homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma poate ajuta cineva ??problema medicala

#1 2015-02-22 10:24:59

mihai1980
Membru
Inregistrat: 2015-02-22

Ma poate ajuta cineva ??problema medicala

buna aceste analize as dorii si eu sa le fac.. dar vroiam o parere poate ma ajuta cineva..

Cam de 1 an de zile ma confrunt cu niste probleme ,,
  am inceput sa am dureri de spatr in zona rinichilor si faceam des cistite asa banuiam ca sunt .. urinam dess la un moment dat cate putin si arsuri usturi cateodata..dupa un timp am eliminat ceva .. era o piatra asa am aflat ca am pietre la rinichi.. ideea ca am luat o perioada ciprinol destul de des..

Itre timp am inceput sa imi apara si tot roseata pe capul penisului niste bubite rosii,mancarire..un fel de durere la atingerea de lengerie ..era inflamata si pielea rosiatica....asta pateam dupa contact sexual,, sau chiar numa dacs era masturbarea ..si a doua zi de cele mai multe ori imi aparea acestr simptome..

Intre timp au inceput sa imi apara si durerr in testiculul stang.. dureri articulare,de muschi..ca si cu parca ai fi gripat..si dureri de bazin chiar si de burta in zona pubiana,,
boboroseli de mate.. cel pytin durerile articulare si de muschi sunt tot mai intense..

Vreau sa precizez ca am mai patit sa am acestr dureri articulare si de muschi acuma 15 ani cand tot faceam stafilococ sau streptococ in aslo era foarte marit .. si am ajuns sa imi  scot amigdale si din acel moment au disparut nu am mai fost la doctori pana in momentul de fata..

nu stiu daca toate acestea au legatura dar aparut in acelasi timp..daca cineva poate sa ma indrume sau sa imi zica cam ce poate fi  v-as multumii..

ps:durerile articulare pot fi de la ceva legat urologic ??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.