Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-86
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
buna fetelor,
be poate te cauta in somn s, nu te gaseste si de aia se trezeste ai mei si acum se trezesc noaptea, nu in fiecare noapte, dar de fiecare data imi cauta mana , daca au mana mea pot dormi linistiti
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Maje, eu incerc in fiecare seara s-o culc mai devreme, dar nu mai vrea. Bea lapte, apoi se da jos din pat, se mai joaca, cere mancare, ne muta in cealalta camera, etc etc. Si nu adoarme. E foarte agitata.uneori nici la pranz nu mai reusesc s-o culc cand trebuie, asa incat adoarme si pe la 16..
Nu Ginutza, de cele mai muylte ori sunt langa ea, am cel putin o mana pe ea
Ultima oara a fost editat de be_happy (2015-01-09 10:04:05)
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Be, e la varsta cand somnul i se pare o pierdere. Ea are atat de multe de facut, de explorat. Trebuie sa insisti, ora de culcare e de culcare. Eu sting toate becurile, TV, tot. El zice ca mai vrea sa stea, ii zic OK, poti sa stai dar eu ma culc, nu vin cu tine, te duci singur. Si nu vrea, sta cu mine si adoarme.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- be_happy
- Platinum member
Oh Time, la noi nu merge sa nu ne ducem unde vrea, sau sa n-o las sa se joace cu ceva ptr ca tipa/urla@plange f tare
si mai e si bebe mic si uneori nu pot sa ma intind langa ea ptr ca o tin in brate pe A
- timean86
- Addicted member
Si al meu plange uneori, atunci il iau in brate si-i explic ca mama e obosita si trebuie sa doarma. Dar cu bb mic... imi imaginez ca nu o poti lasa sa urle sa o trezeasca.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Si eu il culc pe intuneric doar cu lumina de la telefon. Be, iti zic ceva, cu riscul sa te superi pe mine. Trebuie sa incepi sa o lasi pe S sa planga daca ceva ce vrea ea si tu nu vrei sa ii dai/faci ca sa ajungi sa te intelegi cu ea si ea sa nu profite la maxim de slabiciunea ta. De exemplu Eduard cand nu vrea sa se culce seara incepe si zice ca vrea kk, apa, papa, cate(carte), picu(pixul) etc etc etc dar eu ii zic nu, ca tre sa dormim si el plange. Ii explic ca tre sa face nana, ca face maine asta si se linisteste. Acum tu stii mai bine daca poti sa o infrunti si sa te tii tare, eu ziceam ca asa am reusit cu Eduard sa o scot la capat.
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- be_happy
- Platinum member
Maje nu ma supar, stiu ca ai dreptate, ziua o mai las sa planga dar la somn suntem sensibile amandoua. Suntem obosite amandoua, ea reactioneaza mai urat iar eu nu mai am chef s-o aid tipand. La noi tipatul asta e mare problema, in secunda in care ii zici un nu sau daca nu intelegi imediat ce vrea tipaa rau dew tot. Soi prin somn tipa uneori
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
be si eu zic la fel ca maje copii ne exploateaza la maxim nervii acum la mine, D o enerveaza pe C, i-am explicat de n ori sa o lase impace, imi vine sa ii dau vreo doua, se uita la mine atat de sfidator si radnjeste de ma scoate din sarite
maje, asa mai face si Dami, cere fel si fel de lucruri doar sa nu se culce
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- timean86
- Addicted member
Maje, si A. face asa, ii trebuie apa, jucarii etc.
Be
- majestik
- Addicted member
- be_happy
- Platinum member
Ce sa zic Maje, seara nu am insistat cu explicatiile. Atat am impus sa nu deschidem calc seara. Si acum am inceput sa-i inchid jucariile care fac zgomot seara si a acceptat, doar ca n-am procedat cinsit, i-am zis ca seara jucariile trebuie sa-si incarce bateriile ca sa mearga a doua zi
ziua depinde de ea, uneori accepta o explicatie, alteori nu.
Acum am inceput s-o opresac sa mai tipe, pana acum o lasam sa tipe, acum ii spun ca n-avem voie sa tipam si ca trebuie sa spuna in cuvinte ce nu e bine, sa spuna NU daca nu vrea ceva, sau Gata cand nu mai vrea etc etc.
- majestik
- Addicted member
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna, mamici!
eu nu pot sa-mi vad copilul plangand. chiar daca stiu ca plange pentru un moft, prefer sa-i fac pe plac si sa-l vad linistit. maje, time, dupa cat timp de explicatii se linistesc copiii vostri? eu daca incerc sa-i explic, mai rau plange. am incercat sa ma pun in pat si sa-i spun ca eu dorm, nu ma mai joc cu el. se joaca 2 min apoi vine peste mine si daca nu reactionez (sa vorbesc cu el, sa ma joc cu ce vrea el), plange. si nu-i trece in cateva minute si nici cu explicatii. deocamdata il las seara pana oboseste, pana vine el si cere "tzi" si atunci stiu ca e momentul de culcare.
am vazut ca ati discutat si despre reluarea serviciului. eu nu cred ca o s-o pot face. dupa ce vom fi stat 2 ani nedespartiti 24/24, nu ne vom putea rupe. eu nu mai sunt cine eram inainte de a se naste copilul, stiu sigur ca nu-mi va sta capul la munca si numai la el ma voi gandi. de cate ori imi imaginez cum ar fi, il "vad" plangand, cu lacrimile siroind pe fata, inecandu-se si nu suport ideea. noi nu ne putem rupe inca; sper pe la 3-4 ani, cand va incepe gradinita sa fie altfel. poate atunci nu va mai fi alaptat si va mai scadea putin dependenta.
- timean86
- Addicted member
Buna Cmin, Anca
Eu il pot vedea plangand cand stiu ca plange dintr-o prostie. Daca ii ofer alte variante si el nu vrea decat o prostie, asta e... plange si-i trece. Avea o perioada cand nu vroia sa doarma la amiaza decat in brate uitandu-se la muzica. Daca indrazneam sa-l pun jos se trezea, daca ii ziceam hai in dormitor sa ne culcam plangea. Eu 2 ore cat dormea el nu aveam voie sa fac nimic, nici sa ma intind, nici sa fac altceva. Nu e ok. I-am zis eu ma duc la culcare sunt obosita. La inceput plangea ca nuuuu, nu e mami obosita. Eu am zis sunt, m-am pus in pat, daca vrei vino sa te tin in brate aici. Daca vrea bine, daca nu, sa planga. La inceput mataia mai mult, acum nu mai plange de loc. Daca vede ca isi atinge scopul cu plansul, atunci o va face mereu, isteric, pentru ca stie ca e ceva care ii aduce succesul. Daca nu e nu, indiferent de bazaiala, de fiecare data, atunci in timp inteleg si se linistesc.
Legat de servici, tu stii cel mai bine ce si cum simti. Fiecare e diferit, mie imi place ce muncesc, asa ca nu a fost asa de greu + ca stiu ca banii astia si jobul nu le mai gasesc in alta parte.
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
buna
anca , dar poate nu esti pusa in situatia in care chiar tb sa te intorci la munca , ca altfel iti poti pierde jobul si altul la fel gasesti mai greu . Eu la primul copil m-am intors la 1 an desi mi-as fi dorit sa stau 2 ani , mai ales ca il alaptam si a fost horror de obositoare perioada aia dar nu am avut ce face iar acum as sta doar cateva luni ,cam din aceleasi motive. Din pacate, tb sa caut bona si ma ingrozeste gandul asta, la cresa nu il pot duce asa micut , clar.
La partea cu plansul copilului am fost o norocoasa, nu a plans niciodata dupa noi , cd il duc la cresa pleaca de mana cu educatoarea, nici Pa - Pa nu imi zice tot timpul.
Be, incearca sa ii scoti laptele din timpul noptii, stai sa ii incalzesti noaptea? Eu ii dau apa noaptea, cere prin somn si de 5-6 ori dar nu se trezeste de tot.Cred ca e tare greu cu amandoua sa se trezeasca pe rand.
Mamica de 2 pui scumpi
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Ug, ce de discutii nu ma bag tare.. Eu il las sa planga cat vor muschii lui din mofturi. Cand are nevoi reale, nu il las sa planga nici 1 secunda. Eu lucrez de cand eram insarcinata, bine, nu e ca un serviciu fix, dar am zile cand lipsesc din casa si 6 ore, si ii las linistita cu cine se poate, cu mami, cu buni, cu sotul pe amandoi ii pot lasa, sau cu una din angajatele mamei. Avem nevoie si de bani ca sa le putem oferi cat mai multe si mai bune, si nu stau sa ma plafonez ca putem trrai oricum si dintr-un salariu. Da, putem, dar nu las "dependenta" sa-si faca prea mult loc, ca daca o las, asa cum la 2 ani nu m-as putea desparti, la 4 nici atat, e doar parea mea Mamicia e si o lupta cu mine insumi, aveam alte idei inainte sa-i am, care se schimba pe parcurs, pentru binele tuturor, insa doar daca permit eu acest lucru.. Nu ma tin cu dintii de nimic, las sa vina totul asa cum vine si ma lupt cu mine ca sa ma rup de ei, de cat de atachment voiam sa ii cresc, pentru ca asa este mai bine pentru toti, ca sa nu plang mai tarziu, tot eu.
Cam asta
In alta ordine de idei, yannick a facut enteroviroza si i-am scos laptele de tot, el inca cere, mai ales seara la somn. Dar i l-as scoate de tot de tot, sa nu ii mai dau. Are 2,3 ani. Ii mai trebuie lapte acum?
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
Deno
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
eu ii dau mai rar lapte doar seara dar mananca de rupe , cum zic socrii mei , da' mananca ca un om mare
Mamica de 2 pui scumpi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|