|
Nu esti logat.
Dureri gat ... vorbit cu dificultate#1 2014-11-10 10:28:20
dureri gat ... vorbit cu dificultatePovestea mea e cam asa: Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #2 2014-11-10 11:38:36
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultatepai intre episoadele de boala inteleg ca te deranjeaza gatul doar dimineata, nu dormi cumva cu gura deschisa si te trezesti cu gatul iritat? ca asta e de-obicei explicatia. poate e aerul uscat in camera in care dormi. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2014-11-10 12:20:13
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultate
initial si eu am crezut ca e din cauza ca poate dorm cu gura deschisa ... dar prietenul meu zice ca nu e asa (el se culca tarziu in general) ... pai si inainte imi foloseam vocea mult dar nu aveam pb asta ... pb au inceput de la acea raceala de asta vara ... o sa incerc ce ai zis tu. Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-11-10 13:01:31) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #4 2014-11-10 12:57:55
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultateam gasit ca o posibila cauza ar putea fi un dezechilibru al florei bucale si ca tb sa iau probiotice Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #5 2014-11-10 15:59:18
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultateatata timp cat exudatul a fost ok eu una nu inteleg despre ce dezechilibru al florei ar putea fi vorba. de fapt, nici n-am auzit de dezechilibru al florei bucale, nu vad in ce ar putea consta. Ultima oara a fost editat de alinda (2014-11-10 15:59:39) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2014-11-10 17:48:06
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultateuite de exemplu, aici zice ca http://www.probiotic.org/lactobacillus-salvarius.htm te protejeaza de agenti patgeni la modul general Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #7 2014-11-11 09:10:06
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultateciresica,pauza de la vorbit #8 2014-11-16 14:58:08
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultatem-a ajutat mult homeovox si mi-am luat si probiotice ... vreau sa zic ca de cand le-am luat nu mai simt ca am gura uscata, am si eu saliva in gura ca inainte de acea raceala! si am facut pauza de vorbire 5 zile (nu am scos aproape niciun cuvant Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #9 2014-11-16 15:01:54
Re: dureri gat ... vorbit cu dificultatema bucur ciresica © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|