homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Extremele se atrag ?!


#1 2014-12-16 20:06:14

LittleM
New member
Inregistrat: 2011-01-19
Mesaje: 42

Extremele se atrag ?!

Ok... Intreb pe voi cele care mai multa experienta in domeniul relatiilor ... Pot 2 persoane sa fie fericite desi sunt foarte diferiti. Aici ma refer la muzica, la cum privim viata la scopuri, idei s.a.m.d.p . Si nu vreau sa credeti ca vreau ca cel de langa mine sa fie exact ca mine ci doar la faptul ca in momentul in care luam o decizie sa fim pe aceasi lungime de unda. Am de 4 ani o relatie care a mers foarte bine. Pana cand ne-am mai maturizat si ne-am mutat impreuna, si uneori realizez ca suntem firi complet diferite. Eu sunt romantica si deschisa si imi place sa discut sunt optimista caut mereu sa ofer iubire sa  stiu ce vrea si daca e ok ce fac. El pe de alta parte el total opusul meu. E inchis, nu-si arata sentimentele . Ma intreb si eu cum am rezistat atat timp. Stiu ca ma iubeste pentru ca nu e omul care ar sta asa de flori de mar si eu il iubesc asta e lucrul care ne tine. Dar nu stiu cat o sa rezistam.
Nu vreau sa il schimb dar mi-e ciuda ca stiu ca are in el sentimente si o ratiune mai buna dar nici eu nu vreau sa ma schimb. Sunteti intr-o relatie de genul vreuna ? Rezista sau  ... ?

Offline

 

#2 2015-01-06 09:42:45

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04
Mesaje: 348

Re: Extremele se atrag ?!

Ar trebui pur si simplu sa cautati acele lucrusoare comune, sa zicem, activitati comune si sa faceti compromisuri de ambele parti (de exemplu dca vreti sa va uitati lau film si va plac fiecaruia alt gen de filme, sale luati pe rand), sa va lasati timp unul altuia pentru pasiunile separate.
Un om daca nu is arata sentimentele la fel ca celalalt, nu inseamna ca nu le are. Pur si simplu suntem diferiti unii de altii.
Comunicarea cred c ar rezolva ce putin o parte a problemei. Asa e cu mutatul impreuna, il cunosti e cel de langa tine mai mult, si in timpul pe care, inainte, u l-ati petrecut impreuna. Ideea e sa gasiti acel drum comun care sigur exista smile

Sau pur si simplu tu de fapt nu mai simti marelucru pentr el din moment ce iti pui intrebarea daca o relatie e genul rezista doar pentru ca aveti si idei diferite, pasiuni diferite.


Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

Offline

 

#3 2015-01-12 18:34:03

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27
Mesaje: 2070

Re: Extremele se atrag ?!

LittleFifteen, eu cred ca trebuie sa-ti cauti alt iubit smile eu cred ca deja nu mai vrei sa fii cu el, dar inca stai cu el pentru ca ti se pare ca te iubeste (si tu pe el:) ), dar nu e decat o parere...cu cat iti dai seama mai repede ca nu mai aveti de ce sa fiti impreuna, cuatat mai bine (pentru tine).


fucking perfect...

Offline

 

#4 2015-03-06 21:47:47

Orange2
New member
Inregistrat: 2015-01-10
Mesaje: 12

Re: Extremele se atrag ?!

Sunt toal de acord cu Luis. Categoric nu te ?ndemn să ?l părăsești, dar din experiența mea știu că atunci c?nd ?ncep să mă consolez că ?suntem ?mpreună pentru că știu că mă iubește și sigur ?l iubesc și eu?, e deja aproape de final, deși n-o recunosc pe moment. Mai mult dec?t at?t, știu sigur că n-aș putea fi cu cineva at?t de diferit de mine. Sper voi să fiți excepția smile

Offline

 

#5 2015-03-18 20:05:52

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27
Mesaje: 2070

Re: Extremele se atrag ?!

Orange, wow...imi place ca esti de acord cu mine, in privinta asta...si mai ales ca vb din experienta propie (ca si mine) rotfl2


fucking perfect...

Offline

 

 Publicitate


loading...

#6 2015-11-19 14:14:14

Jack&Monica
New member
De la: Madrid
Inregistrat: 2015-11-19
Mesaje: 21

Re: Extremele se atrag ?!

Categoric da, eu inalt 1,87, ea micuta 1,60, eu 90 de kg ea 42, ea alba, eu negru, eu spirit liber, ea mai precauta, totul e exact pe dos, mancare, gusturi, muzica aproape tot ce fac doua persoane sa stea impreuna lol ce avem in comun? Opt ani de relatie, cateva luni de cand suntem sot si sotie, 1 bucata comoara de copil, mult respect fata de alegerile si gusturile celuilalt, multa rabdare, multe concesii ( mai multe imi rabda ea mie) cand vine vorba de alegerea unui film sau muzica si nu in ultimul rand sexul si comunicarea, aici este secretul casniciei noastre. De fapt asa ne am mutat impreuna, eram satui de vorbit prin telefon sau mesaje ( erau si scumpe pe atunci lol pentru doi studenti .) Voua va trebuie ceva nou in viata voastra. Da i un mesaj cand esti la munca ceva de genul : ,, am o pofta nebuna, te ! rau cand ajung acasa" te tii si de promisiune si se rezolva toate problemele wink

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.