. a stat 2 sapt acasa si dupa 3 zile de gradi mi-a facut o bronsita astmatiforma nu urata fff urata. a debutat dimineata, am incercat tot homeopat (moment cand m-am convins ca pt noi nu functioneaza si regret si prima pneumonie tratata homeopat pt ca m-am convins ca defapt nu a fost tratata cum trebuie) seara ea deja era cu saturatie mica de oxigen situatie in care nu am avut de ales decat sa ne internam. dupa 5 zile de spital si 10 de antibiotic ne-am facut bine. am facut si o serie de investigatii daca nu cumva are o hiperactivitate bronsica pe fond alergic si am avut surpriza sa aflam ca nu e alergica la absolut nimic - un lucru mai mult decat bun. insa dupa 2 episoade de genul mi s-a recomandat de 3 doctori sa o tin departe de mediul infectios pana in primavara.. cel putin sa ne limitam la racelile din mediul familiei care sunt mai light. (sau asa sustin ei) ce ma doare e ca ei ii place gradinita si ii duce dorul! sad puteti sa imi recomandati produse de imunitate mai strong? miere propolis, catina.. se pare ca nu sunt suficiente

in rest.. il asteptam pe mosul.. avem o mie de pretentii sper sa faca rost mosul de finanta.

va pupam cu drag!

Daria Ioana - 06.08.2010

#394 2014-11-21 12:57:44

cmin
Addicted member

sanca ..imi pare rau de probleme sad
si eu sunt interesata de ceva de imunitate ca dupa 2 luni de boala vreau sa il pun pe picioare.

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#395 2014-11-21 13:01:43

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

doctorita din spital ne-a recomandat rybomunil. pediatra noastra de pana acum mi-a recomandat bronhovaxon.. eu acum astept colostrum cu probiotice comandat de pe iherb si vad ca taaare greu ajunge sad intre timp am mai fost la un pediatru fff bun care ne-a si recomandat seria de analize care i le-a facut (la una mai smechera astept inca rezultatul pt ca proba a fost trimisa in germania) mi-a spus sa stau potolita ca nici astea nu-s asa minune si ca discutam despre asta dupa ce am rezultatele toate la analize

Daria Ioana - 06.08.2010

#396 2014-11-21 13:26:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici puss

Garga, eu Linex i-am dat.

Eu nu i-am dat antibioticul prescris de medicul de familie si imi e teama sa nu se fi agravat si la ea. De tusit tuseste mai putin, respira bine, dar cateodata mi se pare ca suiera asa, in plamani... Azi mergem la medicul de familie sa vedem ce mai zice (si daca ne da aviz pt. luni), iar pe luni, marti mergem din nou si la pediatra.

Sanca, Rybomunil a dat colega mea baiatului ei acum cativa ani si spune ca a avut efect, Bronhovaxon ii vom da si noi lui N.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#397 2014-11-21 13:26:58

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Am fost la plimbare ca tare cald este! hjarta

Nu am luat si nu luam nimic de BF wink

Asa aveam impresia, Time nustiu

Am inteles cu aparatul de aerosoli, Adina. Eu ma gandesc sa.o spal cu peria de biberoane nustiu

Gi, Garga, Cmin, sanatate puiutilor!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#398 2014-11-21 13:30:45

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Maje, cald!!??? lol   aici ploua si mi se pare rece .

eu am luat 2 baxuri de pampersi si lapte praf de pe e... atat.

Garga, sanatate!

eu le am dat reflor si bifidobaby. f bune.

de happy nu se stie nimic?

Cine mai da lapte praf la copii peste 3 ani jumate? eu ii dau inca, am renuntat la laptele de capra si mergem pe nan..

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-11-21 13:36:23)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#399 2014-11-21 13:44:12

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

buna fetelor! uf, antibiotice, si iar antibiotice, pacatoase rau la burtica, dintre toate cel mai bun, dar si foarte scump, vreo 50 de lei a fost sticluta cu picaturi protectis, care ajunge pt o luna de zile si cica ar fi bun si de imunitate. noi l-am folosit in familie, eu cu succes pentru niste probleme gastro, fiimea dupa un sir lung de antibiotice.
eu am comandat cizme de pe miniprix , de piele la juam' de pret...abia astept sa le vad.
adina, eu mai spal cu putin sapun partile de la ap de aerosoli, si musai tre sa schimb filtrul....eu am de la joycare.
pupici la toata lumea!

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.