|
Nu esti logat.
Ma ard sanii si sau umflat dar nu ma dor. Ce poate fii?Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2015-02-05 23:50:39
Ma ard sanii si sau umflat dar nu ma dor. Ce poate fii?Am avut o menstruatie foarte ciudata cu o intarziere de 4 zile luna trecuta in 28 ian. Prima zi a venit dupamasa pana a 2 zi seara si sa oprit pana a 3 zi dupa a 4 zi a curs maro dupa rosu deschis dar nu mult am facut si un test de sarcina si a iesit negativ crezand ca e nidatie ceva, in a 5 zi maro inchis spre negru,a 6 zi maro deschis. Pe mine in mod normal ma tine doar 4 zile, abudent. Acum ma supara sanii mi sau umflat si ma ard dar nu ma dor.. Ce ar putea fii? Trebuie neaparat un consult ginecologic? Acum cateva luni am fost internata in spital cu o intarziere de aproape 2 saptamani si cu un test pozitiv crezand doctorii ca am o sarcina extrauterina dar nu a fost nimic, testul era fals pozitiv ,mia dat o injectie si a apartut menstra am fost diagnosticata cu ovulatii multiple. Sa fie aceasta problema menstruatie mele ciudate sau a sanilor ? Offline #2 2015-02-06 11:29:00
Re: Ma ard sanii si sau umflat dar nu ma dor. Ce poate fii?Anida2015 ai warn pt post multiplu.citeste regulamentul! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|