|
Nu esti logat.
Marvelon#1 2007-01-11 21:53:30
marvelonbuna seara.am citit cateva mesaje referitoare la marvelon si am remarcat ca o domnisoara a intrebat de acea perioada de 7 zile de pauza,cum ca esti protejata chiar si atunci.si am simtit nevoia sa intreb acelasi lucru ca sa ma lamuresc!deci,esti protejata si in acea perioada?pt ca eu chiar nu stiam de asta.doctorul cand mi le-a prescris mi-a zis ca o data ce le intrerup,pot ramane sigur insarcinata.iau marvelon de maxim 2 ani si intradevar nu am avut probleme Offline #2 2007-01-11 21:56:04
Re: marvelonDa esti protejata in acea pauza de 7 zile, dar daca le intrerupi intradevar ramai insarcinata...asa ca atat timp cat iei....no problem! Aaa...si doctorul s-a referit odata ce le intrerupi definitiv!!! Ultima oara a fost editat de nikkol (2007-01-11 21:57:08) Offline #4 2007-01-11 22:06:02
Re: marveloneu de regula iau pastila la ora 10 seara.in caz ca uit sa o iau si o 2 a zi iau doua pastile,ce se intampla?mi s-a mai intamplat sa fac asta... Offline #5 2007-01-11 22:07:17
Re: marvelonpai daca o uiti mai mult de 12 ore iei o pastila cand iti amintesti si pe urmatoarea la ora la care trebuie (deci 2 intr-o zi) si te protejezi cu prez 7 zile. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-11 22:16:28
Re: marvelonce parere aveti de novynette? Offline #7 2007-01-12 10:13:49
Re: marveloneu folosesc si ma inteleg bine cu ele.in alegerea unui contraceptiv,nu te lua insa dupa ceea ce ne dam noi cu parerea aici,ci mergi pe sfatul unui medic. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #8 2007-02-04 15:57:47
Re: marvelonbuna, am şi eu o trebare legăt de marvelon 28,am primit de la medicul de plening marvelon 28 şi sincer nu sunt prea incăntata de idea a le folosi pt ca am avut o experienta anterioara cu antibebe nu prea buna, eu de cand ma ştiu am ciclul f dereglat si am fost acuma caţiva ani la medic sa rezolv probl. si acesta mi-a dat un anticoncepţional care cica "va regla ciclu" (menţionez ca pe atunci nu aveam contact sexual inca) şi dupa un tratament de 6 luni ciclul tot asa a ramas dereglat dar in schimb am observat ca nu mai pot manca unele alimente ca imi venea tot timpul inapoi gustul(scuze modul de exprimare ) şi de aceea mi-e cam teama sa le iau, dupa cum am reusit sa-mi dau eu seama ciclul meu vine cam la o luna ajumate -o luna trei sfert, iar acuma intrebarea e - la felul in care imi vine mie ciclul cum sa fac cand termin folia(21 de pastile) ? le iau pe cele 7 ? va rog dati-mi un sfat va rog (e cam urgent ) Offline #9 2007-02-04 16:19:11
Re: marveloneu iau marvelon 28 si tin sa precizez k antibebe regleaza menstruatia doar pe durata cat le iei..apoi devine iarasi neregulat cum il aveai si inainte.eu ma simt bine cu ele..le iau de 9 luni ...ciclul oricum iti apare in perioada de pauza d 7 zile..(pastilutele alea mai micute-placebo, nu e musai sa le iei...dar contin fier..alea sunt puse pe folie ca sa nu uiti cand trebuie sa incepi o folie noua...adik sa nu faci pauza mai mare de 7 zile) cand incepi sa iei anticonceptionale nu mai conteaza cum iti venea inainte...incepi prima folie din prima zi de ciclu...si apoi respecti"regula" 21 de pastilute inghitite, 7 zile pauza, 21 pastilute , 7 zile pauza si tot asa..NU te mai iei dupa cum iti venea tie ciclul, ci respecti"schema asta" Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-02-04 16:22:13) Offline #10 2007-02-04 19:57:15
Re: marvelonBuna! Offline #11 2007-02-04 20:01:11
Re: marvelonnu lua diane 35 ca este folosit numa in cure scurte ...si daca nu e dat de medic nui de bine.... dute mai bine la un ginecolog... daca tot nu vrei sa pui pe tine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-02-04 20:44:36
Re: marvelonKriptMelody Diane 35 este un tratament care are si efect contraceptiv in acelasi timp este folosit pentru cosuri (acnee) si sunt foarte puternice.anticonceptionalele nu le recomanda doar doctorul daca mergi la cabinet de planning si ceri diane 35 pentru protectie nu iti va da.deoarece de aceea mergi la medic sa iti spuna el care ti se potrivesc.....degeaba ceri pareri ale prietenelor tale deoarece fiecare organism este diferit daca ea s-a ingrashat nu inseamna ca si tu te ingrashi... Offline #13 2007-10-08 18:36:36
Re: marvelonda,mergi pe ce ti-a zis medicul de planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|