|
Nu esti logat.
Simt ca nu primesc suficient aer#1 2015-01-19 21:53:10
simt ca nu primesc suficient aerBuna, fetelor. Am observat ca am momente in care simt ca nu primesc suficient aer si simt nevoia sa inspi radanc sau sa casc. Astazi am simtit nevoia sa si tuesc. Pe langa asta, am nasul infundat (nu e infundat ca la o raceala...) si imi bate si inima mai tare. E o problema grava? Sau poate e de ordin psihilogic/emotional? Mentionez ca am si suflu sistolic. Multumesc mult! Offline #2 2015-01-19 22:40:32
Re: simt ca nu primesc suficient aersunt baiat, dar am sa ti raspund.. pana acu am crezut ca s singur cu "problema" asta, cand am mers la un medic nu stiam cum sa i descriu exact ce am. nici nu stiu daca e o boala. la mine e pe fond psihic, daca ma gandesc acum la chestia aia, simt ca n am aer suficient, si la fel, tre sa inspir adanc sau sa casc, sa simt ca "plamanu" are destul aer. cu tusea nu am pb. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2015-01-19 22:54:49
Re: simt ca nu primesc suficient aeratunci e ceea ce se cheama un atac de panica Offline #4 2015-01-20 12:14:41
Re: simt ca nu primesc suficient aerIn cazul meu stiu sigur ca nu e atac de panica. Nu apare in anumite momente de stres sau ceva de genul. Apare pur si simplu... L-am intrebat pe perietenul meu daca dorm cu gura deschisa si respir greu. Astazi s-a trezit mai devreme si s-a uitat la mine. Intr-adevar, dorm cu gura deschisa si respir greu. Am observat ca dorm cu gura deschisa noaptea pentru ca mereu ma trezeam cu gura uscata. O fi o problema a aparatului respirator? Offline #5 2015-01-20 12:19:50
Re: simt ca nu primesc suficient aeratacurile de panica nu e neaparat sa apara in momente stresante, dimpotriva cum zice si subsum, cele mai multe apar in momente in care esti relaxat... faptul ca simti ca-ti bate si inima mai tare pe mine ma duce cu gandul la asta Offline Publicitateloading...
#6 2015-01-20 12:29:28
Re: simt ca nu primesc suficient aersi eu ma manifestam asa, plus in momentele respective transpiram foarte rau la cap. nu m-am investigat ca la mine si incarcatura emotionala e mare si tot am zis ca-i de acolo. de o sapt de cand mi-au descoperit tiroidida autoimuna si am inceput sa iau eutyrox parca sunt alt om. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #7 2015-01-20 12:43:03
Re: simt ca nu primesc suficient aerAm sa vad in viitor ce se mai intampla. Stiu ca intre momentul de ieri si unul anterior a trecut ceva timp. Cine stie. Am mai observat un lucru. Cand am mers ieri la examen, m-am grabit putin sa nu intarzii si pana sa ajung (stau la 3 minute de facultate) am obosit, respiram greu si imi batea inima foarte tare, ceea ce rar patesc pe distante scurte care nu necesita urcat si foartemult efort fizic. Aceeasi chestie am patit-o si seara cand m-am dus la camin, vorbeam la telefon si simteam ca trebuie sa inspir adanc ca sa primesc suficient aer, iar cand m-am intins in bat, imi simteam inima cum baea tare in piept. Poate e atac de panica, poate nu e. Nu stiu. Am sa vad cumse va manifesta in continuare. Offline #8 2015-01-20 19:35:38
Re: simt ca nu primesc suficient aer
eu zic asa: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2015-01-21 18:05:19
Re: simt ca nu primesc suficient aerAm facut un control cardiologic. Ce-i drept, de mult, acum vreo 5 ani, insa in afara de faptul ca am avut tensiune ridicata (probabil pentru ca am avut emotii), doctorita mi-a zis ca-s in regula. Suflul sistolic mi-a fost descoperit de docorita de la liceu, apoi de doctorul de familie, nicidecum de cardiolog. Dar, cum spui tu, doctoressa, am sa fac un control. Iar in legatura cu sinuzita, nu am dureri de cap frontale sau sa simt presiune in partea frontala. Voi face niste investigatii. Iti multumesc mult pentru raspunsuri! Offline #10 2015-01-27 22:16:28
Re: simt ca nu primesc suficient aerte asteptam cu noutati Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|