|
Nu esti logat.
Panica maxima#1 2015-01-29 20:32:36
Panica maximaNu obisnuiesc sa ma spal cu degetul in vagin dar azi am facut-o pt a curata o pastila de cansten gyn si am dat de o umflatura in fundul vaginului care parca avea si vreo 2 bilute pe suprafata...in rest era fina si nu durea. Din cate am mai citi ar putea fi colul...eu tot am avut candida si m-am tot tratat. Hpv e facut in iulie+eco transvaginala. E din cauza ca trebuie sa-mi vina menstra? Oricum..pana ajung la doctor m-am panicat rau de tot... Offline #2 2015-01-29 22:14:20
Re: Panica maximada, e colul ce ai simtit tu Offline #3 2015-01-30 08:12:19
Re: Panica maximaDar de ce nu l-am simtit pana acum? Nu sunt genul care sa nu aiba habar ce se intampla cu propriul corp...nu stiu, intreb...poate sa coboare sau sa;si schimbe pozitia in functie de ciclu etc? Offline #4 2015-01-30 09:10:07
Re: Panica maximada, inainte de menstruatie e mai jos si-l poti simti Offline #5 2015-01-30 09:27:33
Re: Panica maximaMultumesc. Esti mereu de ajutor. Se pare ca sunt unele lucruri pe care inca nu le stiu despre propriul corp data viitoare fara panica. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|