|
Nu esti logat.
Sex neprotejat#1 2015-01-03 17:41:11
sex neprotejatin ultimele patru zile am facut sex neprotejat cu iubitul meu, bineinteles ca nu si-a dat drumul niciodata in mine,ba chiar o scotea mult mai devreme ..acum comuna intrebare este,daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata? mentionez ca.. menstruatia trebuia sa mi vina pe 1 ianuarie,de pe 28 decembrie am luat doua pastile pe zi de orgametril pentru a o intarzia cateva zile, am luat pastilele pana pe 1 ianuarie,iar pana in momentul actual nu mi a venit menstruatia..am luat si o pastila escapelle,insa chiar si dupa nu ne am protejat..va rog,lamuriti ma daca e cazul sa ma ingrijorez..cel mai tare ma sperie acel lichid de dinainte.. Offline #2 2015-01-03 18:15:13
Re: sex neprotejatDaca te sperie lichidul, de ce nu folositi o metoda eficienta de contraceptie? Offline #3 2015-01-03 23:45:37
Re: sex neprotejatne protejam tot timpul,insa am vrut sa incercam si asta,iar acum suntem speriati ...oricum nu aveam nici inainte o menstra regulata si trebuie sa iau mereu pastile pt tiroida,insa le am intrerupt si pe astea fara intentie de vreo 3 saptamani.. sper sa fie in regula.. Offline #4 2015-01-12 19:21:32
Re: sex neprotejat
patru zile...una dupa alta...fara oprire:)) nu va mai saturati? fucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|