|
Nu esti logat.
Antibiotice in prima luna de sarcina!!#1 2014-12-02 10:08:46
Antibiotice in prima luna de sarcina!!Buna fetele, Doctoressa, te rog poate imi dai o parere... bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 + Offline #2 2014-12-03 14:05:00
Re: Antibiotice in prima luna de sarcina!!Aveti idee, Doctoressa mai scrie pe-aici? Mi-ar fi trebuit un sfat de la ea... bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 + Offline #3 2015-01-18 16:07:06
Re: Antibiotice in prima luna de sarcina!!
stiu ca e relativ tirziu fata de momentul intrebarii si probabil ai deja raspunsul. tratamentul antibiotic inainte de testul de sarcina pozitiv nu afecteaza fatul nicicum. apoi, uneori infectia netratata face mai rau sarcinii decit un antibiotic. ginecologul stie foarte bine ce si cind poti lua, asadar eu zic sa mergi pe mina lui. succes. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2015-01-30 09:51:27
Re: Antibiotice in prima luna de sarcina!!Doctoressa, te rog, mai am nevoie de o parere... bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|