|
Nu esti logat.
Am o problema#1 2014-11-17 15:12:08
am o problemaBuna am 19 ani si am o problema. De cateva luni am o prietena si chestia e ca in momentul in care ma excit secret mai mult lichid seminal . Nu asta ar fi problema ci aceea ca dupa ce apare acest lichid dupa aproximativ 10 minute am o senzatia acuta de a urina si nu stiu ce sa fac in legatura cu asta.Este ceva normal? Cum as putea sa nu mai patesc asa ceva? Mentionez ca nu am avut niciodata contact sexual. Offline #2 2014-11-17 15:15:27
Re: am o problemaCum adica secreti mai mult lichid seminal cand te exciti? Inseamna ca ejaculezi... Si daca zici ca nu faci sex, se numeste ejaculare precoce. Offline #3 2014-11-18 10:26:20
Re: am o problemaam senzatia ca tipul vorbeste despre lichidul preejaculator...si probabil are si o infectie urinara.... Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #4 2014-11-18 20:27:27
Re: am o problemacred ca am cititi bine: secreti (eu secret/tu secreti/el secreta... ) mai mult lichid seminal cand te exciti? mai mult decat atunci cand nu te exciti? fucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|